Nasterea in apa - o alternativa,un miracol (7)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Sunshine, bine ca ai aparut, credeam ca am ramas singura pe aici care va naste in apa!
Noi anul trecut ne-am cazat in zona Dambul Morii (cea cu canionul 7 Scari), si am facut pana la clinica la 11 noaptea cam 10-15 min. Mie mi s-a parut cel mai bun raport calitate-pret-timp de ajuns in Bv. Nu mai stiu sa iti zic cabana unde am stat, dar nu cred ca are importanta, da si tu un goog, gasesti. Si negociaza, de exemplu noi, daca am fi depasit 5 sau 6 nopti dormite acolo, scadea pretul. Eu n-am apucat sa dorm nici o noapte, ca mi s-a rupt apa la cateva ore cand ne-am cazat :) (39 sapt)
Nu iti da nimic sa porti in cada, dar cine te impiedica sa iti iei tu o bustiera sau un sutien de la un costum de baie? Eu am gandit altfel, cine se mai uita la sanii mei cand toti erau numa cu ochii la Poarta pe unde trebuia sa iasa bebe? :))))

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum cu Ana Miruna tiker DPN 8 sept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine_szb spune:

sovietica, sper sa ajungem colege de cadita, chiar daca e sa nastem in locuri diferite. Pentru mine Constanta e prea departe, Brasovul cade mai aprope. Si tu l-ai nascut pe Sasha la Eva, ai fost multumita, sau nu prea ,..parca spuneai mai inainte ca te-au indopat cu toate cu epidurala, oxitocina etc. Epidurala ma gandesc, ca mai atenua durerea, dar tot era doza mica, daca la expulzie simteai ca nu mai poti..oricum ma gandesc ca-i mult mai bine la un spital particular, decat la unul de stat.
Pentru cazare am gasit ceva variante, acum sper doar sa ajung pana acolo, eu avand colul scurtat si deschis inca de acum..( 35-36 sapt.)

Mergi la inceput

N-aveau cum sa ma forteze sa fac epidurala, ar fi culmea! Doar dupa halul brusc si des in care au inceput contractiile mi-am dat seama ca mi-au dat oxitocina. Culmea e ca nici eu nici sotul n-am remarcat cand i-a zis dr moasei sa imi puna pe branula. Daca eram pe faza, scapam si de asta. In rest, jos palaria, n-am ce sa le reprosez. Doar imi venea sa ii arunc anestezistului cu ceva in freza ca venea si intreba exact cand era durerea mai mare daca sigur nu vreau epidurala . Ei nu intelegeau aceasta dorinta a mea masochista de a naste fara. Judecand dupa aceea, au recunoscut si ei ca nu prea avea cand sa isi faca efectul pana nasteam. Tot din cauza oxitocinei am nascut asa repede, deci n-am avut timp sa stau prea mult in cada si cred ca tot de aceea m-am rupt. oricum, nu am simtit nici o clipa ca sunt pe maini nesigure sau sa imi para rau ca am nascut acolo. ce n-am mai putut sa negociez deloc, a fost intreruperea baii ca sa vada ei cum imping, pe uscat, ca apoi sa ma trimita inapoi in cada; cu durerile acelea nu prea imi venea sa ma mut pe masa, dar nu am avut de ales.
Am tinut sa punctez toate aspectele oarecum neplacute, ca sa stii la ce sa te astepti. Cu siguranta toate actiunile au avut un rost din punctul lor de vedere, da si eu aveam pasarelele mele :)

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Salutare dragelor!

Ce mai faceti? Noi suntem ok, papam super bine si mult (de ma sperii cateodata)...si maine avem zi de cantarit si masurat! Saptamana trecuta a luat in greutate piciul meu 300 g...

In rest noi hoinarim in cautarea restaurantului perfect pentru petrecerea de botez...am gasit restaurantul dar nu poate fotograful nostru preferat...cand am gasit o solutie sa-i impacam pe amandoi nu poate Dj-ul ...si uite asa suntem ca-n filmele cu prosti!

Lulusha, Cristina- ce faceti dragelor? Ce fac minunile voastre?

Asteptam vesti de la voi!

Miliarde de pupici!

Ana-Maria si Valentin, fericiti parinti de Andrei-Razvan !

Mergi la inceput

Sovietica si Sunshine...mult a fost putintel a ramas...abia astept sa mai apara pe aici si delfinasii mult asteptati...si bineinteles, povestile frumoase despre nasterea perfecta!

