Puiuti de Randunici 2008!! (259)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Gudinde,nu te-am ignorat-dar cred ca mi-a scapat mesajul tau.multi.mai ,sa fie asa cum imi doriti
Va pe toate,ca azi avem petrecere mare.taiam motul finutului Casian...

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Naty

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Luny, ai facut foarte bine crede-ma. Tu sti ca eu am patit-o cu Razvanel, ti-am povestit atunci ca am decalotat pana la 1 an si in ignoranta mea am zis ca nu mai trebuie si la 2 anisori s-a trezit cu ea rosie si umflata. N-am ajuns la operatie, s-a putut la Budimex doar "cu mana" ca sa zic asa, dar am ramas cu gura cascata fetelor, cata mizerie a scos de acolo, o tavita de chirurgie plina! El n-a uitat durerea de atunci si acum niciodata nu rateaza operatia singurel la fiecare baita.

Stela, am luat setul Nenedent de la Helpnet si da, se poate inghiti fara nici-o problema, asta e si ideea. Periuta e super moale, vad ca Rebecca sta si chiar ii place , am spalat-o si acum de dimineata.

Mergi la inceput

Asa, eu nu l-am decalotat pe Vlad si nici nu am de gand sa o fac, dar de fiecare data cand mergem la dr este cercetat f bine si in acest moment este bine, adica nu este necesara decalotarea.

Am vazut poze de Mimo si Mimu si Teo f frumoase dar f putine. si nasicul mic cum danseaza el cu balonul:))

Am mai vazut pozici de Clau care sunt f frumoase ca intotdeauna.

Si am mai vazut 2 fete frumoase: Sophie si Iulia

Bitza, f frumoasa petrecerea si ce ai gatit tu

Sa stiti ca am vazut tot dar aseara si acum am uitat

AAAAAAAAA, l-am vazut pe Mufa cum doarme el in leagan:))

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

si ca sa raman adanc in butoi, am sunat dupa analize si mi-a spus dr ca a foste rubeola, asta e, dar are un inceput de anemie, cica nu e grav, dar ar fi ceva... de unde frateeee????maine mergem sa vedem ce facem..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Si mi-am amintit si de baietii lui Bubu care sunt deliciosi.

Si Patickkkkk, cum papa el nisip, exact ca al meu, cu o mare

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

luny, trebuie sa recunosc ca m-ai surprins cu supararea ta. Ma bucur ca totul merge bine cu putzulina lui Matei dar parca nu as fi de acord ca daca o mamica face o decalotare reusita la baiatul ei atunci toata lumea sa se ia de mana si sa incerce sa faca acelasi lucru. Este destul de riscant sa dai sfaturi prin internet...mai ales cand cred eu ca multe dintre noi nu am vazut atatea putzulici de bebei la viata noastra incat sa putem spune sigur daca una este fimozata sau nu, daca necesita decalotare sau nu etc (de obicei putzulinele de bebei au un aspect mai fimozat).
Acum cred ca tu ai avut ghinionul si ai intalnit omul nepotrivit la momentul nepotrivit...individa respectiva exact la momentul in care erai agitata si speriata de cat de stransa e pielicica la Matei.
Dupa cum iti spunea si somnorica, lumea vestica lasa natura sa isi faca treaba...si daca ai fi intrat in multe cabinete din vest sau daca ai fi intrat in cabinetul meu, al sotului meu, al cumnatei mele si chiar al medicilor de la Szeged care il au in supraveghere pe Eric al lui Blankar, ti s-ar fi dat un ceai cald, ti s-ar fi recomandat sa pastrezi zona curata si ti s-ar fi recomandat sa astepti...daca ai avut "norocul" sa intri in cabinetul unui chirurg roman care isi conduce practica dupa scoala veche...atunci ti-a bagat stresul cu operatia...
Intamplator, in perioada cand tu erai speriata cu operatia, Patrick a avut un pic inflamata pielicica din varful penisului (era rosie). Nu m-am speriat, nu am intrat in panica...ci am spalat zona cum m-am priceput (adica i-am balanganit-o de zor in apa) si i-am pus niste Bepanthene. A doua zi am avut vaccinare asa ca fiind la medic l-am intrebat ce ar trebui sa fac...s-a uitat la ea...si mi-a recomandat acealsi lucru...apa si Bepanthene...pana seara a fost ca noua. Nici o secunda nu mi-a sugerat cuvantul fimoza, decalotare etc..si da, poti spune ca poate a lui Patrick nu e stransa...ei, de stransa e stransa...daca stau si le pun una langa alta, pe cele doua exemplare ce le am in casa, pot spune cu siguranta ca a lui e stransa...dar cat de rau nu stiu...dar eu stau tare linistita si astept natura sa isi faca treaba...si daca mai tarziu voi constata ca nu si-a facut treaba atunci vad care imi sunt optiunile...
Intelege ca nu intru in panica pentru ca (,) complicatiile mie nu mi se par de temut...adica nu se va usca si va cadea...daca chiar va fi sa ramana mai stransa si daca face infectii acolo atunci voi incerca decalotarea cu unguent cu cortizon...daca va trebuie operata vom opera...asta e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

So:

Da, si eu tot Nenedent folosesc, de luni bune. E ok din toate punctele de vedere!

Simo, ce cuminte e Sam, ma! Mi-a sarit in ochi cat de ordonate erau sampoanele si toate recipientele pe marginea cazii La mine e dezastru in fiecare seara...le inventariaza ( poate nu-s aceleasi ), le arunca in apa, le arunca pe jos...e durere in baie mea dupa Sophie

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

si ca sa raman adanc in butoi, am sunat dupa analize si mi-a spus dr ca a foste rubeola, asta e, dar are un inceput de anemie, cica nu e grav, dar ar fi ceva... de unde frateeee????maine mergem sa vedem ce facem..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Luny,ia iesi tu repejor din butoi,ca tot raul e spre bine.Teodorei i-a descoperit anizocitoza care nici acum nu m-am lamurit bine ce inseamna si sideremie mica,din ce am inteles eu lipsa de fier,de Ca..si ii dam o gramada de siropele de ceva timp si Fe de luni de zile si trebuie sa-i mai dau vreo 2 luni cel putin...Dar fereasca Domnul de mai rau..O sa treaca,relax.Ati scapat de ror,nu?

mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Bubu la masa de 6 ii dau paiinica cu unt,gem,
pateu de casa,salata de dovleac etc.
de aceea nu mai am idei pt.masa de 8
stiu ca nu ar trebui sa ii mai dau nimic ca are
3oo de lapte dar se trezeste de foame
orezul cu lapte nu ii place

in legatura cu decalotatul la noi e alta poveste
stiti bine ca trebuia facuta
dar si eu m-am ingrozit cand am vazut cata mizerie s-a