Locuri frumoase in jurul Bucurestiului

Locuri frumoase in jurul Bucurestiului | Autor: sofia_misicu

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,

De ceva vreme, ma gandesc serios sa imi cumpar o casa la tara. Nu vreau nimic special: o casa batraneasca cu curte cat mai mare.

As vrea insa sa fie intr-o zona apropiata de Bucuresti (pe o raza de max 100 km), daca se poate cu dealuri si cu peisaje cat mai bucolice. Din pacate nu prea cunosc imprejurimile Bucurestiului si pana o sa incep eu sa bat tara in lung si in lat cautand glia, as vrea sa imi recomandati voi ceva sate frumoase din zona, care se potrivesc cu dorintele mele.

Daca cunoasteti si proprietari care vor sa vanda, cu atat mai mult va multumesc.

Ana

www.flickr.com/photos/9686511@N06/" target="_blank">Nuka si www.flickr.com/photos/sofica/" target="_blank">Mama la Nuka
Blog

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deborah77 spune:

As zice Curtea de Arges. Zona frumoasa, se incadreaza ca distanta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Zona Targoviste are si ea sate frumoase, relief de deal, aer curat.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terry spune:

subscriu la Curtea de Arges si satele din apropiere.
Paduri multe, zona de deal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Ciolpani-Tiganesti, un sat frumos, curat, ingrijit, m-a impresionat (e vorba de ce gasesti in profunzime, nu pe DN1). Zona Manastirii Tiganesti e f frumoasa, cu padure, apa, liniste. In plus, e f aproape de Bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia popescu spune:

Noi avem o casa langa Pucioasa. Sunt acolo cateva sate (Vulcana de Sus, Motaieni, Pietrosita, Dealu Frumos, Runcu, Brebu, Maluri, Raul Alb etc) foarte frumoase, mai putin cunoscute, unde gasesti teren si cu 1-4 E/mp. Este zona de dealuri, dar de la noi se vad si muntii Bucegi si Leaota. Clima este blanda, poti avea si o gradinita cu legume, livada - in special cu meri, peri. Singurul dezavantaj este ca deocamdata nu avem apa curenta. Mai este ceva... este destul de greu sa gasesti meseriasi ca sa faci ceva, o casa. Este mai bine sa iei ceva gata facut, chiar o casa batraneasca. Te costa mult mai putin, este chiar placut sa stai in ea (sunt case ca la muzeul satului)si in timp , daca vrei, poti face altceva. La Pucioasa sunt multe magazine, chiar si supermarket, ceva restaurante, dar nu le-am testat. Pana acolo facem 2 ore, sunt 110 km iar drumul este bun, asfaltat si nici pe departe atat de aglomerat ca spre V Prahovei (asta inseamna ca duminica, venind spre casa , nu ne apuca dracii stand bara la bara). In plus, pana la Sinaia facem 30-40 minute, asta daca vrem civilizatie...

Succes in cautari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ranena spune:

Gand la gand cu bucurie.
Si eu ma gandesc la o casa la tara. Deocamdata am cautat doar pe net insa n-am gasit ceva care sa ma atraga in mod special.
Tu cat ti-ai propus sa investesti? Cumperi teren si apoi faci tu casa sau cauti o casa batraneasca cu utilitatile deja existente?
Am auzit ca electrica ( ca sa-ti tragi la locatie noua) iti ia vreo 2000 euro. Cati mp cauti? Eu cred ca 500 mp sunt putin, 1000 mai merge insa 1500 sau 2000 mp sunt ideali.

Ranena

Mergi la inceput