Intoarcerea la serviciu

Intoarcerea la serviciu | Autor: anda16

Link direct la acest mesaj

Ce variante a-ti gasit de a lasa copilul atunci cand acesta a implinit 2 ani si a trebuit sa va intoarceti la serviciu?? Eu ma gandesc cu groaza inca de pe acum, desi bebelusa mea este mica inca, cu cine o sa o las si care va fi varianta cea mai potrivita pentru copilul meu?

anda.r

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Eu am lasat pe primul copil cu mama de la un an si noua luni (am inceput in luna noiembrie iar din ianuarie deja incepusem la greu sa stau peste program );pana in primavara s-a chinuit mama, si apoi am apelat si la soacra; de cum a trecut vara si a inceput sa fie vremea mai urata si trebuiau sa stea mai mult incasa au inceput sa stea amandoua cu copilu (una facea de mancare si cealalta se juca cu el), insa cum a trecut iarna, si cand a implinit fix trei ani a inceput gradinita, si apoi am stat eu cu copilu acasa caci era racit...era varianta o zi la gradi vreo saptamana acasa ...Oricum dupa un an si trei luni erau ambele bunici lesinate...

Sa vad cand implineste si fratioru doi ani daca le mai prind...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda16 spune:

Esti o fericita , eu nu am norocul tau, noi ne gandim la o cresa sau un camin, mai ales ca eu lucrez si ture de noapte, iar cele de zi sunt de 12 ore si sotul meu lucreaza de dimineata pana seara, dar trebuie sa gasim noi o solutie.

anda.r

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Daca nu ai bunici cresa sau bona sunt solutiile la inceput apoi gradinita.

Kita, cum erau lesinate doua bunici de un singur copil? Cred ca erau lesinate dupa el nu din cauza lui Ca daca erau lesinate de oboseala tre sa pun de-o statuie pentru soacra-mea si nu prea vreau, ma intelegi...

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

E super nasoala perioada asta de 2-3 ani a copilului,mai ales daca nu te poate ajuta vreo bunica sau vreo persoana de incredere, iar situatia materiala nu e tocmai roz sa platesti o bona la programul pe care il ai, Anda.Crede-ma ca trec prin aceasta situatie si e tare greu. O solutie mai ieftina ar fi cresa cu program saptamanal,dar sunt micuti inca si se imbolnavesc des, iar noi ca parinti trebuie sa avem nervii tari si sa rezistam la imbolnaviri dese ale micutilorSucces, orice decizie vei lua....deocamdata bucura-te de aceasta perioada... ca e cea mai frumoasa din viata unei femei...

Albumele noastre

Mergi la inceput