Gravidutze si mamici de Cluj - 122
Raspunsuri - Pagina 6
elenuta23 spune:
aseara cand am venit acasa, am trecut prin parc, m-a luat groaza cand am vazut tineri de 15-16 ani ce fac cu locul de joaca al copilasilor, cum sar pe hinti , le trag apoi le bat una de alta, deja una ii rupta
, nu mi-a venit sa cred ce am vazut ochilor
numai huligani fac asa ceva, scuipau...banci rupte...etc am ramas socata de-a dreptul
am mai trecut seara prin parc dar nu am vauzt asa ceva, iar vocabularul era jalnic 

Elena , mamica lui Dragos Stefan
si
22+ 
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">www.inimacopiilor.ro
elenuta23 spune:
adriana ce scumpa fetita ai 

imi vine sa o pap toata
tare mult imi palce poza asta
http://picasaweb.google.com/mamiAlexia/ABSOLVENTE#5335927991242515138
dar si mami ce mandra e de comoara ei
http://picasaweb.google.com/mamiAlexia/ABSOLVENTE#5335922912069713058
FELICITARI!!!!!!!! 

Elena , mamica lui Dragos Stefan
si
22+ 
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">www.inimacopiilor.ro
Ioana13 spune:
Ce tare e Alexia aici! Parca si-a luat doctoratul in fizica nucleara, nu alta!
http://picasaweb.google.com/mamiAlexia/ABSOLVENTE#5335922912069713058
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
mami_alexia spune:
Buna dimineata!
M-ati facut sa rad de dimnineata , fetelor!!! Poze sunt la semnatura si nu prea multe ca n-a avut cine face, toata lumea a filmat. Iar Alexia se vede ce oboseala cronica avea in ea sau dupa cum spunea Ioana, era asa serioasa de parca absolvea fizica nucleara! Va
pe toate!
Ne reauzim / revedem saptamana viitoare. Azi plec in incercarea de a deporta copilul

Sa vad daca reusesc

Un week-end frumos va doresc!!!!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)ABSOLVENTE!!!!
alinabojuc spune:
Salut 
Eu mi-s suparata, de fapt nervoasa
am gasit cirese cu 29 de lei kg. 

astia isi bat joc de noi. avem niste preturi de te crucesti.
la fel a fost si cu prunele, piersicile, nectarinele. la carrefour la noi erau 19.99 la carrefour la cluj erau 8.9
dobitocii, ca altfel nu am cum sa le spun. De fapt la noi e carrefour expres la cluj e doar carrefour. diferenta intre cele doua este diferenta enorma de pret, in "favoarea" orasului mai mic normal. doar la dej avem numai stabalai cu salarii enorme. nu mai pot de nervi.
Trebuie sa fac mancare, curatenie, sa calc haine si multe altele. Va pup si va doresc un uichend placut. 
www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina 
DPN 20 septembrie 2009
kitzy spune:
Yellow!
Husbantul meu a venit la 3 dimineata de la job
si la 9 a plecat inapoi 
Of ce ma enerveaza datele astea limita de predare a proiectelor si mai ales cand apar probleme si le mananca noptile si weekendurile, noroc ca nu se intampla des.
De dimineata am trimis-o pe Diana cu buni afara, m-am apucat de curatenie, mancare, cumparaturi, acuma somez cat doarme puiul sa nu fac galagie si dupa ce se trezeste o trimit iar afara cu buni si ma apuc sa-mi fac vinetele si salata de boeuf.
Saptamana viitoare cred c-o trimit mai des cu soacra la plimbare ca e in concediu si mai stau si eu sa ma odihnesc![]()
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
RAMONELLA spune:
Salutare!
Noi tocmai ne-am intors de la urgenta...A facut prima raceala din viata ei...
Ieri mi-a mancat numai laptic si seara putina sunca.Aseara la 10 am vazut ca era calda si avea febra 38,3,fara sa scad...I-am pus jumate de supozitor de copii,ca asa stiam de cand era micuta,dac aface febra,ii dau juma de supozitor.La 4 i-am luat iar febra,38,1...i-am pus iara jumate de supozitor...dimineata la fel,tot 38,1 fara sa scad...Am mers la UPU,ca n-am stiut ce sa-i fac si ce sa-i dau,si am zis ca mai bine sa o consulte un doctor,sa n-aiba ceva la plamani.Am ajuns acolo,asistente reci si cu nasul pe sus...Doctorita la fel...se purtau cu mine parca as fi fost o mama denaturata...cred ca au crezut ca am vreo 20 de ani(stiti cum arat eu
)si ca nu stiu nimic si n-am grija de ea...Si mai ales ca au vazut-o asa slabuta...
M-au intrebat daca ii curge nasul,am zis ca nu.Bea plangea,normal ca ii curgeau mucii atunci...si a zis ca secretiile sunt cam groase,ca nu sunt de acuma...la ea asa sunt cand plange...in fine...Nu m-au crezut...
Apoi m-au intrebat cum ii curat nasul..si am zis ca cu pompita...si ma intreaba ca ce solutie ii pun in nas???Si le-am zis ca ser fiziologic.Deci ma verificau pe mine daca stiu sa-i suflu nasul...
Rosu in gat nu are,dar a zis ca poate face ca secretiile alea ii ajung in gat si poate face rosu in gat si puroi.Ce secretii???
Daca i-am zis ca nu-i curge nasul,nu-i curge,ce nu pricepea???
Ca doar nu minteam si imi dau seama cand ii curge nasul la fata.
In fine,ne-a dat Nurofen,si daca ii creste la 39 sa ii dau si paracetamol.Si niste picaturi pentru nas...

