Gravidutze si mamici de Cluj - 122
Raspunsuri - Pagina 21
elenuta23 spune:
ne-am intors si noi acasuca
ieri am fost la control care a durat o ora jumate aproape , apoi dupa Drgaos la tara care era super incantat ca mergem dupa el insa vrea sa stea numai la tara ceia ce e fff bine pt moralul meu.Luni il vom duce inapoi ca sa ne putem tremina de rezolvat mutatul si sa vedem cum va fi bebele.
aseara am ajuns pe la 8 pana am facut baita apoi au venit nasi la noi si numai la 1 jumate au plecat
, eram franta si distrusa , nu era momentul sa scriu pe froum .
azi am fost mai linistita insa parac sunt drogata, acuma rad acuma plang, incerc sa ma contorlez si sa sa depasesc momentul.
asa ...sa nu o mai lungesc si sa va spun ce e.....
lichidul nu e o problema ca se reface si e la limita inferioara a normalului, bebelul sta in pozitia transversala si de aceea pare ca nu are suficient lichid, cu aspenter a spus ca se rezolva totul si va fi ok , insa a descoperit ceva la inimioara, bataile cardiace odata sunt ok odata is mai dese sau mai rare, e prea mare diferenta de la 90 pana la 160, insa din cauza pozitiei nu a putut sa se confirme, inima nu o putea vedea in totalitate decat 2 camarute , de aceea m-a trimis la dr CRuciat sa isi dea si el cu parerea, iar de aoclo sa merg la institutul inimi la dna dr Oprita .
stomacelul o parte a vazuta si e perfecta iar cealalta nu s-a putut pronunta, i se pare ca toracele e mai ingust si plamani nu i-a putut vedea din aceiasi cauza a pozitiei.
sper sa isi schimbe pozitia si miercuri cand voi merge la dopler si la toate ecograf, 4 sau 3d sa imi zica o veste buna, daca nu incerc sa ma resemnez si Faca-se voia celui de sus.
acuma va fi decisiv, asta e viata cu bune si rele
Elena , mamica lui Dragos Stefan
si
23+o sa avem o fetita sau un ingeras acolo sus
elenuta23 spune:
biara bine ai venit 

felicitari pt bebica, sa fie sanatos
ii f bine ca poti sa mergi sa nasti la Gynia cu dna dr Rotaru , o adevarata doamna.
![]()
ce mult inseaman sa ai un dr competent si sa il intereseze ceia ce face, sa se implice si .......nu mai zic nimik 
va multumesc din suflet ca sunteti aici si mai ales ca v-ati facut griji pt mine 
mi-au dat lacrimile cand am citit 

