Mamici si burtici din BAIA MARE (27)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

clauco, ma bucur ca ati avut un concediu placut,..cu mici exceptii, saracutu Bogdi cu burtica lui..asteptam poze, dupa ce-ti mai revii..

Adriana, felicitari pentru dintisor,..e chiar super ca mergeti in concediu asa multi. Si noi urma sa mergem in Croatia, dar familia cu care trebuia sa mergem nu mai pot asa ca ne asteapta litoralul romanesc,singuri singurei..dar sper sa fie bine si sa avem vreme frumoasa, de obicei eu sunt cam ghinionista, de fiecare data cand am fost la mare musai 1-2 zile sa nu pot iesi din hotel de furtuna, macar anul acesta sa fie bine, numai soare..

multumesc fetelor care mi-au urat bafta la licenta,..am emotii mari dar sper sa treaca cu bine

mami de fetita pe pamant si de baietel in ceruri
poze cu noi

"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

clauco abia astept si poze din concediu. Ma bucur ca a fost bine

ariana bafta la licenta!

Adriana felicitari pentru dintisor! Si pe Sofia cred ca o gadila gingica pentru ca isi tot scoate limbuta afara dar inca nu a aparut pata alba pe gingie asa ca inca nu ii iese nimic :)

Anca si Flavia imi plac ambele hoteluri dar trebuie sa spun ca imi place piscina de la Dunarea

Noi cred ca spunem pas anul asta concediului Cred ca o sa iesim mai mult prin apropiere si cam atat. Poate o sa fie la anul ceva.

Aaaa si mai e ceva. Am bagat-o pe Sofia putin intr-o piscina si i-a placut destul de mult.

Sofia http://b1.lilypie.com/9Cq2p3/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Salutare!

Stiti ce am vrut sa va intreb fetelor...nu ati vazut din greseala sandalute de fetite marimea 18 prin baia mare? din piele interior/exterior? ca eu caut de nebuna asa ceva in satu mare si nu gasesc...am trecut si noi in sfarsit la marimea 18, asta dupa ce i-am luat de dincolo ghetute marimea 17 la 50 de euro si au tinut-o fix o luna jumate...acum caut marimea 18 dar nu gasesc nimic aici...adica, ma rog am gasit de lac dar nu imi plac...vreau de piele...

daca cumva stiti careva ca este pls sa-mi spune-ti poate dau o fuga pana la bm.

Multumesc mult.

va pe toate.

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)

Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Si pentru ca Estera trage un pui de somn m-am gandit sa va invit la

Capitol nou

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)

Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu

Mergi la inceput