Viata in Japonia (41)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Wooow... Inseamna ca io traiesc pe cu totul alta lume...
Si eu am prietene din Tokyo ccare au dat copiii la juku de mici si eu nu am crezut ca e nevoie.. eram de parere ca ce-i de scoala se face la scoala, poate prin gimnaziu l-oi da, inainte de a intra la liceu... dar se pare ca gresesc amarnic...
La mine la scoala s-au intalnit cazuri de invatatori de genul: azi nu am terminat de predat lectia, restul faceti la juku... asta la clasele mai mari de 5a sau a 6a. Off, va trebui sa am o discutie pe tema asta si cu tati de Luka, din punctul asta de vedere suntem amandoi niste inconstienti...

Cristina noi suntem bine, sanatosi multumesc de intrebare! Am facut Pastele acasa cu familia, de muult n-am mai petrecut numai noi... A fost relaxant. Luis creste vazand cu ochii, tre sa alerg dupa el sa-i urmaresc orice miscare, ca acum e la perioada aia de cercetat si explorat tot prin casa, sertare, dulapuri Cel mai mult ii place biroul lui Luka!! Daca nu inchid usa la camera e mereu cocotat pe birou, sau scoate tot ce prinde si le imprastie de ne vad cum sa le pun mai repede la loc. Acum se joaca la intrare cu umbrelele. Macar ma bucur ca e sanatos si voios... ca a facut in martie 2 convulsii care m-au cam ingrijorat, acum e ok, vom merge in curand sa facem un CT sa vedem daca sunt sau nu sechele de pe urma lor.
M-am intins ca o placinta...

Pup toate fetele, va urez o primavara calduroasa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Citat:
am o discutie pe tema asta si cu tati de Luka, din punctul asta de vedere suntem amandoi niste inconstienti...

Ai interpretat gresit. Nu , nu era vorba de asa ceva. noi nu avem de unde sa stim cum e sistemul aici si cum e mai bine, ne ghidam dupa ce auzim, pe ici , pe colo sau cum stim noi din romania.
Eu vreau sa-l dau pe fi`miu dar socrella zice ca nu e nevoie? Cum sa nu fie nevoie?
Sanatate ingerasului Luis si nu fie nimic grav!
Succes la invatat ingerasului Luka!
Baietii sunt un pic mai sensibili decit fetele, asa e si flacaul meu, ma refer emotional.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Ohoo,ce discutii interesante!Bravos,imi place!
Si nepoata mare are o groaza de activitati extra-scolare...pe langa caligrafie si invatat particular...uneori ma si mir de unde atata energie intr-un trup asa firav.

Noi am inceput hoikuen-ul pe de 1.Inca suntem in perioada de acomodare,dificil pt toata lumea.Oboseala generala...sper sa devina mai usor pe parcurs.Si la toate astea se adauga bonus,si boala!Adica un cocktail pe masura,dintr-o gura esti...

Da,si pentru pici,de la 2 ani in sus,exista Popy,cu abonament,iti vine acasa lunar.
Las link,pentru cei interesati,http://www.popy.jp/
Costa in jur de 1000 yeni pe luna.Pana in primara,e o metoda de joaca alaturi de pricindei.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Sabina! Mutumesc! Minunea asta mica m-a innebunit cu scrisul si coloratul, mi-a desenat peretii, mobila etc. cica, invata, ea..
La creion iti zice tziti-in japoneza, si-n romaneste cueidon.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Amina_Marina

Citat:
am o discutie pe tema asta si cu tati de Luka, din punctul asta de vedere suntem amandoi niste inconstienti...

Ai interpretat gresit. Nu , nu era vorba de asa ceva. noi nu avem de unde sa stim cum e sistemul aici si cum e mai bine, ne ghidam dupa ce auzim, pe ici , pe colo sau cum stim noi din romania.
Eu vreau sa-l dau pe fi`miu dar socrella zice ca nu e nevoie? Cum sa nu fie nevoie?
Sanatate ingerasului Luis si nu fie nimic grav!
Succes la invatat ingerasului Luka!
Baietii sunt un pic mai sensibili decit fetele, asa e si flacaul meu, ma refer emotional.