Referitor la medicamentele care se dau pentru grabirea travaliului, pot spune ca pe mine m-au intrebat daca vreau si mi s-a spus mereu ce mi se administreaza si care sunt efectele.Sper sa-si pastreze obiceiul...eu am fost PRO oxitocina si altele...vroiam musai sa nasc natural si acceptam orice numai natural sa nasc...da, daca organismul meu a cerut cezariana, cezariana i-am dat!

Week-end perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1980 spune:

Buna fetelor,
Noi suntem ok, crestem , mancam, dormim. Micuta mea doarme mai mult ziua, iar de pe la ora 01:30 pana la ora 04-04:30 ma tine treaza, plange, se incordeaza, nu are stare deloc. Nu stiu ce sa-i mai fac. Multa lume imi zice sa am rabdare ca de pe la 3 luni isi regleaza singura somnicul, asa ca mai am de tras. Ii mai dau apa pt.colici, ca ma gandesc ca o doare burtica.
Deseara ii fac baita pe la ora 21 si dupa aceea am sa ma joc cu ea, sa o tin treaza poate ii schimb orarul si nu ma mai tine ea treaza de la 01:30.
Voi cele cu bebiti ati avut probleme de genul acesta?

Va pup si mai vb!

Mamica fericita de Printesa=Cosmina-Ioana

Mergi la inceput

LULUSHA cand ai timp si mai intri pe forum, lasa-ne te rog denumirea cremei care o putem folosi pentru disparitia cicatricei operatiei de cezariana. Sunt sigura ca ar interesa pe cateva dintre noi. Eu am gasit pe net Zeraderm, Dermatix si Cimeosil dar sunt tare scumpe si nu stiu cat de bune. Te asteptam cu noutati.

Pupici la bebelici!

Mergi la inceput

Ana, ma bucur sa aud de bine de tine si bb. Nu stiu cum ai nervi sa vrei sa organizezi asa perfect cu botezul! eu n-am avut. Am facut ceva simplu. Oricum, va doresc succes!

Cristina, eu pe sasha imi amintesc ca nu l-am alsat niciodata sa doarma dupa orele 19-20. Il trezeam, oricat de crud pare. Il luam incetisor, nu am simtit ca il stresam. Baia era cat mai lunga, pana ne dadea el de inteles ca nu mai vrea (de la 2 saptamani ii faceam baie in cada mare, il puneam sa inoate pe acolo, am si filmulet la montaje). Si in general lungeam rutina, special ca sa il obosesc. Stii tu, masaj, vorbit, cantat, tinut in sufragerie cu toate becurile aprinse. Preferam sa "il joc" si pana la 11-12 pm daca a dormit mai mult seara, si sa dormim cu totii de atunci pana dimineata. va doresc succese maxime!

Mergi la inceput

Merci mult pentru sfaturi. Am sa incerc si eu la fel ca nu am ce face. Tare as vrea sa mai dorm si eu noaptea. Te pup.

Mergi la inceput

Cristina, si eu fac aproximativ la fel cum a facut Sovietica...baita in jur de 23-24 , papa si dupa aceea somn 4h,30-5h...asa ne putem odihni si noi.

Initial cand m-am uitat pe brosurica tipatita de Dr.Baciu de la Eva ,si cand am vazut ca se recomanda baita bebelusului in jurul orelor 22-23 mi-am zis ca este ultimul lucru pe care am sa-l fac in legatura cu copilul meu.Mi se parea f aiurea si f tarziu si pt noi...numai ca in primele zile acasa au navalit musafirii si bebele dormea pana in jur de 22-23...ma gandeam daca e cazul sa-l trezesc sau nu...si nu l-am trezit! Baita am facut-o pe la 23.30-24 ca asa se nimerea...si daca am vazut ca tine figura, am continuat asa.

Incet dar sigur ne cuceresc si pe noi colicii(sau asa imi explic eu maraielile lui, stransul picioarelor la burtica, intaritul burticii..etc)Am luat Sab Simplex si cand nu uit sa il dau isi face efectul super bine.

Singura noastra problema-daca putem s-o numim problema-este ca ne-a cazut buricelul din a 8a zi de viata(acum avem 14)..si ne mai sangereaza din cand in cand. Am curatat zona cu spirt, am pus baneocin ...si in unele zile am lasat aplicat un banjaj cu comprese sterile umezite cu spirt.Ce pot face mai mult?

va pupam dulce!

Mergi la inceput