Testul E.C.D.L.-l-a dat cineva?

Testul E.C.D.L.-l-a dat cineva? | Autor: cgabriela

Link direct la acest mesaj

A facut cineva sau a dat cineva testul ECDL, totusi ce este si in ce consta? Merita sau este tam-tam?
Gabi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MonicaGj spune:

Buna,
Este un test recunoscut in Europa,asa ca un fel de permis de conducere a calculatorului.
Acu' , depinde ce vrei cu el.
In Romania nu prea cred ca-ti foloseste daca stii sa lucrezi cu calculatorul , nu te intreaba nimeni de ECDL.
In mai toate CV-urile , abilitatile de lucru cu calculatorul sunt trecute si ele acolo undeva, dar nu te conditioneaza nimeni de existenta sau nu a unui ECDL, cum se mai intampla uneori cu limbile straine.
Daca intentionezi sa lucrezi undeva in Europa, poti sa scrii linistit in CV-ul tau despre cat de bine stii tu sa lucrezi cu calculatorul, toto ai nevoie de ECDL ( in conditiile in care diploma de studii obiesnuita ,nu iti este recunoscuta).
" Testul" , este de fapt un certificat, care se obtine in urma sustinerii unei serii de 7 teste succesive , dupa absolvirea in prealabil a 7 module de instruire.
Modulele nu pot fi urmete decat dupa ce sunt absolvite cele anterioare.
Modulele de instruire se platesc in lei .
Dupa absolvirea modulelor de insttruire se dau examene. Taxa de examinare se plateste in valuta ( de obicei in dolari).

daca te intereseaza mai multe despre continutul modulelor , etc, iti mai scriu.
Bafta.
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Bun gasit!

Se pot gasi majoritatea raspunsurilor la intrebarile despre permisul ECDL pe site-ul oficial din Romania http://www.ecdl.org.ro

Sunt de acord cu Monica: "In Romania nu prea cred ca-ti foloseste daca stii sa lucrezi cu calculatorul , nu te intreaba nimeni de ECDL.
"

Bafta!

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgabriela spune:

Mersi , am intrat pe site.Am primit toate raspunsurile.

Mergi la inceput