@ construit CASA ! ( 13 )

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Hop pe pagina 14!
Spor!

Karra, am citit si eu despre pompa si imi suna bine ideea. Te bagi si la ceva subventie pe programul Casa verde? Macar o parte din bani sa o primesti inapoi.

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

da am depus dosarul si pr subventie.... 8000 on sunt ceva banuti.....luni....incepe instalatorul cu sanitarele......si din 6 sept incep cei cu incalzirea......deja m-am saturat....cate decziii rapide intr-o perioasda asa scurta de timp...
Spor la amenajat si construit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Azi am aflat ca subventia s-ar putea sa se lase prea mult asteptata. Noi am depus un dosar pt panouri solare. daca stiti pe cineva care a primit banii va rog sa imi spuneti. Imi e cam teama sa risc. Eu asi lua imprumut toata suma.

Cu contructia suntem pe final. Interioarele sunt aproape gata. La exterior nu am facut mai nimic.
Pana la 1 septembrie trebuie eliberat apartamentul . Azi ducem mare parte din lucruri. Mobila nu a venit toata dar nu mai putem astepta.

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Ieri am trasat terenul si fundatia de maine incep sa sape.
Om mai avea timp in toamna asta sa ridicam casa la rosu? Ca deja ma cam sperie frigul.

mamica de printesa Maria si 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

inbox spor la construit!
Se anunta o toamna calda asa ca aveti sanse. Noi am inceput in septembrie anul trecut. A plouat mult toamna trecuta dar casa s-a ridicat destul de repede.
Acum ne-am mutat . Inca mai avem multe de facut . Maine astept iar muncitorii.

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danpara28 spune:

Salut,

Pentru cei care si-au construit o casa de curand, m-ar interesa care mai e pretul la fier beton?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Noi acum o luna am dat 2,5lei/kg, apoi auzisem ca ar fi crescut la 2,7lei/kg (asa se laudau aia de la depozit, ca noi l-am luat la super oferta).

Noi azi terminam cu fundatia, nu ma gandeam ca dureaza atata o fundatie si sunt atatea straturi si stratulete de turnat si de asteptat... Pana acum suntem foarte multumiti de echipa, nici nu ma gandeam sa fie asa punctuali si operativi- sper sa nu-i deochi.

mamica de printesa Maria si 34+

Mergi la inceput

Super Inbox, seriosi oamenii! Sa fie tot asa in continuare! Sa aveti un om zilnic pe santier, cineva din familie...e bine sa stie echipa ca sunt supravegheati! Bafta, sa tina vremea cu voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adialex spune:

Buna ! vreau sa va intreb cat mai e mp de casa construita la cheie in Buc? presupun ca au mai scazut preturile, dar eu pe net am gasit numai de la 400-500e/mp
multumesc

Mergi la inceput

Adialex eu nu te pot ajuta, nu stiu nici macar la mine in cartier ce preturi mai sunt....poate apare cineva din Buc

Inbox, cum sta treaba, echipa serioasa?

Mergi la inceput