Noi membrii pe forum!
Buna seara la toata lumea!
Tocmai ce mi-am creat un cont pe-aici si, rasfoind forumul, am intalnit numai membri "grei" si cu vechime. Nu pot spune decat ca e un lucru de apreciat, iarmoderatorii si administratorii site-ului trebuie felicitati pt asta, dar totusi, sunt sigur ca mai sunt si "prospaturi" printre utilizatori.
Lor ma adresez, haideti sa postam aici, sa ne cunoastem si sa discutam eventualele probleme aferente incepatorilor. De exemplu, eu incerc sa-mi creez o semnatura, dar nu gasesc nicaieri posibilitatea de a o crea!
Raspunsuri
Alex2 spune:
In primul rand bine ai venit!
Profil personal - Editeaza profil - Optiuni profil - dai pe + si apare Semnatura.
Mai erau subiecte tot aici la probleme si sugestii legate de samnatura.
Alexandru, tati de 3 copii perfecti
(un baietel nazdravan, o fetita mica luptatoare, si un ingeras in cer)
_
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...
monica-elizabet spune:
Bine ai venit! pe
incet, incet o sa-ti faci prieteni printre cei "grei" asa cum spui tu
daca esti viitoare mamica intra la Odiseea sarcinii si cauta mamicile din luna/lunile in care o sa nasti si tu
poti cauta subiectele pe zodii/profesii/orashe la Prieteni dintotdeauna
si tot asa...
ref semnatura, am vazut ca ti-a raspuns deja Alex...
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Tzuni spune:
Io clar sunt una "grea". Am cu 12 kile peste greutatea normala! Ma gasesti la "Nou stil de viata"!
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE
www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA
si....
www.imdb.com/title/tt0846789/" target="_blank">SECRETUL MEU
kay spune:
Tzuniiiii, te pup de 24 de ori, de 2 ori pt fiece kg in plus !!!
mamarutaduta, de la moi ! eu sunt si mia "grea" decat Tzuni, eu zic sa te imprietenesti cu mine !
te pup si fave fun pe DC !!!
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."