Pareri hotel Kaliakra Albena
Salut
Vreau sa ma ajutati si pe mine cu pareri despre hotel Kaliakra Albena
Am facut alegerea buna
Am un baietel de 3 ani si nu stiu cum o sa fie cu mancarea ???
Drumul cum este si pe unde sa o iau prin Vama Veche sau prin Giurgiu , eu fiind din PLoiesti
Raspunsuri
alina023 spune:
Alex, noi am fost anul trecut la Kaliakra Superior. Ne-a placut ff mult si am reusit sa ne relaxam (desi am fost doar noi si copiii, fetita avand la vremea aceea 5 luni).
Serviciile, mancarea, curatenia in camere, conditii de cazare, dotari in hotel, absolut totul ne-a placut f mult. Nu am gasit nimic de criticat.
De mers am mers pe Vama Veche si am facut cca 6 ore (cu doua opriri). Drumul este bun cat mergi prin Romania, apoi in Bulgaria este o portiune de cca 30 km unde mai sunt gropi, dar nu de speriat.
Sunt convinsa ca ati facut o alegere buna. Vacanta placuta si asteptam impresiile.
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!
Crinutz spune:
cel mai bine postezi intrebarea la topicul despre Bulgaria, e un pic mai jos in lista. Acolo ai sanse f multe sa iti raspunda multe fete, eu am auzit de hotelul asta acolo. Bafta !
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007
roxana c. spune:
Alexgeo, si eu tot din Ploiesti sunt, iar la Kaliakra- Albena am fost anul trecut, baiatul meu avea atunci 1 an si 9 luni, cu mancarea n-am avut probleme, gasesti ce sa-i dai, mai ales ca al tau e putin mai mare. Gasesti si lapte, eu m-am carat cu lapte praf si apa plata dupa mine, le-am plimbat degeaba ca nu le-am folosit. Al meu bea - atunci si acum- lapte la culcare si la trezire, cand ne duceam la cina luam biberoanele cu noi si le umpleam (2), il puneam in frigider in camera si cand aveam nevoie le incalzeam in cana electrica ( pe care o vei gasi in camera). Gasesti mancare, fructe la alegere( pe vremea aceea le pasam, luasem blenderul de acasa), iaurturi....tot ce vrei. Apa plata gasesti in restaurant si la barul de la parter, sa ai o sticla daca vrei sa iei ptr in camera.
In concluzie- ati facut o alegere foarte buna, poti sta linistita.De curiozitate, de unde ai luat biletele, de la o agentie din Ploiesti?
Despre drum...cand ne-am dus am plecat pe Vama Veche, iar cand ne-am intors - prin Giurgiu. Cand am plecat ...am plecat pe la ora 4-5 dimineata, inca nu se luminase, am ajuns acolo pe la ora 11-12. Ne-au pus bratarile de cum am ajuns, dar cartela de la camera ne-au dat-o pe la ora 14.
Cand ne-am intors am plecat de acolo pe la 11-12- era innorat- am facut cam cu 100 km mai putin, dar ne-am invartit putin prin Varna ca o luasem aiurea si am pierdut mult timp in Bucuresti, am trecut pe la ora de varf( am venit prin Giurgiu). Sincera sa fiu mi s-a parut mai lung drumul la intoarcere, nu stiu de ce, chiar daca a fost de fapt invers.
Acum...cu drumul...alegi singura, prin Vama Veche mergi mai putin prin Bulgaria( aprox 70 km sunt din vama pana in Albena), iar prin Giurgiu e drumul cel mai scurt. Mai ai varianta prin Calarasi- sa treci cu bacul, drumul este si mai scurt, dar n-am fost si nu stiu sa-ti dau informatii, am auzit doar ca se trece repede , dar nu stiu de la ce ora poti trece, dimineata. Anul asta plecam tot in Bulgaria, dar de data asta in Duni si tot caut informatii ptr varianta asta, daca afli tu mai inainte sa-mi spui si mie.
Daca mai ai intrebari....intreaba-ma.
Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
roxanaz spune:
va rog sa continuati discutia la topicul despre bulgaria: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=136511
Roxana