azi au operat-o si pe bunicuta mea, a scapat cu bine din operatie iar acum sper sa o lase cat mai repede acasa, au fost 3 zile cuplite pt ea saracuta, cu dureri groaznice .
acuma parca traiesc deasupra norilor, plutesc si nu pot rade, plange ....parca sunt in transa, nici nu pot descrie starea mea
va pupik si mai povestim
si
antoni spune:
Elena-gandeste pozitiv,conteaza foarte mult, ma rog pt voi, sa dea Domnu sa fie bine!putere multa mami!
Biara spune:
Elena multumesc pentru urari si imi pare rau pentru problemele pe care le ai acum, dar nu mai gandi negativ, fii optimista si totul va fi bine cu bebe, conteaza foarte mult starea ta si o poate ajuta si pe printesa. Eu in saptamana a 6 m-am confruntat cu o hemoragie care m-a speriat teribil, eram disperata si ma gandeam doar ca nu se poate ca dupa atata timp sa am parte de o bucurie asa de scurta. Sotul meu scump si drag a fost tot timpul langa mine si m-a convins ca daca voi incepe sa gandesc pozitiv si sa nu ma gandesc la nimic rau se va rezolva totul, si vreau sa iti spun acum ca cu ajutorul lui Doamne Doamne am trecut si peste asta. Cat priveste Gynia nu pot sa zic ca imi permit dar am stat si m-am gandit, si avand in vedere ca Daniela nu poate sa asiste in nici un spital de stat si ca am nevoie sa fie cineva langa mine in care am incredere si in primul rand vreau sa fiu sigura ca bebe va avea parte de tot ce e mai bun. Referitor la Daniela Rotaru vreau sa te intreb ceva si imi cer scuze daca sunt bagaciosa
de ce pleci de la ea, ca eu asa am inteles din cele citite... In final doar gandestete ca totul va fi bine si scoate de la semnatura faza cu ingerasul....
10+
elenuta23 spune:
meli 
biara momentan nu mai gandesc nimic, sunt confuza dupa cum mai spuneam
pe Rotaru o cunosc de 5 ani, de cand era dr rezident, am fost fff multumita de ea, m-a asistat la prima nastere insa aucm la a 2 sincer nu imi permit sa nasc la GYnia, insa daca totul va fi ok ma voi duce la ea deacum incolo la ecograf si de nascut la gine1 , chiar nu ne permitem momentan sa nasc la Gynia
si
adab spune:
Buna seara mamici si gravidutze.
Ce ma bucur sa vad ca apar tot mai multe gravidutze.... Parca mi-e dor si mie de acea perioada minunata. Doar fazele cu aciditatea mi-au displacut si spre final meciurile nocturne ale bebelinei care au evidentiat mai apoi caracterul ei energic.
Elena tare rau imi pare ca treci prin astfel de momente. Bine ca a trecut de operate bunica ta. Acum doar de tine trebuie sa ai mare grija , stresul si efortul iti face rau. Fii optimista si D-zeu iti va fi alaturi, iar cu mutatul vezi nu face nici un efort fizic. Sigur sunt cine sa te ajute, tu fi doar cu indrumarile.
Andreea si eu am disperat zilele astea cu papica. Si sincer nici nu mai am idei ce sa mai gatesc...poate poate sa fie ceva ce-i place mai mult. Parca e si o perioada cand nu mai vrea cu linguritza. Ci doar sa-si ia ea bucatzele la mana sau cu furculitza. Dar asa mai mult gusta decat sa pape efectiv. Totusi e bine ca bea multe lichide:apa, ceai, suc, lapte.
ALEX29 spune:
salutare
a trecut prima saptamana de cresa si a trecut f frumos si bine
sa nu uit sa specific ca am invatat doua cuvintele in germana :bite si comm .
..scuze nu stiu cum se scrie
tare greu mi a fost fetelor sa accept ca mititica va fii cateva ore printre "niste straini"dar am avut marele noroc ca totul a decurs f bine si Tiadris s a adaptat f ok si datorita educatoarelor care s niste pupacioase si niste dragastoase ![]()
si va spun cu toata sinceritatea si mie imi prind f bine cateva ore pe zi in care pot sa ma ocup si de alte activitati ,conteza f mult si ma poate intelege doar o mamica ce are un bebe mai nazdravan ![]()
is asa de ragusita tu dragelor ,n am temperatura ,nu s racita dar n am voce
f greu vorbesc ...spre bucuria sotului 
am luat tantum verde ,pastile de supt ,stodal ,,,,sper sa fiu maine mai ok ,mai ales ca mergem si la nunta si musai sa "chiui"![]()
va rog mult daca stiti vreo marca de unt ,care chiar daca e tinut in frigider cand este scos sa se poata intinde usor pe paine ,sa mi spuneti 
de obicei folosesc untul prezitent sau napolact dar tare ma enerveaa ca trebuie sa astept o gramada pana se inmoaie ca sa l pot intinde pe paine
cu mancatul inca suntem ok ,chiar mai bine de cand o duc la gradi ,dar desigur si eu fac o gramada de compromisuri
veci n am crezut ca voi ajunge sa o las cu funduletul pe masa ca sa pape sau sa i dau jucarii sa se joace in timp ce mananca si etc dar asta e "never say never"![]()
iar legat de lapte nici nu stiu ce sa mai fac ,copilu asta al meu ma innebuneste ,e ca taica so numai lapte ar papa toata ziua ,de doua zile ii dau lapte de capra si e super incantata ,tare mult ii place ,asa ca iara am ajuns la 800 ml pe zi
oricum nu i voi da zilnic atata lapte ![]()
ELENA bine ca a scapat buni de operatie iar tu puiule ai grija de tine si sa dea Dumnezeu sa fie totul asa cum trebuie 
ce super ca Dragos e asa de incantat ,cred si eu la ce aer curat si ce frumos e acolo
BIARA eu am stiut de la 15 sapt ca o sa am o printesa mica
,totusi cred ca la 12 sapt nu poti afla ,un pic de rabdare
sa mai ai
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://www.hi5.com/friend/profile/displaySameProfile.do?userid=195486847
http://community.webshots.com/user/ALEX290178
ALEX29 spune:
ANDREEA D s ar putea sa gasesti tablite si la Auchan 
ANDREEA-Eric superrr ca s a retres chistul ,bravo si spor la 
GABI eu ii dau zilnic lui Tiadris cate o lingurita de suc de lamaie si cate o vit C incearca si tu poate ajuta la ceva 
tot asa incantata i Sara de tricicleta ?
drum bun si distractie frumoasa la Deva unde stiu sigur ca sunteti f fericite
LA MULTI ANI cumatului si tatalui
si ziua mamei mele e tot pe 1 iunie ![]()
ALEX29 spune:

LA MULTI ANI ELENA ,MAMICA SCUMPA SI DRAGA CE ESTI ,TOT CE TI DORESTI SA TI SE IMPLINEASCA ,MULTA FERICIRE ,SANATATE SI NUMAI BINE 

RAMONELLA spune:
Elena toti au spus ca nu se vede bine din cauza pozitiei in care este.Asa ca incearca sa nu te nelinistesti,desi cred ca e foarte greu.Doamne ajuta sa fie totul bine!Si apropo,nu-mi place a 2-a parte a semnaturii.Era bine cum era inainte.![]()
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)