Puiuti de Randunici 2008!! (259)
Raspunsuri - Pagina 19
gudinde spune:
Clau, Naty nici pe mess n-a fost. E normal avand in vedere problemele familiale, dar zau ca-s ingrijorata. Nici o veste.
Sper doar ca no news is good news.
clauclau spune:
Aaaa, intre timp a intrat si Naty, m-am linistit.
Puppa, bine mah ca ati gasit pernuta, stiu ce inseamna sa pierzi obiectul preferat al puiului. Rebecca inca nu are asa ceva, dar a avut Razvan si se intampla sa mai cautam cate o noapte intreaga dupa el.
Zoze, 
.
Nicoleta spune:
Puppa, draguta de tine... Asa era verisoara mea, fara "pinutza" ei nu se culca! Avea matusa mea 3 fete de perne de acelasi fel! Si ea cum dormea de fapt?! Rasucea coltul fetei de perna cu o mana si cu cealalta... in gura (un deget)... 
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
clauclau spune:
Razvanel a frecat coltul paturicii lui pana la 3 ani, se tocise saraca toata. Dar fara coltul ala de paturica nu se culca sa-l pici cu ceara, nu alta!![]()
mimonix spune:
Facusem si eu o scrisorica , dar cand nu e sa fie, nu e 
S-a dus pe apa sambetii cu toate povestile mele in ea cu tot 
Si nu mai am putere sa fac alta 

Luny de ce n-ai venit la terenuri? 

Gudinde e sifonata rau masina? 
Nicoleta am votat!
Bafta!
Tu-i mama ei de scrisorica pierduta...
Ma duc la ale mele, asta-i semn ca nu trebuie sa stau pe forum in seara asta! ![]()

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
natynic spune:
Clau, 
. Ce sa fac? Incep batalia...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
tonic spune:
Hai ca am terminat si eu de citit, copiii dorm, stau putin cu voi si apoi ma apuc de bagaje ca maine plecam pt 3 zile din Buc.
Naty imi pare rau de vestile rele despre tatal tau, sper sa se rezolve si sa nu fie chiar asa de grav. 
Mimo nu te supara pe mine, promit ca data viitoare te trag de maneca. Dar acum dormea bb si nu prea aveam libertate de miscare cu el in brate, iar apoi cand v-am vazut erati la casa, Teo tragea de toate pachetele si Luki dormea in continuare, nu mi s-a parut momentul bun. De fapt eu am remarcat-o pe Teo - ca aspect- si apoi m-am gandit ca seamana cu fata ta... si te-am vazut si pe tine cu Vlad cu caruciorul. Eu eram mai departe, ca ma feream de curentul ala ucigator, imi vajaia capul de la AC sau ce-o fi fost, ca m-a zapacit. Si sa stii ca arati f. bine, n-am glumit.
bunicuta
Lasa ca ne-om vedea noi.
Eu la Criss n-am sanse sa ajung, dar la BabyExpo nu vine nimeni, ca eu vreau sa ajung, mai ales ca bb nu are haine subtiri deloc, si vreau si un carucior sport, poate gasesc ceva interesant. E si parcul aproape, il las pe bb cu tati la plimbareala si eu cu Antuca mergem la expo. Ce ziceti, mai vine careva?
Luny bine mai, ai venit in zona si n-ai dat un tel. sa ne vedem, ca erai la doi pasi si culmea, noi eram in parc! DAta viitoare sa dai un semn, sa ne mai vedem.
Luki azi s-a jucat in parc cu o fetita cu trei luni mai mare, erau asa draguti, ca nu se jucau impreuna, mai mult se tatonau, dar sper sa ne mai vedem ca sunt vecini cu noi, poate se imprietenesc.
Am vazut toate pozele, toti copiii sunt fff.frumosi, normal cu asa mamici, nu??
Si mamicile cu burtici si ele minunate
M-ati distrat cu discutia cu "putzi", la noi nu sunt pb, dar nici eu nu ma agit prea tare, mai ales ca face pipi f. bine, are un jet, zici ca e robinet,(ca noi la fiecare spalat facem pipi in cada, ca olita nu ne prieste deloc) deci nu sunt pb.
Sper sa va aud cu vesti bune cand venim, sa treaca virusii, sa eliberati butoiul si poate va hotarati si pt Expo.
Eu la mama nu prea pot intra la PC ca e in camera unde are toate hartiile si face LUki haos acolo!
Ma duc la bagaje si mai revin.
catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an
Nicoleta spune:
Va uitati la Eurovision? Finala 2...
Te rog, voteaza!http://www.taraluiandrei.ro/scoala/detalii_proiect_concurs/Din_inimi_sincere_de_673.html
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
luny spune:
Mimo, am fost la niste terenuri, alea de la intrarea de la fantani, ovcors...nu mi-ai raspuns pe mess, la care terenuri,am fost, nu erai si am plecat..pe la ora 5,30..si m-am intalnit cu Clau si Rebe putin!![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!