Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (120)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Ne-am intors de la medic, Carla are gatul rosu. De unde, habar nu am. Offfff, si i-am spus lui piti sa o lase mai moale cu inghetata si cu ice tea-ul . Anyway, ne-a trantit antibiotic - nu-i dau decat daca mai face febra, Panadol si Tantum verde.

Ratonelu, eu ii dau kiwi Carlei si combinatia kiwi + banana + branza (mai nou, Milli grasa, vad ca face fite la cea calcica) e un real succes. Curat coaja si apoi tai frumos de-a lungul fructului si scot semintele cu varful cutitului. Ce ramane in mijloc, unde sunt multe seminte, mananc eu

Babytza .

Cu bilantul suntem OK, n-a comentat nimeni nimic, 72 cm lungime, 8.465 g, 45 cm circumferinta craniana

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

O felicit si eu pe Baby_boy ptr bebe papacios... super tare... sa nu-l deochiem!!!

Ref la atasament... ca tot dorm cu Sorina in pat de o vreme... nu-mi vine s-o mut de langa mine tot de drag... se baga in mine cu totul ca o pisicuta mica care se gudura si e super fericita cand deschide ochii si ma vede langa ea... i se lumineaza fata si ii apare un zambet super frumos pe fata !!!
Mai am oricum un an jumate sa ma gandesc la un business care sa-mi permita sa stau cat mai mult cu ea dupa mine... la patron dorm pe acolo...

Anca sanatate multa Carlei si sa scapati fara antibiotic !!!

Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze cu palarii si bascute!
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita! si pentru Sonia si Andrei!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank"> Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

klemi, la 16:20....
o sa-i spun si lui treaba asta pe care o zici tu.....poate o crede ca l-am nascut de 10 ori noaptea....
laura....nu mai fac! de dormit....."ne-am trezit"...bine...toata noaptea....sau la ce te referi.....ce ...cum??? noaptea se doarmeeee????....hai, meyy...sasha nu stie...ce cochil nestiutor am!
lumi, deci mai bine o zi la geam ....cat ploua..si 5 afara cat e soare...decat invers din cauza racelii!
si eu sunt f atasata de el.....si sar la orice partulet fin al putoiului meu
din pacate, nu pot sta decat f putin timp pe zi ..cu el.
poate totusi....e mai bine asa..intr-un fel. ce vreau sa spun...de exemplu....eu si la 14 ani dormeam cu mama ca "mi-era frica"...sau nu stateam pana pe la 12 ani la bunici ...fara mama etc.
n-as vrea sa fie asa si sasha.
totusi, s-ar putea ca eu sa fiu putin vulpea care n-ajunge la struguriintelegeti...
oricum,. de exmplu fac comparatie intre al meu baiet si nepotica-fata surorii mele: ea sta singura in camera si nu urla ca din gura de sarpe ca sasha atunci cand dispar din raza lui de actiune....ea se joaca singurica si nu urla si arunca cu jucariile daca nu-i convine ceva...sau nu sunt eu repede la funduletul lui....sa vad ce-l deranjeaza etc.
as vrea ca sasha sa fie ca nepoata-mea...dar nu s epoate .ca nici eu nu sunt ca sora-mea.
moamaaa...ce m-am lungit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

luminita exact la asta mam gandit si eu dar am crezut ca cine stie ce greseala am facut.....ma refer la transpirat

In ceea ce priveste statul cu copilul sunt PRO EVA si mie la fel de intelept mi se pare sa stai cu copilul cat mai mult posibil, ce sa va spun, soacra-mea sta doua etaje mai jos de mine si dabea daca o vede la doua zile, va da-ti seama ce posesiva sunt , ma mai cert cu al meu de multe ori ca sunt obosita si ca nu pot dormi si eu cand doarme bb si imi zice de multe ori sa o duc la ai lui, ca sa ma pot dihni si eu o oar macar,vreau sa zic ca mi se ridica parul in cap, pai cum eu sa dorm si bb sa stea prin straini poate sunt paranoica daaaaarrrr.....ma gandesc cu groaza cand trebuie sa ma duc la serviciu ....ooooofffff, dar poate castig la loto si nu mai trebuie sa ma duc

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Piolica sunt convinsa ca acolo cresa e cu totul altceva decat aici..de socializat va socializa cu copii in parc,cu prietenii nostri cu copii,oricum va fi ff greu..depinde de copil.Unii socializeaza mai usor,alti mai greu.La noi e varianta mai greu...e obisnuita cu mine 24 din 24,asa a fost,as vrea sa o obisnuiesc cu maica-mea dar inca suntem departe de faza:plec si o las.
Sper ca nu te-ai suparat

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

tu vrei bataita? cum sa ma supar? am si zis, fiecare isi creste copilul cum vrea, eu asa vad lucrurile, dar asta nu inseamna ca tb aplicat de toata lumea. In schimb, eu nu as lasa-o cu mama, cu alti copii intr-o cresa, da (cresele aici sint super bine, copiii efectiv invata multe chestii plus ca socializeaza). Eu vreau sa vada alti copii si nicidecum sa ma schimb pe mine cu altcineva, asta chiar mi se pare o nebunie, atit timp cit nu lucrez. Cind o sa lucrez si daca nu o sa gasesc loc la cresa, atunci Elsa va avea o bona (cineva care are o diploma sa practice aceasta meserie).
deocamdata si Elsa e 24 din 24 cu mine, mai putin cele 2 zile cind am fost internata, plus momentele cind doarme, evident, si cind se joaca singurica. (acum e in bratele mele si pindeste sa prinda tastatura...)
Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

bine klemi, bafta...la loto!
eu am jucat ultimele 2sapt si mi-au iesit cate 3numere de fiecare data!(cred ca m-am mai "laudat"..)
incerc si sapt asta.....daca o sa castig....fac un loc-club..ceva ....al mamicilor de aici....
deci rugati-va sa castig eu.....ca uite ca idei inovatoare am...iar te-am intrecut klemi, of!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

eu daca castig, fac gradinita particulara la preturi fff avantajoase si eu pe post de educatoare sefa!
mooama, ce de fetite as avea atunci!!
(ramane sa si joc la loto si gata)

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratonelu

bine klemi, bafta...la loto!
eu am jucat ultimele 2sapt si mi-au iesit cate 3numere de fiecare data!(cred ca m-am mai "laudat"..)
incerc si sapt asta.....daca o sa castig....fac un loc-club..ceva ....al mamicilor de aici....
deci rugati-va sa castig eu.....ca uite ca idei inovatoare am...iar te-am intrecut klemi, of!

carla,mami de putoiu sasha

hahaha, acelasi lucru fac si eu, mie mi-au iesit 2 numere + 2 stelute (la euromilion), erau 126.000.000 euro in joc, le-a cistigat unul din spania, eu am cistigat 9.10 euro. buni si aia, nu? sint pe drumul cel bun, pina acum mi-am scos o parte din costuri.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratonelu

o sa-i spun si lui treaba asta pe care o zici tu.....poate o crede ca l-am nascut de 10 ori noaptea....
laura....nu mai fac! de dormit....."ne-am trezit"...bine...toata noaptea....sau la ce te referi.....ce ...cum??? noaptea se doarmeeee????....hai, meyy...sasha nu stie...ce cochil nestiutor am!

ce nebunica esti

Legat de comparatii intre copii , te inteleg foarte bine. Si mie mi-ar fi placut ca david sa fi fost la fel ca valentina in anumite privinte : sa nu aiba colici cum nu a avut nici tina. Sa nu aiba dureri la dintisori cum nu a a vut nici tina, sa fi papat san cum a papat si tina, mult si bine adica ....dar nu a fost asa. Si multe altele vor fi diferite ....cred ca asta ii face unici in felul lor Dar totusi nu as schimba nimik de la niciunul. Ca sunt ai mei si ii iubesc la maxim asa cum sunt.
He he he ...mint. As vrea sa doarma la comanda mai ales dimineata, sa mai adaug o ora, doua de somn la david

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

anca. o sa incerc si eu cu kiwi.mie imi place..sper sa-i placa si lui.eu branzica in combinatie cu fructe nu-i dau....ca ma bate!
piolica...m-ai intrecut...eu am castigat numa' experientapana acum.

Mergi la inceput