Prietenie la plesneala *44* MISHA,we miss you!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Vio - fugi mai Einstein, cum sa nu te duca .... ba te duce!

So - pitica a luat premiul III la perechi si mentiune la formatii.
Eu sunt multumita de cum a dansat.
Bai frate - concurs de pitici (gradinite) si venisera unii din .. Pascani! Acu' io ma asteptam ca vin astia din Bucuresti gramada da' sa mai vina tocmai din Pascani zau ca nu ma asteptam

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Sorana,ei,lasa,esti tu draguta...cu Einstein asta
felicitari pisicutei si la mai mare

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Puppa spune:

Sorana felicitari fetitei tale!

Eu azi am asistat la o lupta intre suporterii rapidisti si stelisti in tramvai, cei din urma beti si cu sticle de bere dupa ei, de era tot 41 cu teama in ochi...Asa animale.... Si jandarmeria....ce sa mai zic? Uite asa ajungi la spital nevinovat!

http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Seara buna si o noapte muuuuult mai buna ca a mea

mahalaua ca-mi pica ochii.

Ochiti mailul comun (Tantzico, da' repede mai vazushi )

Drum bun, licurici iubit!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!

Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Veverita felicitari!!!!

Drum bun, licurici iubit!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!

Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Felicitari pentru premii, Sorana! La urmatorul sa iasa campioana!!

Eu am fost sa-mi ridic fratele de la aeroport... ehe, criza, criza, da' lumea se plimba prin Europa . In fineee, noi sa fim sanatosi, astazi am adus vorba de unde imi iau si eu zborul vara asta macar o saptamana... sper sa-mi iasa combinatia, sa mai schimb si eu un pic aerul de Bucu/Romania .

Mishulino, cand mai bagi poze, baga un rand si ici, sa stie si mahalaua cand prezinti mandretea de baiat .

Mai stau un picut sa-mi termin tema aia nenorocita pentru maine, daca mai e cineva in the zone... la un schimb de impresii, sau apa plata, sunt pe felie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Heii ce dulce e Alex. A doua poza e mortala ... cu apa in cap

Fetele mai noi pe aici si care vreti - ziceti sa va dam si voua parola la mailul comun.

Tantzo - oi zice io ca-i copilul meu cel mai cel dar ... realizez ca n-are nici o sansa nici cu dansul si nici cu pianul Am vazut ce inseamna dans de performanta, cu antrenamente zilnice si cantonamente si ... zau ca nu-i de noi Asa - la categoria piticoti e ok sa mergem dar la aia adevarati nu ma bag. Nu de alta dar mi-a fost mila tare de un copil de la club trimis in cantonament la 4 ani, obligat sa vina mereu la dans si impins de la spate si corectat la fiecare pas .... Taica-su se uita la mine ca la un extraterestru cand ziceam ca mie nu-mi pasa ... doar sa faca miscare ... ei sunt convinsi ca al lor o sa fie repede campion national ... probabil ca da, dar cu ce sacrificii??? Fiica-mii nici prin cap nu-i trece sa doarma fara mine - cum s-o trimit in cantonament? Are timp, daca vrea sa se apuce mai serios de ceva se va apuca singura mai incolo - deocamdata e doar de distractie / miscare.

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

Mergi la inceput

Sorana, e foarte bine daca face miscare si daca ii si place! Mai ales la varsta ei... pentru ca daca se invata asa, o sa ii placa sa faca si cand o sa fie mai mare. Asta daca nu devine o lenesa asa ca mine . Nu trebuie sa faca de performanta neaparat, conteaza doar ca se simte bine. Si, cine stie, poate la anu' va fi cea mai buna dintre piticoti

Mergi la inceput

gataaaaaaa, mi-am terminat treaba, now it's time for nani!!

somn usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

neata mahala.
imi incep ziua cu lacrimi in ochi si de data asta nu sunt lacrimi de suparare, ci de emotie. vazut kupilu mishei. un cavaler in toata puterea cuvantului. bey misha acum te inteleg eu pe tine de ce te topesti, ca incep eu a ma topi cand il vad.
referitor la starile mele de nu e cu ochi dragelor. vio mama care nu se gandeste la prostii. cred ca asa e.
aseara fusai la control cu max. mai bine ma duceam la control la cap ca sanatos nu cred ca e. in fine. a evoluat ffffff bine belitu dupa operatie, s-a refacut foarte bine. diagnosic: grav sanatos
nici eu nu am probleme, daaaaaaaaaaaaarrrr.........si aici vine un dar fffffffffffff mare si greu.....trebuie musai sa slabesc. este al 2 medic care imi spune asta, asa ca vreau nu vreau, trebuie sa dau jos macar 10kg. asa ca tb sa ma mobilizez bine si sa execut daca vreau , daca nu sa stau asa.
va las eu ma duc sa gatesc ceva pt max si pt mine.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa

Mergi la inceput