Mamici si burtici din BAIA MARE (27)
Raspunsuri - Pagina 13
aldaesme spune:
Dlaga Dlagos,
Bine ai venit plintle copii de un anisol!!! Iti dolesc din tot sufletul La Multi Ani, o copilalie vesela si felicita si o viata senina, multi plieteni si multa iubile!!!
Oale ce cadouli plimesc baieteii, daca plimesti o masinutza mi-o dai si mie. Mie nimeni nu mi-a adus o masinutza si imi plac asa de mult ca a tlebuit mami sa ma duca in locul ala cu multe jucalii si am iesit de acolo cu doua masinute si o locomotiva.
Am auzit ca si tu umblii deja, ceea ce al tlebui sa ma inveti si pe mine.
Sa o pupi de Cezala si pe mami si pe tati al tau din paltea mea!!!
cu dlag,
Lolelei
nikolleetta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihor La multi ani Dragos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nikolleta mai iesim dar la ora 1 e tare cald :( Asa ca eu ies sau dimineatza sau dupa masa impreuna cu sotul meu. Tu cand iesi si pe unde te plimbi? Sofia http://b1.lilypie.com/9Cq2p3/.png |
Inca nu am prea iesit la plimbare, numai cu treburi. Ieri l-au scos socri la plimbare, ca eu am mai avut de aranjat una alta prin casa.
Eu stau pe aproape de SRI, adica aproape de Melly si de Carmen(cred, asa ca pot sa vin si eu in parculet. Dupa ora 9-9.30 cand papa as putea iesi...acum a adormit si vreau sa iesim pe urma.
carmenbudea spune:
Dragos la muti ani sa cresti mare sanatos si cuminte.
Carmen si Ianis Casian(23.08.2008)
http://ro.fotoalbum.eu/carmenbudea
ariana2005 spune:

DRAGOS

mami de fetita pe pamant si de baietel in ceruri
poze cu noi
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."
ana_mun spune:

DRAGOS

Ai urcat prima treapta pe scara vietii si iti dorim sa urci in continuare cat mai multe, insotita de urarile noastre de sanatate, bucurie si numai impliniri, alaturi de familie si de cei dragi.
LA MULTI ANI
Mami Ana
si Alexandru
(04.11.2008)
ana_mun spune:
Nikolleetta bine ai revenit, o sa ne intalnim acuma mai des, o sa ai timp sa iesi si cu noi. Si sa sti ca si alex se trezeste foarte des noaptea de 2-3 ori pe noapte, aveti dintisori?
Mami Ana
si Alexandru
(04.11.2008)
radcarmen spune:
La multi ani Amelia!
La multi ani Dragos!
Anca, sanatate la puii mici. Si Vlad are o usoara hernie ombilicala dar speram sa se opreasca la nivelul asta.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
ALINA_MOCANU spune:
Buna fetelor , si la multi ani Dragos! Anca stiam ca esti in co din 17 si ieri m-am dus pe la lucru si era Jurca in locul tau.
va pup pe toate si la multi ani tuturor,ca am vazut ca mai sunt sarbatoriti!Noi suntem bine avem deja 22 saptamani si 2 zile sper sa fie totul bine pana la capat .
pupici
nikolleetta spune:
'neatza! dau o
, ca la vremea asta sigur aveti nevoie.
Noi ne-am trezit azi-noapte si l-am adus pe pitic in pat cu noi, ca saracutul s-a trezit si nu stia ce se intampla. Nu a putut adormi din cauza tunetelor,pe urma nu am putut dormi nici eu, nici el. l-am pus in carucior si a adormit.
noi inca nu avem nici un dintisor, dar ne sacaie asa de tare!
fetelor, voi de unde ati cumparat carucior? ca si noi avem nevoie de unu. asta care il avem e mai vechi.

http://b1.lilypie.com/9Cq2p3/.png