@ construit CASA ! ( 13 )
Raspunsuri - Pagina 19
CRIXIA spune:
kim, eu am gard de placi, pus doar in spate si laterale.
Vreau sa vad si eu peretele metalic. Am auzit de vopselele astea scumpe si frumoase! Am o cunostinta care si-a luat "jeans" pentru camera copilului. N=am ajuns sa o vad, dar cred ca e ceva deosebit
CRIXIA spune:
Mada, am vazut casuta voastra! Imi place! Ce va fi deasupra intrarii? Vad ca ai stalpi, cred ca acoperi cumva intrarea
Mada spune:
crixia, aia e iesire pe o mica terasa de la bucatarie, o vom acoperi saptamanile urmatoare, apropo si asta tre sa facem (e deja platita manopera), acolo e in dos ca sa zic asa
intrarea in casa se face prin http://family.webshots.com/photo/2459671270058095726SDnwUD
usa din dreapta scarii de lemn, asta e fata casei si pe acolo se face si accesul in curte.
in fata usii de la intrare vom face (si asta e platita, deja) - au intrat in pretul ridicarii la rosu (manopera), vom face probabil cu stalpi de lemn un mic acoperis sa nu bata vantul si ploia si eventual zapada chiar in usa.
nu stiu pe unde aveti voi casele, dar acolo bate un vant de te ia pe sus, eu zic ca e si din cauza gardului, care lipseste in lateral.
crixia, uite aici pozele lui kim cu casuta lor tare frumoasa
https://picasaweb.google.com/alex.badoiu/Photo?authkey=Gv1sRgCJiys-TP4Zzr_QE#slideshow/5589568014793806898
http://community.webshots.com/user/madaspa" target="_blank">Ilinca si Rares
Mada spune:
casa e mare, asa zicem si noi acum desi in faza de proiect nu parea, e inalta rau, are 7 m pana la coama
impartirea zic eu ca e ok, jos o baie mai mare(si pt masina de spalat), un dormitor de 11 m deci nu mare si un living dining si bucatarie deschise plus o camara in spatele bucatarie care va fi si camera tehnica pt centrala unde avem si putul.
iar sus 4 dormitoare, 1 baie comuna,casa scarii si un mic dressing
asta e tot, dar e curtea mare, asta imi place mult
Ilinca si Rares
alinkav spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mada http://community.webshots.com/album/580003193dLPALc am adaugat cateva poze, din interior nu ca inca nu sunt gata peretii si nici nu le aveam in calc de la care scriu Mada, un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004 si cu Rares Daniel 19 dec 2008 Ilinca si Rares |
Mada, foarte frumos!!!!!!Spor la treaba in continuare!
CRIXIA spune:
Mada, am inteles gresit intrarea, acum m-am lamurit
Kim, mie imi place mult tapetul din birou! Lumineaza-ma si pe mine cum e facut!
kim222 spune:
Crixia ai vazut deci peretele metalic(este mult mai metalic in realitate!). Tapetul din birou este la comanda si are aceeasi textura ,gen scoarta de copac (dar nu se vede acest detaliu,sunt poze facute cu telefonul)si am luat 2 suluri, unul acest gri -negru si cel alb cu frunze acelasi gri.Am pus 2 benzi de alb si griul pe ce-a ramas..
Cat te-au costat placile si de unde le-ai luat? Cat a fost manopera mai iti aduci aminte? Ai poze?
CRIXIA spune:
Kim, eu am luat de www.samouna.ro/produse_garduri.html" target="_blank">Aici, exact ca in poza nr.9( de sus in jos). Din ce imi amintesc m-a ajuns 7000 ron cu tot cu manopera( a fost ff putin ca a ajutat si tatal meu). Nu mai stiu pretul pe bucata/element. Ar trebui sa ma duc in cufarul din pod sa ma uit pe documente
Taree mult imi place tapetul!! Sunt convinsa ca si peretele metalic e frumos, dar pe mine m-a fascinat cum ai asezat partea alba cu frunze...deja imi inchipui cum ar fi pe pertele de la biroul ALexiei. Visez si eu... sa-mi zici de unde ai tapetul sa arunc si eu un ochi, sa visez si mai mult
kim222 spune:
Crix, firma este din Bucuresti,cum ai procedat?? Exista franciza si-n Cta dar au alte modele dupa care nu ma inebunesc..7000 ron pentru cati metrii liniari?
Tapetul este dintr-un catalog de la Baumax si costa 80 ron/sul.
CRIXIA spune:
da Kim, fabrica e la Cumpana si am auzit ca au si mag de prezentare undeva in zona mea( Kamsas). Sper sa nu se fi schimbat radical situatia firmei, cu toate ca stiam de cand cumparasem eu ca aveau si in Buc..
ML 75. Noi am turnat soclu pt ca terneul este in panta un pic.
Uite Aici se vede cum sunt asezate placile pe soclu. Scuze, poza e cu dintele Alexiei, dar se vede in spatele ei gardul. In spate nu se vede soclul gardului
pt pontul Baumax.
As putea sa montez eu tapetul, sunt ceva chichitze?