Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(20)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myrella_21 spune:

Ralia...la inceput de sarcina si eu m-am dus si m-am schimbat de la medicul meu de familie, pentru ca mi-am ales o doamna dr care se ocupa si de prticepe sa se ocupe de copii, sfatul meu este sa faci si tu la fel pentru ca nu stiu exact cat timp dar dupa ce nasti mi se pare ca 2 luni tre sa iti vine medicul de familie acasa sa iti faca vaccinul la copil si apoi mergi tu la el si daca iti iei un dr din asta vai de capul lui te mananca de nervi si cine stie poate sa faca vaccinul si aiurea ceea ce este super riscant....

cum il schimbi?? foarte simplu te duci la noul medic pe care ti-l alegi tu si spui ca vrei sa te transferi la el...si el se ocupa de fisa ta cea noua de transferul in acte ma refer de la celalalt...nu mai ai tu nici o treaba....

eu in ziua cand m-am schimbat de la unu la altul...mi-am si luat trimitere de la asta noua...asa ca e foarte simplu.

Sarcina usoara iti doresc

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Edelia, Ramonika, felicitari pentru vestile bune de la eco!!ca doar si eu am fost ieri la eco sa il mai vad pe bb..si stiu cum eeee
Alexia, multumim de vizita!Recuperare rapida!
Elenic, te cred ca ti-e frica, sa nu se intample ceva..tuturor ne e frica, si ne-a fost..da las ca o sa vezi ca e totul bine!! Trebe' noi gravidusele sa fim mai crizate..ca altfel ne iesim din mana
Rony, bine ai venit si scris la noi..e nasol sa nu ai timp sa intri sa citesti pe indelete si sa poti si sa impartasesti prin ce treci din lipsa timpului..am vazut ca ai 16 saptamani..ce mistoo..esti cea mai mare dintre noi!! Abia astept sa fac si eu 16 saptam!!
Miramar , te asteptam cu vestile de la ecoo!!
V-am pupat, ma car acasaaa!!

'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones

Laura, 14+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myrella_21 spune:

Si eu vreau sa multumesc fetelor care ne fac capitol nou...mi se pare complicat rau si nici eu nu cred ca m-as descurca...

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralia spune:

mirella
ok, asa o sa fac.. dar acum cum gasesc medic de familie?.. exista policlinici separate sau trebuie sa caut prin spital?
imi poate recomada cineva vreun medic?
eu stau in zona dorobanti floreasca (cu chirie la demisolul unei vile, nu ca as fi vreo bogatana, iar acum ca e BB pe drum, ne cam cauta in lata parte ceva mai spatios...
multumesc

oli 7 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

Capitol nou si frumos

Mergi la inceput