Viata in Japonia (41)
Raspunsuri - Pagina 12
Amina_Marina spune:
Buna Japonicilor! Ce mai faceti?Am intrat sa va intreb daca ati rezervat ceva pentru vacanta de vara. Noi inca nimic, sotul cauta pe net undeva la racoare dar cu pisicine, aici la noi avem in Tsumagoi dar ne-am saturat pentru ca ma fost tot timpul, e super pentru copii dar si pentru adulti.http://www.tsumagoi.net/
A fost cineva in Laguna? E aglomerat?
Anul trecut am fsot(4, 5 zile ) in Nagashima Resort, tare fain a fost..
http://www.nagashima-onsen.co.jp/spaland/pool/index.html/
knicoleta spune:
aaa bine vam gasit iar fetelor ca majoritate fete intra pe altu sistem cu romancele jp si am crezut ca asta numai este
knicoleta spune:
am vazut ca sta o fata an ibarki Tsukuba aproape de mine lasa numaru pentru ia 08035104959
Amina_Marina spune:
Fetelor care sunteti la scoala, am si eu o intrebare in legatura cu sistemul de invatamint. Am revenit la scoala dupa 3 ani si mare surpriza, s-a schimbat sistemul, cica sa inveti mai repede, dar e al naibii de greu, ca sa nu mai zic de temele pentru acasa,am de 10 ori mai mult decit fi`miu care e in clasa a 4 a. Manualele s-au schimbat si ele , a trebuit sa cumpar alte 4 noi.
La voi cum e?
mihaela0203s spune:
buna fetelor!cine ma poate ajuta si pe mine caut o fata pe nume Flori care are un baiat de 6 ani pe nume Alin.mi-sa stricat telefonul si am pierdut nr ei si-mi doresc foarte mult sa mai vb cu ea.eu inainte intram pe forum cu id mihaela imai dar am uitat parola ca nu am mai intrat de mult si a trebuit sa-mi fac al cont.va rog mult ajutati-ma si pe mine!
knicoleta spune:
buna miha intra la adresa asata http://www.japonia-romania.com/forum.htm si antreaba pe fete de flori
ocris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Amina_Marina Fetelor care sunteti la scoala, am si eu o intrebare in legatura cu sistemul de invatamint. Am revenit la scoala dupa 3 ani si mare surpriza, s-a schimbat sistemul, cica sa inveti mai repede, dar e al naibii de greu, ca sa nu mai zic de temele pentru acasa,am de 10 ori mai mult decit fi`miu care e in clasa a 4 a. Manualele s-au schimbat si ele , a trebuit sa cumpar alte 4 noi. La voi cum e? ............................... Vom rataci prin ceruri, Cersind cu palme-ntinse Un strop de adevaruri Din vietile invinse... |
Scuze, Amina Marina,
Abia acum am vazut mesajul tau cu scoala. Ce bine de tine ca mergi la scoala? La ce scoala mergi?
Tare bine mi-ar prinde si mie niste teme.
Iael spune:
Buna fetelor,
Am si eu o prietena in Japonia , dar desi am numarul ei de telefon nu inteleg de ce permanent raspunde robotul , indiferent de ora la care sun .
Acelasi lucru am mai citit pe unul din forumurica i se intampla si altei fete care incerca sa vorbeasca cu cineva din Japonia si era imposibil din cauza ca raspundea mereu robotul .
Ce puteti sa-mi spuneti legat de acest aspect ?
yashy spune:
Iael, e foarte posibil ca acele numere sa nu mai fie valabile... N-as sti ce sa-ti zic altceva.
Iael spune:
Dar din cate imi dau seama nr este valabil pentru ca se aude catre finalul mesajului un semnal sonor , intuiesc ca mi se spune sa las un mesaj dupa acel semnal.