| Citat: |
| citat din mesajul lui micola Vedeti ca la mailul cu "diversfificarea " lu Alexutu e si un filmulet...e de coma, la fel face si acum, "mananca" mar :)Am facut prajitura imposibila,ff gustoasa, numai ca ceea ce trebuia sa fie crema, s-a ales dedesubt!! bine macar ca e buna, nu-mi trebuia frumoasa, ci gustoasa ![]() de Alexutzu 21.01.2009 ! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! ! ! |
Dark, super tare, mi-ar placea si mie grozav de tare, dar, din pacate, la noi nu se practica.Bebelusi, incearca sa-i dai ceai cu biberonul, putin cate putin. Eu ii dau 30 ml de ceai cu Ca gluconat si il bea, e drept ca nu a vrut decat din biberonul Avent cu tetina nr.1 si incalzit si sa fie doar Baby Drink ca e dulce, Milutea nu.Picaturile de Vigantol il le dau din lingurita de la inceput, cu putin lapte de san (asa mi-a zis doc de fam. am vazut ca unii recomanda direct in gurita, dar el nu sta atata timp cu gurita deschisa). Practic i le torn in gurita cu lingurita, nu manaca cu lingurita.Lisa, crema de zahar ars
!Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009