Licurici de ianuarie-februarie 2009 (20)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

sa iti fie de bine...

cum a fost filmul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui IRINA.C

am fost la film si m-am pupat cu tati pui ca in tinerete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

esti foarte foarte tare
Eu m-am facut azi frumoasa (epilat, manichiura, pedi, pensat) ca maine is nasa (de cununie) si tre sa concurez cu mireasa Si daca tot m-am facut frumoasa, cine stie ce se mai intampla pana maine ..

roxana, superba Eva
dark, ma bucur ca-ti mai apar din lucruri

cami, spor la lucrare si multa multa bafta!

Pupicei sarbatoritilor de azi!

Iulia nu a dormit deloc dupa botez. Nu am cautat explicatii, ca a fost cuminte.

Aalina, iti doresc sa iasa totul maine asa cum iti doresti

Jasmi - de Iulia scumpa (10 februarie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Ciao,

Bravo tie IrinaC, felicitari pt pupaturi.

La multi ani Aidan, sa cresti mare si sa-ti bucuri parintii .

Aalina bafta maine cu botezul, sa fie totul asa cum iti doresti .

Am fost si noi azi la controlul de ORL. Dupa ce am fost la Gr. Alexandrescu si ne-am prin urechile p'acolo (ba ca consultatiile sunt in policlinica, ba la camera de garda ) si vazand multimea de copii cu probleme ne-am hotarat sa plecam. Mi-a fost frica ca luam naiba ceva dupa acolo si asta imi lipsea.

Am fost la Medlife, a costat da' barem nu am mai intrat in contact cu kinderi cu probleme. Piciul nu are nimik, numai putin exces de cerumen in urechea dreapta. Cu ocazia asta am facut si control la nasuc si la gat si dupa spusele doctorului de acolo suntem in parametri.

Insa tot nu mananca. Iar in greutate nu am mai luat de vreo cateva zile (nu mai zic saptamana ca ma crizez si mai tare) . Am dat comanda pe net de Infant Formula sa vedem ce efecte are asupra noastra. IrinaC

Pe la mine prin cartier e balamuc, stau aproape de stadionul Ghencea si avem meci: Steaua-Rapid. Plus ca e un descreierat care asculta Metallica, Nirvana & stuff la maxim. Noroc ca pe bebe nu-l deranjeaza zgomotele, da' io as fi vrut un pic de liniste ca vreau sa ma odihnesc. Maine avem sesiune de cumparaturi, vrem sa dam gata banii de la botez ca nu ne simtim bine cu banii in buzunar .

Pupici la toata lumea

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvanica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Irina, ma bucur ca v-ati simtit bine, "ca in tinerete", ca tare batrani sunteti acum!

Noi am fost la restaurant in Herastru in seara asta, cu tot cu bebe si a fost f frumos. Bebe cuminte, noi mancare buna, amintiri si nostalgii dupa tinerete, despre primele intalniri pe malul lacului...

La Multi Ani, Aidan! Miere, sa va traiasca baiatul si sa fie sanatos!

Selene, nu te supara pe matusa! Pe vremea ei, nici nu existau pampers si acum a preluat si ea din zbor ca pampers egal orice scutec de unica folosinta. De fapt, in popor, pampers a devenit sustantiv comun, nu m-as mira sa il introduca in DEX, la fel ca si adidas (oare asta o fi in DEX?), sa ma uit.

Jasmi, sa iti fie de bine ca te-ai bibilit azi nitel. Cred ca te simti mult mai relaxata dupa o zi in care te-ai rasfatat. Pupam Iulia scumpa. Distractie placuta maine la nasie si sa va traiasca finii!

Cami, ce doctorat faci si in ce an esti? Ai timp? Eu l-am terminat dar mi-am amanat sustinerea lucrarii. Oare pt cand??? Cu bebe cu pot face nimic si colac peste pupaza astia modifica mare parte din coduri, deci trebuie sa reiau tot ce am scris.

Roxana, sa ii fie de bine proaspetei crestine, Eva!

Bebelusi, ce faci? Am incercat sa te sun dar erai in parc probabil.

Aryia, sa stapaniti sanatosi masina de familie!

Carmen, te sun poate iesim in parc saptamana viitoare. Am inteles ca suntem vecine.

Pupam fetele si copilasii!

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Roxana, multe felicitari pentru botezul Evei

Irina, foarte bine ca ati iesit la film si ati avut un pic de timp numa' pentru voi doi . Da' de ce "ca-n tinerete"? Pai nu suntem toate june pe aici ?

Selene, incearca sa nu te superi pe matusa. A facut si dansa ce a dus-o capul, cum a crezut ca-i bine. Asa cum zice si Flowerbee, pentru multa lume orice scutec disponibil tot "pampers" e.

Jasmi, distractie faina maine la nunta, "casa de piatra" la fini

Jupanul bebelus mi-a cam dormit azi (cred ca e totusi un pic molesit de la vaccinul de ieri) asa ca am profitat sa upload-ez o multime de poze pe un site de unde le pot printa cu 9 pence/bucata. Deja am comandat pozicile din de cand s-a nascut bebe pana a implinit trei luni. Si mai avem destule...

