Nasterea in apa - o alternativa,un miracol (7)
Raspunsuri - Pagina 21
vioo spune:
Buna tuturor, ma bucur foarte mult ca am gasit un forum unde se discuta atat de "aprins" pe tema nasterii sub apa.. Abia acum am terminat de citit tot subiectul
Numele meu este... vioo, sunt din Buc si sunt insarcinata în 20 sapt.. Umreaza sa nasc in jurul datei de 20 noiembrie, la Clinica Eva. Am fost alaltaieri la primul consult la dr Baiulescu si daca totul iese conform planului imi voi implini si eu visul de a naste sub apa.
Sper sa mearga totul bine, sa nu fie nevoie sa fac cezariana pentru ca asa pot naste si la Bucuresti... plus de asta am 21 de ani si mi-as mai dori cel putin inca un bebe :P
Ma bucur f mult ca v-am "intalnit" si sper sa ma primiti si pe mine in comunitatea voastra... Am atatea nelamuriri si temeri :-S
Si sa nu uit: bebe al nostru este o fetita, pe care o va chema Carmen Miriam. Pupici si numai bine viitoarelor si actualelor mamici!
ana_micu83 spune:
Vioo, scumpo...bine ai venit ! Sa stii ca te primim cu bratele deschise si te asteptam cu intrebari sa-ti indepartam temerile!
Felicitari pentru burtica, sarcina usoara si numai bine!
Ana-Maria si Valentin, fericiti parinti de Andrei-Razvan !
cristina1980 spune:
Buna Vioo, bine ai venit in clubul nostru. Iti doresc sarcina usoara, nastere usoara si sa dea Domnul sa nasti asa cum iti doresti.
Totusi chiar daca ai o cezariana asta nu inseamna ca faci doar un copil si ca nu mai poti face un al doilea.
Asteptam intrebari! Te pupam!
Mamica fericita de Printesa=Cosmina-Ioana
Aurorra spune:
Buna fetele,m-am intors
Ce faceti?Bine, sanatoase?
Ma bucur sa vad ca e mare animatie pe aici!
Ce au mai crescut bebeii!!!
Ana,la multe lunite,sanatate si crestere usoara! Minunat printisor!
Cristina si micuta ta e superba,sa va traiasca si sa creasca mare si sanatoasa!
Vioo,bine ai venit la noi,sarcina usoara in continuare! Lasa datele tale sa te adaugam in listuta!
Sunshine,mai ai putin,nastere usoara si sa ne tii la curent cu tot ce se intampla! Cand ai DPN-ul?
Acum sa va spun un picut cum am petrecut noi,asa pe scurt ca sunt cam pe fuga! In principiu a fost OK! Nu cum ma asteptam si cum am tot auzit,dar mai bine un pic decat la noi. Ce mi-a placut si mentionez la lucrurile pozitive este aspectul hotelului,care arata superb,o sa pun poze sa vedeti,plaja e curata,fara mucuri de tigara,gunoaie si alte cele! Apa... asa si asa sunt alge si la ei,nu pe plaja dar in apa da!
Ce nu mi-a placut sunt serviciile lor!Sunt departe de 5*,dupa mine cu indulgenta le dau 2*.In 10 zile cat am stat acolo nu au schimbat o data lenjeria,in camere intrau doar sa duca cosul,nimic altceva! Am cerut la receptie de vreo 4 ori sa ni se schimbe lenjeria,asa cum ati auzit voi asa si ei!Le-am cerut cand am ajuns un patut pentru bebe,nu l-au adus nici pana am plecat,nici vorba sa se scuze ca nu mai au sau altele,mancarea un dezstru,servirea la fel.Nu pot spune ca imi mai doresc sa merg la bulgari,cel putinnu la Sunny Beach-Victoria Palace 5* doar pe hartie.Asa ca daca mergeti vreodata in Bulgaria cautati hotelurile sub patronat nemtesc sau turcesc sau alta natie,diferenta e mare!
Cam atat deocamdata,o sa descarc pozele si o sa va arat zilele astea!
Va pup si va doresc o zi buna!
Aurora,mamica micului duracell Robert Matei
Robert Matei
Pozici
Mateut
Aurorra spune:
M-am gandit ca e bine sa deschid capitol nou,asa ca va invit sa continuam aici
Spor la scris si cat mai multe vesti bune!
Sovi,am uitat sa te intreb,ai mai luat legatura cu cei de la Isis?Cand pleci spre Constanta?
Pupicei la toate!
Aurora,mamica micului duracell Robert Matei
Robert Matei
Pozici
Mateut