Betabioptal,care dupa cum am citit sunt cu antibiotic si pentru nu stiu ce stafilococ.
In fine,sper sa fie ok,cand am ajuns acasa febra a urcat la 39,deci vreo 38,6...i-am dat si paracetamol,sa nu-i urce mai tare.Sper sa se faca bine cat mai repede,ca e tare rau sa ai puiutul bolnavior.Si ce e mai nasol,ca nu prea papa,si dupa ce m-am chinuit sa puna pe ea cateva sute de grame in atatea luni,acuma o sa dea jos in cateva zile...
Adriana multe felicitari!!!Ce scumpa a fost Alexia!Si ce i-a crescut parutul!
Va pupacesc pe toate!!!
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
kitzy spune:
Ramo offf, atatia copilasi bolnavi....mult sanatate la pui mic, sa se faca repede bine.
Si la Diana cand ii curgea nasul si era infundat, ne-a dat dr Betabioptal, se foloseste si pt ochi si pt nas, ii un antibiotic usor.
La 6 ore poti alterna Panadol cu Nurofen.
Cadrele medicale de la stat is tare acre, nu toate, da majoritatea, adica tu te duci cu copilul bolnav si alea iti dau peste nas ca nu te pricepi sa-l ingrijesti
iti vine sa pleci in lume, nu alta 
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
ALEX29 spune:
RAMO sanatate puiutzului
,tare aiurea cu comportamentul asta ciudat al asistenetelor ,sa le fie rusine celora care nu si fac meseria asa cum trebuie
ALINA ??????astia chiar nu s sanatosi ,cum saracia au indraznit sa puna preturile alea astronomice
doamne fereste
ai vreo reteta de tarta cu fructe ,ceva gen "apple pie"
KITZY bine ca te poate ajuta socrela 
ELENA
ar trebui sa i se dea si puiului ceva comision nu?
drum bun 
iar legat de gesturile unor asemenea monstrii de copii ,altfel nu le pot spune ,sa le fie rusine ,daca stiu ce i aia
ADRIANA sper sa fie totul ok si sa nu planga mititica si nici tu 

ANDREEA cum e Eric?
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://www.hi5.com/friend/profile/displaySameProfile.do?userid=195486847
http://community.webshots.com/user/ALEX290178
Andree27 spune:
Buna fetelor,
Alex multumim de griji Eric acum iar e mai bine desi aseara a facut iar febra 38.Dimineata la 9:20 l-am sunat pe prof Lupea care ne-a programat la dansul la 11.L-a consultat si ne-a zis acelasi ,plamanii sunt ok,gatul e putin inflamat si trebuie sa oprim febra.M-a intrebat daca nu a facut si diaree s incepuse de asewara sa faca dar nu multe scaune ci toate care le facea erau lichide.A zis ca foarte bine ca nu i-am dat antibiotic pt ca ii distrugeam flora intestinala si mi-a zis ca 3 zile o sa mai fie asa ca e o viroza urata in oras si ca sa nu il scot afara macar 3 zile nu pt ca nu e cald ci sa nu intre in contact cu alti copii virusati. In rest a zis ca e un copil foarte bine dezvoltat si m-a felicitat pt cat timp l-am alaptat
Si mi-a dat sa ii dau de supozitoare cu paracetamol unul dimineata si altu la amiaz iar seara inainte de nani un supozitor cu novocalmin.Acum iar e ok ,e tare jucaus,vrea sa faca pe tornata vorba Ralucai dar nu-l las sa nu transpire.Sper ca deseara sa fie bine!
Iar in legatura cu ziua lui ne-am hotarat sa io facem la restaurantul de la Sfantu Ion acolo spre Faget la aer liber ca e super frumos acolo pe terasa si macar se zbenguie copilasii.Am renuntat la ideea de la Big deoarece sunt vreo 5-6 copilasi iar restul 15 adulti asa ca nu avea rost sa optam pt Big.Ziua lui o vom sarbatotii in 24 deoarece in 30 mai trebuie sa mergem la o nunta in Timisoara care e de noapte si abia tarziu in 31 vom ajunge acasa.Asa ca ne sarbatorim anul asta mai repede cu o saptamana si oricum maine e ziua sotului meu si le vom sarbatorii deodata exact la mijloc ca sa nu se supere nici unul
!!
Fug ca s-a trezit printisorul.Va imbratisez cu drag!!
Andreea ,
de
Eric (31 Mai 2008)
Evolutia lui Eric