Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(83)
Raspunsuri - Pagina 19
roxi2000_ro spune:
Deea,
sa se faca bine puiutu! Sa nu fii suparata ca o sa treaca perioada asta mai nasoala cu colici.
...dar eu nu inteleg de ce ti-a zis dr ca ai lapte slab? nu exista asa ceva.mai ales ca a crescut de ja bebe in greutate. sa nu faci greseala mea sa-i dai lapte praf in completare ca nu e bine, o sa ramai fara laptic.Aveti grija de voi...
Roxi,
36 s,
Ruxandra Maria si Sebisor (14.10.2003)
maria_bunica spune:
Deea..imi pare rau pt ziua grea de ieri..si eu zic sa insisti cu lapticul tau,sa nu recurgi asa repede la lapte praf..multa sanatate lui bebe,poate si din cauza asta era mai agitat,ca il durea urechiusa!!
si multa putere!!Felicitari lui bebe pt luarea in greutate asa bine si multumesc pt complimente!!
37+
Darius Nicholas
AMR 2 saptamani
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
roxi2000_ro spune:
yoanna, scuze abia acum am vazut pm-ul. Firma era Natracare si se gasesc doar in reteaua de farmacii Citypharma, dar ziceau aici la noi in SM ca le au doar la tg Mures , asa mai aproape de noi, in rest doar la Iasi si Bucuresti ...si pe ceva site dar care are comision asa mare, mai mare decat costa tampoanele...asa ca eu am renuntat.
Roxi,
37 s,
Ruxandra Maria si Sebisor (14.10.2003)
oana_du spune:

Buna ziua mamici de albinute!
[font=Comic Sans MS]Bun venit albinutelor Matei Darian, Alexandru George, Sofia Ioana!!! Sa fiti sanatosi, voiosi, norocosi, necoliciosi si sa va bucurati parintii!! Felicitari Liana pentru fetita! Sa iti traiasca si sa iti aduca numai bucurii

Deea, pentru colici ni s-a recomandat Espumisan sau SabSimplex. Sper sa ii treaca repede lui bebe Darian colicii si sa te linistesti si tu.
Sper sa nu va suparati pe mine ca nu am mai reusit sa intru asa de des, dar am incercat sa ma acomodez cu programul de mami. Marti am fost cu Alexandru (asa ii spunem, ca sa nu provocam confuzii, in familie mai fiind inca doi Dani) la controlul de o saptamana. I-au facut ecografie la capsor, la plamani, abdomen si e foarte bine... mai rau a fost ca dupa aceea a fost cam marait. Este un copil cuminte, cu un program constant (mananca cam la patru ore, se trezeste o data pe noapte pe la 3 jumate) si deocamdata necolicios.
Ieri am fost si eu sa imi scot firul de la operatie si sunt si eu aproape refacuta.
Sper din suflet sa avem doar vesti bune! Va imbratisez cu drag!
oanaalex spune:
Mergem la spital

Ne auzim mai tarziu
Oana
39+
Mara Ioana si
Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21
oana_du spune:
Deea, sa nu renunti la alaptat! Laptele tau este foarte bun pentru bebe si schiar daca ar trebui sa suplimentezi cu formula, il ajuta sa fie mai sanatos!
philip spune:
n-am citit din urma, am intrat numai sa vad de ce a postat oana. bafta, iti tinem pumnii, nastere usoara si astept telefon!
philip
37weeksbabyboy
mommyandreea
clodyac spune:
oana_du ma bucur din suflet ca totul merge sper bine
ca ti-ai revenit asa repede si bebe e papacios , necolicos si doarme
pupici
oanalex iti tinem pumnii 

curaj
36+ cu
Razvan Andrei (dupa UM)
37 + cu
Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
Deea_24 spune:
Mari, Cris, Maria, Oana, Roxi multumim, nu vreau sa renunt la alaptat nici in ruptul capului! Am incercat totusi laptele praf la recomandarea medicului si sperand ca o sa il ajute pe bebe. Sper din tot sufletul sa nu mai aiba nevoie de el!
oanaalex iti tinem pumnii sa ai parte de o nastere usoara! 
Oanawow, ce cumintel e Alexandru!
Felicitari!
Mari sotul nici nu pune mana pe el ca e racit!
Noroc cu bunica mea ca stam impreuna si ea ma mai trimite sa ma "relaxez", doar ca ieri nu am putut stiind ca puiutul meu sufera.
Deea, cea mai fericita mamica de
mic Darian Rafael (22.04.2009)
cateva poze cu noi si Raza noastra de soare - DARIAN - http://www.flickr.com/photos/deea_24
maria_bunica spune:
Oana_du..ce de vesti bune,sa o tineti tot asa..ma bucur pt voi!!

Oanaalex

Numai ganduri bune,o nastere usoara si bebe sanatos!!Asteptam vesti bune!!

37+
Darius Nicholas
AMR 2 saptamani
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi