Gradinita buna Doamna Ghica

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rony spune:

Buna,

De Gradinita Clara nu am ce sa zic de rau , dar nu pot sa spun ca este extraordinar, fantasyic , nemaipomenit....este normal / bine ; ti-o recomand fara nicio problema; sunt bien ingrijiti, monitorizati, merg la teatru o data pe luna; fac excursii daca vrei, iar directoarele isi dau interesul.Fetita mea s-a obisnuit repede, copii sunt ok. Au tinut o serbare foarte frumoasa la sfarsit de an. Poate sa vina sa o ia masina, microbuzul - care este si el ok- in jur de ora 8 si sa o aduca in jur de ora 17:00.

Insa eu nu as mai face atat drum cu ea.. asta este tot.

cat priveste scosul in curte, unde o am eu acum , la gradi 137 , ii scoate de 2 ori pe zi in curte , asa ca imi mentin parerea ca trebuie sa te uiti si dupa curte ; chiar si la Cresa Sinaia, ii scotea pe prichindei cand era ff cald ( insa acolo este cam periculos sa nu arunce cineva mizerie pe fereastra- ca doar suntem in Romania :)

mai este o gradinita mare particulara Alice, stiu numai cladirea ; ar fi bine sa cauti mai multe despre ea.
bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Inseamna ca mie la 137 mi-a scapat ceva, mai mult ca sigur ca mi-a scapat pentru ca nu am vazut decat curtea de la intrare unde mai mult ca sigur nu sunt scosi copiii. Si cum la noi nu se omoara nimeni sa-ti "vanda produsul" e de inteles ca nici turul gradinitei nu mi l-a facut nimeni Cel mai tare raspuns la intrebarea cate locuri vacante sunt a fost "asa cum scrie la intrare" pai nu scrie in nici un fel zice ca sunt atatea locuri, nu scrie daca sunt vacante sau nu, zic va iau pe partea celalta: s-a facut grupa mica anul trecut? Nu. E, atunci inseamna ca la mijlocie nu se reinscrie nimeni deci cele 40 de locuri scrise pe usa sunt vacante. Multumesc, la revedere.
Noroc dreq ca am o logica de fier forjat altfel n-as fi aflat nimic din gurile lor Si noroc cu forumul asta ca mai aflam si noi info din interior

Si daca are curte ca la sinaia eu prefer sa ma lipsesc de iesitul in curte

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Rony,
Si pentru mine scosul afara e f important. Adica da, o sa vreau o gradinita cu curte. Daca nu gasesc il mai tin 1 an acasa, desi inghit cu noduri cand spun asta, e greu cu doi pitici...
Nu am gasit nimik de gardinita Alice. Unde e? E posibil sa isi fi schimbat denumirea? Daca treci pe langa ea pls da-mi si mie un site sau nr de contact.
Androix,
Deci si tu vrei sa mergi la gradinita Plumbuita? Ce te-a convins sa o alegi?

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic

Mergi la inceput

Eu o sa merg maine si o sa depun dosare la mai multe gradinite intre care si plumbuita. M-a convins faptul ca e cea mai rasarita dintre cele din zona pe care le-am vazut. Adica cele de pe strada sinaia si corabiei. Astea trei ar fi cel mai aproape de mine si nu m-ar deturna prea tare dimineata in conditiile in care mai am de dus un copil la alta locatie si pe mine la serviciu eventual. Si pe forum Rony e cel putin a doua care zice de bine de gradinita asta. In plus, pentru mine s-ar putea sa fie unica sansa intrucat celelalte gradinite la care incerc nu sunt in zona in care stau ci in zona in care are sotul serviciul si sunt mai aproape de cresa la care sper s-o inscriu si pe fi-mea din toamna. Ori criteriul care primeaza e apropierea de casa.

Alte criterii nu prea am avut in cautarile mele, poate si pentru ca am o oarecare plasa de siguranta, pe care nu vreau s-o folosesc dar in ultima instanta daca e de rau o folosesc si pe-aia. Adica Filip acum e intr-o gradi ok, cu doua educatoare dintre care una este dedicata meseriei si e foarte buna iar cealata e ok, oricum pedepsele nu sunt fizice si in nici un caz copiii nu sunt ispititi cu laptopul pe masa Daca nu-mi convine, si in general am un nas fin ma edific destul de rapid, ma intorc cu el la gradinita la care este si cu asta basta. O sa fac mai multi kilometri si o sa imi pice okii in gura la sfarsitul zilei dar asta e...