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Maine Andrei face 4 luni si simt nevoia sa scriu .Au fost cele mai grele luni de cand ma stiu si cele mai misto ..misto e un cuvant urat, cele mai faine, unice , adevarate clipe , momente in care din pacate nu am stiut sa ma simt cu adevarat fericita.Atata teama si atata neliniste cata mi-a invadat sufletelul mai ales dp spitalizare…Am alergat sa ajung la 2 luni, apoi la 3 luni, apoi la botez, sa nu raceasca sa iasa totul bine…

De ce ma apuc sa ma destainui acum..azi am fost sa intru si eu in CIC si am trecut si pe la spital.Insusi profesorul stia de angoasele mele…incerca sa mi ridice moralul spunand ca ..sa mai fac repede unul si asa o sa reusesc sa trec mai usor.Nici vorba acum.Dar are dreptate, toti au dreptate, nu mai am dupa ce sa alerg.Trebuie sa ma opresc si sa trag aer in piept.Maine este doar o zi pe care tb sa nu o mai planific astfel incat sa treaca mai repede.Ea va trece. Si dc nu o savurez o voi pierde.Si tb sa fac ceva si pt mine.Clar nu voi putea invata ..pediatrie.

La sfarsitul sapt viit ma inscriu la …:Dscoala de soferi.Radu ca de obicei este marele meu sustinator si cel pe care ma bazez..

Ps: iata linkul nou cu pozele si un titlu si mai "inspirat":

http://picasaweb.google.com/raducristian.c/FETELEMELEDDEPEDC#

N buna!

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Abia acum reusesc si eu sa intru...Am avut o zi plina...Meditatii, shopping, distribuire produse Avon..Colac peste pupaza Alexutu mi-a tras in seara asta o repriza de plans de vreo 3-4 minute cum nu l-am vazut pana acum...Dar imediat ce am terminat de zis "Tatal nostru" a si tacut...In schimb abia a adormit...As fi vrut sa nu-i mai pun pilota de la lenjeria cu catei, ca avem 24,4 grade in camera, dar nu a adormit pana nu l-am invelit cu ea...i-a pus o paturica cu Winnie the Pooh, a tras de ea, a bagat-o in gurita si a inceput sa maraie...I-a pus un scutec mai gros, nu i-a convenit, nici altul mai subtire...cand i-am pus pilotica a dus-o la gurita, a recunoscut-o (cred) si in 3 minute a si inchis ochisorii...de atunci doarme dus..
V-am spus ca nu mai vrea suzi deloc deloc? am inlocuit-o pe cea veche cu una de silicon si nu-i mai place niciuna...mie-mi convine ca mi-era groaza de cum om scapa de ea...sa vedem la dintisori cum o fi, cred ca atunci o s-o vrea

cami_antonia, da, noi spunem Paste si la Impartasania de peste an, nu numai la cea de Inviere..
deliafarais, Alexutu meu concureaza cu Alexia lui Bee... noi aveam 5.800 saptamna trecuta...O mai fi cineva mai mic ca noi??? sub 6 kile?????????
Porumbita, si eu zic la fel, ca Impartasania si implicit lingurita sunt lucruri sfintite, de care nu se poate discuta de microbi...asa simt eu..
bebelusi, si noi tot cabina avem, ca stam in casa mai multi (v-am mai zis eu) si avem 2 bai si cea cu cada nu e a noastra, noi avem cabina...maine il bag si eu acolo, problema e ca la dus vine apa cand rece-rece, cand fiarta...
Roxana, sa va fie de bine botezul! Eva e o dulcica Mi-a placut mult tortul simplu, alb, pur. Noi am avut cu fotbalisti, dar parca e mai dragut simplu..

MULTI ANI TRAIASCA,
MULTI ANI TRAIASCA,
LA MULTI ANI!!!!!!!
CINE SA TRAIASCA?
AIDAN SA TRAIASCA,
AIDAN SA TRAIASCA,
LA MULTI ANI!!!!!!!!

SI TOTI LICURICII NOSTRI SA TRAIASCA, LA MUUULTI AAANI!

(nu stiu ce-mi veni, cred ca de oboseala fac asa, ma bag la )

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

La multe lunisoare si la multi ani Ochila!

ai o mamica pe cinste!

sa aveti we placut cucuietelor, noi fugim la munte (avem o casutza la aer curat cu pedurice in spate) sa ne incarcam bateriile

pe sapt viitoare!

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

La multi ani Ochila.

Fetelor eu nu am dormit ieri noapte decat 2 ore si acum inca nu m-am culcat

Dar mi-am indeplinit astazi visul si am fost cu copii in biserica albastra. Si a fost chiar mai frumos decat in vis.

Va pup si sper sa va citesc zilele aste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Roxana, sa-ti traiasca micuta crestina! Si Carla mea are rochita roz ca a Evei, dar e inca un pic mare

http://picasaweb.google.com/iulidemeter/CarlaMai2009#5336215700604526274

Lisa, si eu sunt cam stresata cu suptul, si ieri si azi a facut Carla scandal la tzitzi, mai ales la dreapta, pana la urma in seara asta i-am dat 80ml cu sticla,ca atata aveam in frigider, a mancat aproape tot si pe urma m-am muls si au iesit abia 40 ml amarati, deci nu s-ar fi saturat oricum. Si colac peste pupaza acum stau si cu morcovu-n ..., ca nu stiu daca-i vine pasaportul pana plecam. Am trimis documentele pe 5 aprilie si am vrut sa facem expedite (2-3 saptamani, desi mai aveam 7 pana la plecare), dar tipul de la agentie a zis ca sigur vine pana pe 5 mai si ne-a convins sa aplicam normal (4-6 saptamani). Ieri am sunat la serviciul national de pasapoarte si mi-au zis ca doar pe 20 aprilie a ajuns aplicatia(in 15 zile!!!) si ca s-ar putea sa nu ajunga pasaportul pana pe 27 mai cand avem bilete. Asa ca am platit $75 sa-l faca expedite, dar nu-i sigur ca o sa accepte anyway sa-l faca, voi afla luni. S-acuma stau cu inima cat un purice si v-am impuiat si voua capul, dar sunt tare nervoasa

Irinelor, sa va creasca feciorii sanatosi si frumosi!

Poze

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput