Mamici si burtici din BAIA MARE (27)
Raspunsuri - Pagina 8
ana_mun spune:
salutare
noi dormim acuma dar cum zici mihor nici noi nu am mai iesit ieri ca a plouat si sandu a avut examen si asa am stat in casa toata ziua, si alex este agitat un pic, se simte ca nu am iesit ieri, dar ce sa facem cu vremea asta, macar mai uda pamantul, si asa saptamana trecuta era prea cald.
Mami Ana
si Alexandru
(04.11.2008)
anca81 spune:
Salutari!
Nici noi n-am mai iesit de alaltaieri, sincer ma bucur ca a plouat si s-a mai racorit desi ... e cam greu in casa cu nazdravana mea.
Mihor, sper sa nu te prinda raceala, eu vad ca nu mai scap de ea, m-am saturat de atatea pastile si siropuri.
Mamica fericita de
Carla Alexandra(13.08.2008) 
Piti mic se face mare
clauco spune:
Salutari!
a inviat forumul, s-a scris ieri si azi cat in toata saptamana trecuta
. Se vede ca ploua si nu-i vreme de iesit.
Va doresc sanatate la toate si la bebici.
Mihor, am incercat sa-ti pun pe mess o carte bucate bebe dar nu stiu ce s-a intamplat. cand esti online da un semn si mai pun odata.
mihor spune:
Nu cred ca o sa ma prinda prea tare. In general trec cu bine peste astea. De cand am ramas insarcinata numai cu ceai, miere si lamaie m-am tratat. Sigur scap si de data asta la fel.
Sofia
http://b1.lilypie.com/9Cq2p3/.png
ana_mun spune:
Mihor multa sanatate, si sa ai grija ca este asa de inselatoare vremea asta.
Clauco ai dreptate, cat de cat s-a scris saptamana aceasta pe forum fata de saptamana trecuta, sa sti ca are si influenta vremea.
Mami Ana
si Alexandru
(04.11.2008)
anca81 spune:
Miha, esti norocoasa, la mine e invers. De cand am nascut am probleme cu imunitatea si racesc foarte des
. Tre' sa bag niste echinaceea...
Mamica fericita de
Piti mic se face mare
nikolleetta spune:
salutare si de la noi!!! 
tuturor sarbatoritilor care au mai adaugat cate o lunita si celor care au implinit cate un anisor
noi am fost destul de ocupati saptamanile astea, dar am avut un motiv serios...ne mutam din nou in oras
saptamana viitoare.
piticul e cumintel si smecher. tot mai descopera una alta...am fost la vaccin sapt. asta si am trecut cu bine si de asta. are 8,270 kg si 72 cm
Melly stai linistita ca nu se intampla nimic daca mananca numai de 4 ori pe zi. si Rares mananca asa de la 3 luni.
la toata lumea si o duminica frumoasa, desi cu ploaia asta...
carmenbudea spune:
LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR SA CRESTETI MARI SI CUMITI, SA ASCULTATI DE PARINTI.
Pupici la toti si petrecere placuta!
Carmen si Ianis Casian(23.08.2008)
http://ro.fotoalbum.eu/carmenbudea
dflavia spune:
LA MUTLI ANI copilasi mici si mari!!!! ![]()
Ce mai faceti fetelor? nu mai zice nimeni mimic?
eu tare as iesi ca m-am uscat in casa de o saptamana 
Va pup, mai dati un semn
anca81 spune:
Salutari 
Am terminat micul dejun, n-a fost chiar atat de rau, parca parca isi revine piti si mananca putin mai bine. Doar ca nu mai bea lapte deloc seara, de la 6 dupa masa pana la 5 dimineata n-a vrut altceva decat apa, iar dimineata a bagat in total 260 ml de lapte in 2 reprize
. La pranz legumele nu le mananca decat amestecate cu 2-3 lingurite de iaurt. Mno, ne adaptam, asa i-o fi ei bine.
Ma apuc de curatenie si ies putin pe la 12.30-13, trebuie sa rezolv ceva. Nu prea am chef de plimbarici dar o gura de aer tot simt nevoia sa iau.
tuturor piticilor 
Mamica fericita de
Piti mic se face mare