Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(20)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

NU STIU CE SE INTAMPLA , DAR NU MAI POT FACE NIMIC CU NOV.DEC2009

POATE CITESTE UN MODERATOR ACEST MESAJ SI MA AJUTA!!!!!!!POATE UN PM CU UN SFAT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

MIANY cateodata am si eu ameteli dar am observat ca asta e din cauza ca am tensiunea mica si atunci imi fac o cafeluta mai slaba si e ok.

SIMINA dar daca faci un alt cont sa zicem noi.dec2009 sau asta are implicatii si in ceea ce priveste grupul nostru de discutii?

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edelyia spune:

Buna burticute!am intrat mai rar in ultima vreme,dar va citesc zilnic.
Bun venit noilor gravidute!
Laurairina in aceeasi oala sunt si eu(in legatura cu s_x),eu la primele 2 sarcini tot timpul am sangerat dupa contact si s`au dus,asta e,nu inseamna ca neaparat de la asta,pot fi si alte cauze,dar de data asta am decis de comun acord ca macar pana misca bb nu facem nimic.Noroc ca am un sot intelegator si care ma ajuta.
azi am fost si eu la eco,crestem,suntem bine, dupa calculatorul de pe dc as intra in 12 sapt maine,dar dupa eco am bb are cica 12 sapt si 6 zile(asta dupa ce l-a masurat).nu stiu cum se explica chestia asta dar ma bucur ca ii bine,ii bate inimioara,se misca.inca mai am greturi si eu nu asa dese,dar le mai am si la fel si stari de voma,sper sa treaca repede.
va pup

delia 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Simina - daca deschizi capitol nou dand copy-paste la listuta de la capitolul precedent (nr. 19) nu se poate?
da-mi si mie parola de la userul nov.dec2009 ca sa fie mai multe persoane care sa stie cum se schimba capitolul. daca tu esti ocupata, sa fie si altcineva care s-o faca.
eu ma pricep cum se face, insa imi trebuie parola de la user.

mersi

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenic

Buna fetelor! Am mai scris un mesaj la finalul capitolului anterior, dar se pare ca a trecut neobservat. Asa ca revin

Sunt noua pe forum, ieri am implinit 8 saptamani si vreau sa va pun si eu o intrebare, poate stiti mai multe.
La o sarcina oprita in evolutie mai persista simptomele sarcinii, respectiv oboseala, somnolenta, sani tensionati/durerosi, urinare frecventa, greata...?
Am mai pierdut 2 sarcini si sunt putin speriata, parca nu mai simt asa "activitate" (dureri, intepaturi etc) in burtica de cateva zile, insa am parte de tot ce am enumerat mai sus. La control merg abia luni.

Multumesc si bine v-am gasit!

8+

Elenic, neata
Cred ca oricine orice ti-ar spune pe aici, cel mai sigur si mai sigur te duci la medic si afli. Nu sta asa, ca stresul este f f daunator in primele 3 luni si nu numai.
Multa bafta, spune-ne ce afli la medic.

monis 14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenic spune:

Luni am programare la medic. Intre timp am iarasi dureri slabe, sper sa fie ok. Ultima oara cand am fost la control (saptamana trecuta miercuri) era bine, inima batea, tot ok... si m-a chemat peste 2 saptamani, adica luni. E tare grea asteptarea asta...

Multumesc pt raspuns, monis.
Cu siguranta am sa va spun cum a fost la control, sper sa am vesti bune!

Numai bine tuturor!

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Buna fetelor,
Iata ca dupa aproape doua saptamani de la intreruperea sarcinii am curajul sa intru din nou.Nu pot sa nu va citesc in continuare.Imi pare extraordinar de bine ca unele dintre voi v-ati vazut bebei si ca sunt sanatosi.Fetelor nu conteaza ca aveti baietei sau fetite important este sa fie sanatosi.

alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Elenic, mesajele tale sunt inca moderate ( asa imi explicau si mie fetele la inceput) din acest motiv ele apar mai tarziu si nu mai sunt citite. dupa 12 mesaje scapi de moderare. eu sunt incantata de cat de repede primesti raspunsuri aici. ma pune cateva mesaje si cand scapi de moderare nu vei mai scapa necitita
Bun venit! si sarcina usoara!

10+
http://bd.lilypie.com/XrZ1p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myrella_21 spune:

Am fost la dr. de familie sa imi dea reteta compensata pentru utrogestan...

Tocmai am mancat... dar tare bine e cu stomacul plin...altfel gandesti

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rony spune:

Buna fetelor,

va citesc si eu din umbra, asa pe furis pe la serviciu, insa nu pot tine pasul cu voi ca sunteti foarte rapide;
Am o sugestie : poate ar fi bine sa scriem in listuta si la ce dr mergem sau la ce spital nastem poate ne vom nimeri impreuna pe la spital : ar fi simpatic :)

Eu sunt in saptaman 16 , nu mai am greturi, ma simt extraordinar ; in schimb am luat 7 kilo ceea ce nu este foarte bine. Merg la dr Hamid de la Medicover si voi naste la Filantropia.

As dori sa-mi recomandati si mie un dr pentru morfofetala .

Va pup pe toate si va promit sa apar mai des

Mergi la inceput