...............................
Vom rataci prin ceruri,
Cersind cu palme-ntinse
Un strop de adevaruri
Din vietile invinse...

Multumsc din suflet. Multa sanatate si pt ingerasii tai!!

Sa stii ca nu am interpretat gresit... chiar suntem inconstienti!
Luka de mult zice ca vrea sa mearga la kumon, dar nu l-am lasat noi. Am preferat ativitati unde sa-si miste corpul... A facut 5 ani de inot, acum face fotbal. Nu vreau sa-l fac vreun sportiv sau io mai stiu ce... m-am gandit ca pt dezvoltarea lui e mai bine sa invete sa faca miscare de mic. La mai multe activitati o data... e cam greu pt portofel. Voi cantari bine totul ca sa luam o hatarare. Nici sotul meu nu crede ca e nevoie de ceva extrascolar, dar mai vedem noi cum se descurca in cl a 2a.

Va pupic, o seara frumoasa!!

Mergi la inceput

Sabina, multa sanatate si voua!!
Sper sa se acomodeze repede la cresa si sa treaca perioada asta grea...

Mergi la inceput

Yashy, da , conteaza foarte mult sportul , si fi`miu face innot de la 4,5 ani parca, relaxeaza( ceea ce pentru ei , e foarte important) Tonifica musuculatura, intareste sistemul imunitar si ajuta la o mai buna concentrare la scoala. Merge si la fotbal pentru conditie fizica ca el oricum fuge pe linga balon. sambata merge la caligrafie, chiar , uite o idee buna. Vorbeste cu sotisor sa mearga la caligrafie o data pe saptamana.Noi platim 4000 de yeni pe luna. Eu mi-am dat cu parerea doar, nu e sfat, acum , depinde de posibilitatile fiecaruia.
Sabyna,incepi munca?Off, offf..aceste momente cu intergrarea la hoiku sunt tare dureroase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Buna seara fetelor din Japonia. Doresc sa va cer ajutorul in legatura cu situatia expus in acest subiect http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=151182

Takayashu a fost japonez si speram ca aceasta afectiune a fost studiata mai mult in Japonia si poate exista si o clinica unde poate fi tratata. Va multumesc foarte mult.

Mergi la inceput

Blue eyes, Imi pare rau pentru boala de care sufera prietena ta, si sper sa se amelioreze foarte repede, are nevoie de asta pentru copilasii ei.
Personal, nu cunosc astfel de clinica si eu stau la tara, cauta pe internet in tokyo, acolo e imposbil sa nu fie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue eyes

Buna seara fetelor din Japonia. Doresc sa va cer ajutorul in legatura cu situatia expus in acest subiect http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=151182

Takayashu a fost japonez si speram ca aceasta afectiune a fost studiata mai mult in Japonia si poate exista si o clinica unde poate fi tratata. Va multumesc foarte mult.

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!
_

Eu as recomanda cu mare incredere spitalul de copii din Nagano( Nagano Children Hospital din Matsumoto) au site si in engleza daca nu ma insel.
Ei l-au operat pe baietelul meu la 24 de ore de la nastere, chist la plaman.
Totul a decurs foarte bine, medicii oameni de suflet, vorbesc si engleza.
Pana sa aranjeze sala de operatie pt junior, seful sectiei neo-nato imi arata bebelusi cu probleme cardiace, cand ii are programati pt operatie.
Incercati si la spitalul asta, lasati un mail ceva, nu stiu sigur cum sa intrati in legatura cu ei, macar o opinie sa va ofere.
Sanatate multa si doamne ajuta sa nu mai aiba nevoie de operatie!

P.S- acu am citit mai bine si am inteles ca e vb despre prietena ta, nu bebelus ori copil.
Dar nu ar strica sa lase un mail, poate cei de acolo o pot indruma spre o clinica care efectueaza operatii de asa natura pt adulti.

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput