Puiuti de Randunici 2008!! (259)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

citeam ce a scris clau...cam asa sta problema. daca incepi sa-l decalotezi, nu te opresti. daca te-ai oprit apar problemele...

luny, eu cred ca tu nu ai avut de ales...dar la al meu de ex, putzica se decaloteaza partial in mod natural. putin, varful...

am auzit de decalotare cu crema cu cortizon si la noi.

in rest, sunt 100% in favoarea celor scrise de Olgutza.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

gecko-numai dimineata?! Mihaitza se bucura la fiecare schimbare de scutec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

repede,repede zic si io de decalotare!
Dupa cum stiti Sam a avut infectie urinara,a luat tratament 2 luni,antibiotice ,homeopate-nu a trecut!dr pediatra la care am mers m-a intreba daca e decalotat,nu era..l-a decalotat,si dupa 1 luna,am repetat analizele si nu mai avea infectie.deci,Sam al meu avea infectia urinara de la putzi nedecalotata!Asa a fost la noi!

Sa ne traisca baietii si sa fie sanatosi-asta-i tot ce conteaza!fie ca sunt sau nu decalotati.intr-un final,vor fi toti decalotati,na

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

zozelino ce misto e bandana, ii sta super blondului!ce tare e omuletul la blana goala prin curte. Imi place tare ultima poza, cu voi si iepurila!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Chiar ca numai la putze va ganditi azi...
Eu nu ma bag ca nu-s documentata si nici nu am baiat..inca,dar intreband-o pe socrela despre asta intr-o zi mi-a zis,ce e aia?Si e femeie desteapta,scolita..Adik pe vremea sotilor nostri nu exista manevra si doar ne cunoastem fiecare putza din casa!Dar bineinteles,ca in orice domeniu,exista si cazuri exceptii...Sa traiti!

mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Zoze, ce super e blondutul tau! I-au placut iepurasii, nu? Rebecca e inebunita dupa catei, de cate ori vede prin parc imi arata si chitaie fericita si tipa dupa ei. Si la fel cand vede animalute la televizor e incantata, ii stralucesc ochisorii si ma trage acolo sa vad si eu. Am hotarat s-o ducem in weekend la Gradina Zoologica, cred ca o sa fie super fericita sa vada atatea animale. blondutul minunat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Stela, voiam sa-ti zic ca de-aia i-am luat si eu kit-ul de la Nenedent, mi s-a parut ca dintisorii Rebeccai nu sunt foarte, foarte albi si m-am speriat putin. Slava Domnului ca-i place si o perii bine, sper sa fie ok pentru dintusi. Servici usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Am vazut si eu Sufletelul la cucu' gol.
Clau,merci mult.Am uitat sa-ti multumesc.Cumpar si eu azi.

mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Muffy s-a mutat in balcon, mai nou! e fascinat de cosul cu cartofi, usturoi, ceapa,mere, ce mai e p-acolo...si am gasit 3 cartofi muscati!
aaa, sa va arat ce i-am dat ieri www.bucataras.ro/retete/728/clatita_speciala_pentru_mufa.html" target="_blank">sa pape

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput