Un pic de ajutor! urgent!
Raspunsuri - Pagina 3
ayleen spune:
Oh, eu as zice sa nu discutati deloc serios despre acest subiect. Daca isi inchipuie cineva ca el o sa devina brusc mai interesat sexual, in urma discutiei, ori sa-i vina un chef nebun numai pt ca i se spune, nu-i asa. Discutatul asta trebuie sa ia alta forma, mai diluata si mai cu umor. Altfel se simte incoltit si se inraieste mai tare.
Cokk spune:
AILEEN, esti tare... Sunt de acord cu tine... Sper sa fii ascultata si sa-ti urmeze sfatul.
Coca si Bogdan
Luna1 spune:
Noi suntem de 6 ani impreuna, avem o fetita de doi ani si un baiat de 7 , suntem rupti de oboseala si tot nu avem pauze de 2 luni de sex. Nici macar de o luna. Asta ca sa intelegi ca nu e normal. Si m-am schimbaaaat, ce m-am mai schimbat, corpul nu mai e de fetiscana, am vreu 4 kg in plus, dar in momentele acelea imi zice ca sunt zeita de frumoasa.
Eu zic ca ori exista altcineva, ori are o problema medicala, ori il intimidezi tu ca si caracter pentru ca zici ca esti o fire hotarata.
Mie din faptul ca iti zice ca esti baietoaica si ca te-ai schimbat imi denota faptul ca fiind o femeie hotarata il faci sa se simta inferior si sa stii ca sunt destul de multi barbati care prefera femeia sensibila, care are nevoie de protectie si nu se simt bine in compania femeilor puternice. Poate fi si asta.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
IrinaL spune:
am avut si eu o relatie mai de mult, care a durat vreun an, dar care si-a epuizat toate 'posibilitatile' dupa vreo 9 luni, de fapt. exact cum spui tu, eram buni prieteni, discutam, radeam impreuna si...cam atat. si el a fost primul care a simtit ca e o problema. pur si simplu nu-l mai atrageam, nu ca m-as fi schimbat sau mai stiu eu ce. iar eu am mai tras de relatia asta o vreme, amagindu-ma ca problema se poate 'rezolva'. nu s-a rezolvat. fara atractie sexuala nu poate exista cuplu (un astfel de cuplu). sigur ca mai sunt si alte ingrediente importante intr-o relatie, dar atracia fizica trebuie sa existe obligatoriu. altfel nu e in regula.
sileriki spune:
Salut babyshness!
Foarte multe fete ajung la un moment dat si la acest capitol intr-o relatie ,
hai sa iti zic cum am facut eu fata
nu am stat prea mult sa ii fiu lui pe plac cum se zice l-am facut sa ma placa el asa cum sunt eu .
si am avut grija de mine din toate punctele de vedere , m-am imbracat sexy , umblam numai cu tocuri , si acasa intr-o rochie mini , am facut atmosfera ca nici macar loc de cearta sa nu fie , si multe efectiv il innebuneam
stii barbatilor nu le place sa fie tachinati prea mult la cap. de ce asa , de ce nu asa
si multi dintre ei sunt niste copii mari degeaba au 20-3o-40-si ceva de ani, sunt ca niste copii
cu o inghetata decate ori l-am facut sa fie superfericit ,
nu a fost lipsa de 2 luni , imi pare rau de tine , cumparati ceva lenjerie provocatoare , esti tanara . e pacat sa iti pierzi vremea sa fii suparata de asa ceva ,
si aici pe internet gasesti idei fii creativa si vei fii si atragatoare
te pupici ai grija de tine
mariucamea spune:
sa fi gasit o noua prietena? s-o fi plictisit de atata povestit cu tine?
hmm...dar dragostea nu-i doar atractie fizica, mai implica si angajamente, responsabilitati, intemeierea familiei, nastere de prunci.
incercati sa construiti ceva impreuna.
tu iti doresti doar sa-ti imbunatatesti relatia in dormitor?
poate s-o fi plictisit de atatea dormitoare si pasagere prin el, poate vrea omul stabilitate?!
babyshness spune:
inca o data multumesc pentru raspunsuri!!!
intr-adevar am discutat si ne-am dat seama ca am ajuns in acel punct al relatiei...suntem fara doar si poate foarte buni prieteni si iata zic eu ca vom trece impreuna si peste asta.ne-am dat seama impreuna ca a intervenit rutina si oboseala si la el dar si la mine asa ca stim mereu ce sa ne asteptam unul de la celalalt.pur si simplu ne-am plictisit unul de celalalt.discutia a fost insa una relaxata in care am vazut ca si el se gandeste la asta si vrea sa facem cumva sa fim iar...noi.
am hotarat asa cum ne-ai sugerat sileriki sa fim inventivi si sa incercam mai multe lucruri noi,desi iubi e mai nu foarte deschis catree schimbare... dar mi-a promis ca se va stradui.
cat despre stabilitate...hmmm...inca se mai sperie cand zic casatorie si zice mereu sa mai asteptam un pic...
acum am inceput deja sa aplic fuste scurte tocuri cui si parul bucle si incepe sa se simta o briza de primavara
va multumesc inca o data pentru raspunsuri si promit sa va tin la curent!
dianas spune:
eu zic ca daca nu e sex, nu e dorinta. Daca nu e dorinta, nu e atractie. S-ar putea sa fi comunicat mult prea mult in astia 3 ani de relatie. De acord ca fara comunicare nu faci nimic, dar unele lucruri nu ar trebui spuse.
Se prea poate sa fi descoperit absolut totul despre tine, sa te fi vazut in orice postura pana s-a plictisit, nu mai poate sa vada in tine ce vedea la inceput, nimic nou, nici un pic de mister, ci doar un coleg de apartament :(
S-ar putea sa ma insel, dar barbat care sa nu faca sex macar la o saptamana deja e batator la ochi. Trebuie ca-si satisface nevoie in vreun fel. Daca nu te insala cu nimeni, pana la ora asta ar fi deja plictisit rau de propria manutza, ar fi dat curs macar unei invitatii din partea ta :(
buflea spune:
Eu as recomanda sa incerci dimineata ... te ajuta si mama natura, el e adormit, relaxat, cu "dimineata" in sus si pregatita, il iei usor si-l trezesti din somn ...ce pana mea, e imposibil sa nu-ti iasa.
Eu cand vreau ceva de la barbata-meu, numai dimineata imi ies calculele.