Geam decorativ/ vitralii usi interior???
![](images/user_woman.png)
Buna fetelor!
Noi ne-am apucat de putina curatenie prin apartament si uite-asa ne-am apucat sa refurniruim usile si mie(bineinteles) mi-a venit ideea de a schimba si geamurile usilor de la bucatarie si sufragerie. Este vorba de un geam 1/4 la bucatarie si unul de 3/4 la sufragerie.
As vrea ceva decorativ sau gen vitraliu, dar pe care sa nu dau o caruta de bani ca deja m-am cam intins cu cheltuielile. Ma puteti ajuta??? Mersi frumos.
mami fericita de Ilinca Alexandra(27 iulie 2004) si Elena Stefania(24 mai 2007)
Raspunsuri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ayla21/Ayla21.jpg)
Ayla21 spune:
Gasesti in Practiker un fel de autocolant special pt geamuri.
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Koko76 spune:
Stiu la ce te referi, dar nu vreau autocolant, ci geam sablat sau vitraliu. Mersi oricum
sanziana72 spune:
Geam sablat sau cu model poti gasi si la firmele care pun geamuri termopan sau cele care fac usi.
"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)
nona_denis spune:
Geamul sablat (mat) nu se pune niciodata simplu deoarece se pateaza in timp. Se foloseste numai in interiorul geamului termopan sau se aplica folie imitatie sablaj.
Vitraliile sunt extraordinar de scumpe, dar merita toti banii. Cauta la firme producatoare. Vitral Trade, de exemplu. Ce vezi pe saitul lor... cu siguranta incanta ochiul. Dar cred ca si scutura bine buzunarul.
Ajutati-l pe Mihaita:
http://paul-mihaita.blogspot.com
Koko76 spune:
Mersi. Si mie imi plac tare mult vitraliile, dar sunt mult prea exagerate preturile (eu am gasit de la 120 euro in sus), asa ca... astazi m-am dus la un magazin de geamuri si oglinzi unde lucrau geamuri decorative si mi-am ales acelasi model (niste cale albe )pentru cele doua geamuri. Ma costa cu totul 2.6 milioane. Sper sa iasa frumos!
lia popescu spune:
Am luat vitraliu de la Boldesti-Scaieni, unde este o fabrica de sticla. Nu este un model f complicat dar cred ca asa si trebuie pt un apartament. Nu pot spune cat mai costa acum, dar acum 4 ani era mult mai ieftin decat orice se gasea in Bucuresti. Un pret absolut rezonabil.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catalina2307/catalina2307.jpg)
catalina2307 spune:
Este un magazin micut pe Drumul Sarii, cand vii dinspre Razoare, imediat pe partea stanga. (langa semafor)
Preturi rezonabile.
coltul meu de rai