@ construit CASA ! ( 13 )
Raspunsuri - Pagina 10
nma spune:
Buna dimineata!
Aveti idee sunt sanse sa fac receptia la casa daca nu termin gardul? Nu prea mai sunt banuti de gard .
poze concurs I LOVE DC www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=4" target="_blank"> nm-1, nm-2
Nico
bunifericita spune:
Mai a ta e papusa...m-a omorat fiica mea.M-a sunat sa imi zica de ea.E superrrr.Asteapta sa creasca .Sigur va lua un miliardar,macar si sa vezi ce gard....
bunifericita spune:
Ce chestie ,nici nu vazusem ca esti din Valcea,la subiectul cu apt. am vazut.Sunt impresionata ,ca nu am mai vazut pe nimeni de la noi.Unde a-ti facut casa?
nma spune:
Da, mai sunt fete din Valcea, mai putine ce e drept .
Se pare ca azi ne intersectam la mai multe subiecte azi. Eu intru mai rarut pe DC din lipsa de timp.
deci casa e undeva in zona Buda, la 3.5 km de centru, deci in Oras. Suntem la faza de finisaje. Din pacate tot ploua, ploua si iar ploua (nu a mai fost de ceva vreme o zi fara ploaie) asa ca nu putem sa ducem materiale de care mai avem nevoie. O portiune de 200m de drum e distrusa (s-a facut canalizarea si apa si nu s-a reparat drumul) .
Tu stai la casa sau la bloc?
poze concurs I LOVE DC www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=4" target="_blank"> nm-1, nm-2
Nico
nma spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bunifericita Mai a ta e papusa...m-a omorat fiica mea.M-a sunat sa imi zica de ea.E superrrr.Asteapta sa creasca .Sigur va lua un miliardar,macar si sa vezi ce gard.... |
Acum am vazut mesajul. Multumesc din suflet
e tare rau faza cu gardul. Sincer sper sa reusim sa facem noi gardul in viitorul apropriat.
Nico
bunifericita spune:
Noi avem casa langa Episcopie,din fericire,ca e in buricu targului,dar si retras,langa padure,pe de o parte dar pe de alta parte,na suntem in zona A,deci,platim,o caruta de bani la impozite.Noroc ca se mai amortizeaza cu mirosul teiului,care a inflorit in etape si ne-a invadat efectiv de 3 saptamani,si ne mai i-a gustul amar lasat de banii dusi,cam degeaba,as zice.
bunifericita spune:
Fetelor imi cer scuze,dar o sa scriu in etape ca nu stiu pe ce apasai din gresala si se stearsa povestea scrisa cu truda,(eu caut literele).Acum doar o sa sintetizez si mai revin.Noi am investit cam 47-48 mii euro in constructie.Avem 4 apartamente,de 100 m fiecare pe cate un nivel.Pare incredibil stiu.Am facut mare economie deoarece principala mana de lucru a fost sotul si ginerele.La cele 3 placi ce am avut cativa oameni.Si inca 1-2 oameni la acoperis.Fiind curb ,a fost greu de realizat.Bine ca acum ne bucuram de alegerea facuta deoarece am castigat spatiu.Si un efect vizual fantastic.
bunifericita spune:
Ei au facut instalatia de caldura,de apa,portile.Apropo noi ne-am intins pe verticala ca e terenul ingust de 8,5 m si lung de 35 m.Stam linistiti totusi in privinta cutremurelor ca doamna Olga Mihart,ne-a facut rezistenta,ce profesionista,mai rar asa oameni,Dumnezeu sa o odihneasca.Tamplaria din PVC,e adevarata piesa de rezistenta avand aportul cel mai ridicat as zice,la costul final redus.Am gasit o firma ,care a pus la mai toti vecinii(pe maro),cu niste preturi aproape ridicol de mici.Sa va faceti o idee usa din fata ne-a costat 20 mil.Ce la alte firme,care lucrau tot cu acelasi profil costa aproape dublu.Nu stiu sa pun link.Dar o puteti vedea in concurs .Langa cea cu maternitatea.
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nma Buna dimineata! Aveti idee sunt sanse sa fac receptia la casa daca nu termin gardul? Nu prea mai sunt banuti de gard . |
Banuiesc ca-i vorba de gardul de la fatada, nu?
In principiu ai sanse, desi unul din punctele verificate la receptie este pastrarea aliniamentului gardului si retragerea casei fata de gard. Ar mai fi si aspectul urban...depinde pe ce artera esti
S-ar putea sa te coste suplimentar...
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
inbox spune:
Noi suntem la tot la faza de avize...cand ne spusesera oamenii ca poate dura luni de zile nu credeam, uite ca a trecut o luna si noi suntem pe la jumatate. Am luat certificatul de urbanism si avem e luat aviz de la Transgaz, Mediu si sa trecem terenul din intravilan arabil in intravilan curti constructii aici e nevoie de trecut pe la 3 institutii ANIF, ceva cu agricultura ( nu am retinut ne vor spune saptamana asta cei de la ANIF cum se numeste exact), apoi Oficiul de Cadastru... am ramas uimita de cate dosare se pot cere si ce termene se dau, plus taxe pestetot...macar m-am lamurit ca nu sunt ptobleme ci e doar chestiune de timp pana obtin aprobarile. La Transgaz ne-au dat termen de 40 de zile pana obtinem avizul...incep sa cred ca pana in toamna nu avem sanse sa ne apucam de treaba si parca nu mai am rabdare... vad ca preturile au crescut la materiale...
Asa ca deocamdata asteptam...
mamica de printesa Maria si 23s cu