Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (178)
Raspunsuri - Pagina 16
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui abramburika Avem pozici noi. |
Pupam donsoara fitoasa

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ancadragoman spune:
Uitati ce ne asteapta![]()
REPRODUCEREA
Compunere unui baiat de 9 ani despre Reproducere
"Pentru ca se tot intimpla ca oamenii pur si simplu sa moara, trebuie sa apara altii. Asta este co****tia. Insa oamenii nu dorm ci lucreaza cu inima, penisul si vaginul din greu. Eu i-am vazut pe parintzii mei in camera de zi cind co****u. Tata icnea ingrozitor si mama a urlat, insa deocamdata nici unul dintre noi n-a murit. Insa poate ca doar au exersat fiindca bunica e deja destul de batrina. Am observat ca ei exerseaza cam de trei ori pe saptamina, cred ca bunica va muri curind. In noptiera mamei am gasit niste pastile. Tata o tot intreaba daca si-a luat deja pilula. Precis e si ea bolnava, insa nu merge la doctor. Insa daca ei continua sa exerseze asa de mult, sigur va aparea o noua fiinta pe lume. Eu mi-as dori un iepuras.
Reproducerea la oameni se intimpla prin seminte. Florile si tufisurile si pomii trebuie udati des si mama face dus in fiecare zi. Poate atunci creste totul mai repede.
Noua fiinta creste in burta, insa fiindca mami e bolnava, o face de data asta poate tati. I-a crescut deja burta insa nu ne-a spus inca nimic.
Cind noua fiinta apare pe lume, trebuie sa iasa mai intii prin vagin si e foarte mica si alba. Negrii ies cu siguranta prin fund.
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
mariussimiuc spune:
Daca cumva va era dor de noi...Am pus cateva
poze albumul de mai si cateva in albumul de aprilie.
Miha si comorile
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
popbianca spune:
ank..
lui Raul!tare smecher!
abramburika....ce dulce e copila ta!delicioasa!
bb, multumim!
ancadragoman....si eu m-am tot gandit la analize...dar nu cred ca as gasi ceva...am o prietena care a nascut un baietel dupa care a pierdut 2 sarcini a ramas din nou gravida si va naste candva in iunie....si-a facut ceva analize si la noi si in Italia si nu au gasit nimic in neregula...pur si simplu nu a fost sa fie(asta a fost explicatia)...si am auzit o gramada de cazuri de genul asta...nu e neaparat ceva patologic...parerea mea...eu una m-as gandi la asta daca, sa zicem, as mai pierde vreo 2-3 sarcini...
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
ancadragoman spune:
Miho ai copii mari si frumosi
Bianca pai la mine asta este a 3 sarcina pierduta si inainte de Maria cand am facut DH mi-a iesit progesteronul f mic si mai mult ca sigur asta este cauza
anca
de
SA IL AJUTAM PE ANDREI
eladea2005 spune:
salutare, salutare!!!!!!!!!
revenim cu o veste mareee....
ne-am tuns pleata!!!!
http://picasaweb.google.com/eric.rusu2007/EricInLunaLuiFlorar#5337095102437196962
dar ne sade bine, nu???![]()
revenim!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
am vazut pe Silviuta, domnisorica fitosica...
si pe Amiruta...mai ce frumoase sunt domnisoarele noastre...
si eleganteeeeeeeeee...nevoie mare..
aa...sa nu uit de barbatelul mamii...Robertel cel smecheras...ce seamana cu tine, Miha...![]()
Lavi, cine stie...poate e??? de ce nu???![]()
Anco, bafta cu proiectul...
pupam si pe Raulito care face conversatii inteligente...
ce face gongutza???
mai baga poze sa va vedem...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 revenim cu o veste mareee.... ![]() http://picasaweb.google.com/eric.rusu2007/EricInLunaLuiFlorar#5337095102437196962 |
Fooooarte bine ii sade! 
Miha si comorile
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ancadragoman spune:
Vaiiiiiiiiii ce frumos e Eric...a stat la tuns?![]()
anca
de
SA IL AJUTAM PE ANDREI
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Miho ai copii mari si frumosi ![]() |
Multumesc Anca!

Si "probleme" la fel de mari!

Miha si comorile