Mergi la inceput

Te rog mult fie-ti mila de mine si spune-mi:
- cand incep inscrierile in Plumbuita si ce duc la dosar
- la ce gradi e copilul tau acum.
Pe PM sau public cum preferi.
PS: fimiu e cu o amigdalita combinata cu o viroza intestinala. Daca zici ca maine incep inscrierile ma duc cu el de gat sa il inscriu la gradi...ca nu am cine il lasa!

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tapusele spune:

Fetelor, la ce anume acordati atentia atunci cand vizitati o gradinita?
Ce intrebari le puneti (aia cu pedeapsa mi-am notat-o, ca e buna, si o sa le-o pun si eu)?
Androix, cum pe 15 incep inscrierile, daca la cresele din titan am sunat vreo 2 saptamani in urma si nu mai era nici vorba de locuri vacante pentru septembrie?... Sau la gradinite sunt alte date
Multumesc!

Mergi la inceput

Maggy, azi pe 15 incep inscrierile la toate gradinitele. La plumbuita si la mai toate gradinitele iti trebuie asa:
- copie certificat de nastere copil
- copie buletine parinti
- adeverinta de serviciu parinti
- dosar plastic
Se tin pana la sfarsitul lunii sio teoretic nu ar trebui sa conteze ordinea de primire a dosarelor. Intre 1 si 6 iunie sunt analizate dosarele iar pe 8 se anunta lista cu cei inscrisi.
Acum copilul meu e la o gradinita in berceni la bunicii lui, motiv pentru care sta acolo si el si sor-sa de luni pana vineri, lucru pe care vreau sa-l schimb din toamna. Daca vrei iti zic numarul dar acum nu-l stiu, se cheama albinuta, pe aleea stupilor. nu stiu daca e cu intentie sau nu...
Sanatate multa pentru flacau!

Tapusele, cred ca au date diferite pentru inscriere cresele. Eu la cresa ciobanasului am vorbit si la ei inscrierile incep undeva in iulie. Acum scria pe usa ca nu mai sunt locrui vacante si nu exista lista de asteptare asa ca parintii sa nu mai insiste. Dar pe de alta parte mi s-a spus de-acolo ca inscrierile nu au inceput inca. Oricum din experienta iti spun ca in proportie de 80% nu trebuie sa ai incredere ca ce ti se spune la telefon e adevarat. Mergi acolo si vorbeste la fata locului.
Cat despre la ce ma uit, eu am scris la o postare anterioara la ce ma uit.

Mergi la inceput

Am stat noaptea asta si am analizat situatiunea pe toate partile. (ca tot sunt picii bolnavi).

Nul il dau la stat, cel putin nu anul acesta - eu oricum vreau sa inceapa gradinita acum, vara, ceea ce la stat e imposibil.
Asa ca, acum o sa aleg intre una din cele 3 gradi private mentionate si in plus incerc sa il inscriu pentru toamna la o gradinita waldorf - de stat.
E departe de noi, dar eu consider ca merita efortul. Sper sa treaca de interviu si sa prindem loc.

O sa revin cu detalii despre ce am vizitat, pentrtu a folosi si altor mamici. Despre "Clara" mi-am facut deja o impresie, despre "Primii pasi", aproape - sunt mai putine date pe net despre ei, marea enigma e "Sakura". Ca zona, atat cat am reusit sa ma prind, pe mine ma avantajeaza Primii Pasi sau Sakura. NU mai am rabdare pana la ziua de vizionare - iau si piticul cu mine, sunt curioasa unde o sa ii placa...

Fetelor, voua bafta cu inscrierea/reinscrierea la Plumbuita!

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nona_denis spune:

Eu am fost una din cele care au votat "pentru" gradi 137. Am avut si un subiect despre aceasta gradinita. Am copilul inscris acolo din Aprilie, anul trecut.
Sunt scosi in curte, spatiul fiind pozitionat in stanga portii(in dreapta sunt florile). Nu-i tocmai un loc de joaca pentru copii. Este un spatiu cu iarba verde. Dar avand in vedere ca vis-a-vis e parcul, respira aer un pic mai curat. Ma indoiesc ca la gradi 11, care e la parterul unui bloc aveau acelasi aer. Acolo se mai jucau si pe asfalt!
Eu am dat ocol gradinitei prin exterior si pe la colturile gardului am vazut spatiul.

Ajutati-l pe Mihaita:
http://paul-mihaita.blogspot.com

Mergi la inceput

Mama lui Denisache,
Am incercat sa gasesc subiectul tau..si nimik!
Daca mai stii pe unde e, te rog sa mi-l dai.
Pana la urma, gradinita mentionata e peste drum de mine ..e pacat sa nu ma interesez en-detail...

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic

Mergi la inceput