@ construit CASA ! ( 13 )

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

lidsta pretul la care ai ajuns e bun. Cam asa estimeaza si vecinul meu de ex. Noi ne-am incadrat intr-o suma mult mai mica pt ca am muncit si noi. De ex, eu am facut proiectele. Sotul a fost dirigintele de santier dar si muncitor. A muncit cot la cot cu ceilalti. La materiale am primit preturi foarte bune. Instalatia electrica a facuta de sot (asta e jobul nostru). Sunt multi bani economisiti.
bunifericita stiu firma de care spui tu, am discutat si cu ei. Noi am lucrat cu altii. Am primit preturi mult mai bune de la o firma mai mica.
Nu stiu daca ati remarcat dar de cand cu tva-ul marit au crescut tare preturile. Multe au peste 15%. Am mai cumparat ieri una alta si mi-am facut un car de nervi . Pana la urma asa imi trebuie daca stau mult pana ma hotarasc.

poze concurs I LOVE DC www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=4" target="_blank"> nm-1, nm-2

Nico

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bee
Intrebarea mea e daca ati estimat bine costurile pentru finalizarea contructiei (costul casei la rosu e jumate sau o treime din costul final).
Spor la construit si nu va descurajati.

Ana Teodora (22.12.2005), Razvan Dimitrie (26.10.2007) si Petru Octavian (11.08.2009)

Bee e foarte greu de raspuns. Finisajele costa mult. Depinde cat de mult te intinzi (de ex poti sa cumprei gresie la 22 lei sau la 80lei) . Noi am estimat destul de bine. Atat doar ca am preferat putin si de calitate asa ca am cam depasit bugetul dar nu imi pare rau.

poze concurs I LOVE DC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=4" target="_blank"> nm-1, nm-2

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Nma, noi la chestii de genul: gresie, parchet, lavabila, usi am reusit sa facem economii. Ce ne-a uscat si nu am estimat a fost instalatia: sanitara si termica. Am ales variante scuumpe si cred ca si supradimensionate. Instalatie pe tevi de cupru peste tot, chestii din astea. Cand auzeam ca mai trebuie sa luam coturi si robineti, ne tiuiau urechile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Eu am cumparat casa la rosu. are usa de la intrare de proasta calitate. vreau sa schimb usa, tocul usii sa ramana ca nu ma apuc acum sa zidesc . imi puteti recomanda vreo firma care sa-mi faca usa si sa fie pusa in locul celei vechi (in tocul si in balamalele ei) ?
multumesc

Mergi la inceput

Bee la gresie nu am facut economii. Se face un praf cand vrei sa o schimbi .... asa ca o vreau pe termen lung. Usile la fel, daca le schimbi trebuie sa repari tot peretele. Cu usile am avut probleme. Le-am vrut deschise la culoare si sunt putin cei care fac asa. Parchetul e inchis la culoare asa ca am vrut un contrast. Saptamana asta in vin usile, abia astept.
Lavabil am luat si noi mai ieftin. Am copii mici si sigur va trebui zugravit la scurt timp.
Ieftin la noi va fi si mobilierul.

bunifericita poti sa imi recomanzi pe cineva pentru mana curenta la scasa scarii? Vreau din inox.

poze concurs I LOVE DC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=4" target="_blank"> nm-1, nm-2

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

o

Mergi la inceput

o

Mergi la inceput

karra80 daca te intereseaza pompele de caldura vezi ca este un program „Casa Verde“ derulat de Ministerul Mediului. Primesti subventie de la stat pt panouri solare, pompe de caldura, etc. Noi am depus actele pt panouri solare.
Despre pompele de caldura nu pot sa iti spun nimic.
Incalzire in pardoseala noi avem doar in zonele cu gresie, respectiv bai si bucatarie/locul de servit masa. Stiu ca merge si la prchet dar daca acesta e din lemn. La cel laminat transferul de caldura nu e prea bun.

poze concurs I LOVE DC

Nico

Mergi la inceput

s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Karra, ce ma bucur ca ai revenit si mai ales pentru decizia luata!
In sfarsit gasesc pe cineva care instaleaza concret o pompa de caldura.
As avea cateva intrebari:
-traseul in pamant il veti face orizontal sau vertical?(banuiesc ca daca e orizontal costa mai putin dar, daca e orizontal, la ce adincime se face?)care e lungimea traseului? sau de ce depinde?
-sistemul de comanda unde se instaleaza? cam care e dimensiunea lui?
-pardoseala la parter-cea cu incalzirea, va fi din ce?
-cu aproxim, cu cati cm se inalta pardoseala acum?
-cand ati ales firma ce criterii ati avut-poti sa imi trimiti pe PM numele ei?
Multumesc anticipat si spor la instalat/decorat...

Mergi la inceput