Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(83)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicuratze
RAMONAIANI,interesanta emisiune,tocmai ii ziceam sotului aseara sa ma bata daca am sa le ofer totul pe tava copiilor cand or fi mari ( asta pt ca vorbeam de o prietena maritata cu un copil de 1 an,care sta la mama ei,nu da bani in casa,doarme pana la 11,nu mancare,spalat,calcat...si barbata-su ii face scandal soacra-sii ca s-a saturat de carne de pui)

Daa, frumos- daca resfeti copilul si-i dai de toate, se asteapta sa faci asta pana la adanci batraneti. (am o colega de fac care s-a casatorit aici (de, daca m-a pus cineva sa ii fac cunostinta cu neamtu'), n-are servici dar are un prichindel de 2 anisori. Inca ii trimit parintii bani de buzunar - sa aiba si ea, sa nu stea numai pe salariul sotului ...
Vroiam sa va mai spun de cealalta emisiune: "s-a terminat cu hotelul "LA MAMA!" - unde familiile cer ajutor pt ca copii lor (de obicei intre 25- 35 de ani!) inca nu au curaj sa isi inceapa viata de unii singuri. Si uite asa, cu ajutor specializat (au un indrumator si un psiholog) li se face bagajul, li se inchiriaza un apartament si le dau parintii si 500 euro bani de buzunar, primesc cheile de la camioneta in care sunt puse lucrurile personale ... si pe-aici ti-e drumul!
Ce sa spun, unii reusesc, altii.. se intorc dupa luna aia cu coada intre picioare la mama acasa

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutzat spune:

buna fetele:* sunt demult pe aici dar nu am prea postat din lipsa de timp... in schimb am incercat pe cat posibil sa va citec...
am o intrebare si ma gandesc k poate cineva s-a confruntat cu asa ceva... vin de la eco si dr mi-a spus k femurul bebelinei este putin curbat :(.. stiti ceva de asta? sunt ingrijorata iar pe net nu gasesc mare lucru:(
va multumesc din suflet dak a-ti putea sa-mi raspundeti...
pup burticile:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Lauraa eu sunt blonda si m-am vopsit de 2 ori in sarcina, fara decolorare. Zilele astea vreau sa ma vopsesc din nou.

Stie cineva cum se calculeaza prenatalul, ca sa verific daca mi l-au calculat bine sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutzat spune:

n-am mentionat k sunt in 33 de saptamani pentru k stiu k aparea jos... DPN 30.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurraa

FETELEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE am lacrimi de emotie!

A nascut Liana30 o frumusete de fetita dimineata la ora 8, 3500 grame;

Am sunat-o acum, a spus sa va pup din partea ei, a facut cezariana, deja se da jos din pat, printesa este bine si duminica spera sa fie acasa;

ce emotii am; a REUSIT!!!!!!!!!!!!!!

37 + minune de Maya Teodora
AMR 2 saptamani Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Felicitari mamico,refacere rapida si mult laptic pt bebelina!!
Printesa mica,bine ai venit,sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot binele din lume!
Doamne cate emotii...ma bucur din suflet ca de data asta totul a decurs bine pana la capat si are copilul mult visat langa ea!
Laurraa sa fii sigura ca asa va fi si in cazul tau!

37+ Darius Nicholas
AMR 2 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue77
Ramonaianisa stii ca ma gandeam ca o chestie de asta cu trimisul copiilor in tari defavorizate i ar prinde bine lui Marc...cu toate fitele pe care mi le face.

O sa se mai dezmeticeasca baiatul cand o sa apara pe lume fratiorul.
Cu toate ca nici chestia asta cu tarile defavorizate nu e o idee rea. Din pacate .. nici nu trebuie sa cauti prea departe. In ciuda sumelor astronomice care se invart prin (spitalele din) Bucuresti, in satucele din RO inca sunt o gramada de oameni care traiesc - asa cum spunea si Ganesha, din alocatia copilului sau din ce primesc ca muncitori zilieri pe la oamenii din sat. (Bunicii mei sunt din Campia Baraganului si am vazut multe astfel de familii in timpul vacantelor pe care le petreceam acolo in scoala generala. Si din pacate, de-atunci nimic nu s-a schimbat in bine...)

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea1608 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurraa

FETELEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE am lacrimi de emotie!

A nascut Liana30 o frumusete de fetita dimineata la ora 8, 3500 grame;

Am sunat-o acum, a spus sa va pup din partea ei, a facut cezariana, deja se da jos din pat, printesa este bine si duminica spera sa fie acasa;

ce emotii am; a REUSIT!!!!!!!!!!!!!!

37 + minune de Maya Teodora
AMR 2 saptamani Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

FELICITARI LIANA!!!! Sa ai parte de o refacere rapida si un bebe sanatos si mancacios.

33+ Maria Alexandra

http://picasaweb.google.com/AndreeaBizadea/PozeDiverse#

Mergi la inceput

Felicitari Liana, sa-ti traiasca bebelina .

Maria iti sta foarte bine asa vopsita. Dar ti-ar sta si mai bine daca ai zambi mai mult (in poze macar, ca-n realitate nu te-am vazut (inca) )

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea1608 spune:

maria_bunica, multumesc. In legatura cu caruciorul, si noua ni s-a parut convenabil la pret fata de ce mai vazusem pe piata, mai ales ca genul de se foloseste de la 0-36 luni. Are pana si aparatoare de ploaie.

33+ Maria Alexandra

http://picasaweb.google.com/AndreeaBizadea/PozeDiverse#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Am schimbat deja semnatura avand in vedere ca bebe e mai mare si sa stau si eu cu psihicu mai bine

m-a sunat mama, mi-a luat patutu, este viu colorat, are sertar jos si rafturi pe o laterala, iar rafturile sunt si ele de diferite culori; abia astept sa-l vad.Sambata dimineatza vine la mine

38 + minune de Maya Teodora
AMR 3 zile!!!! Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

Mergi la inceput