Prietenie la plesneala *44* MISHA,we miss you!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71
Ruxuleee se poate sa ma iei si pe mine la dreak-ul tau? ca mi-s pe urmele Oanei cu somnul. As dormiiiiiiii intr-una.....

tu esti turca sau somaleza? sau nu stii a citi romaneste? nu ai vazut ca nu mai este locuri acolo? am vb cu cineva care si-a gasit totusi loc si i-am zis sa ma ia si pe mine pe shest. si daca reusesc eu sa ajung, va iau si pe voi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

bey eu nu mai stiu ce e cu mine. de vreo cateva zile bune am o stare de continuu. nu stiu de la ce. nu mai pot bea cum beiam inainte, de daca intrec masura imi vine sa , anumite mirosuri imi provoaca aceeasi stare, anumite mancaruri, mirosul de masina si daca nu mai cumpara max fel si fel de odorizante. mai simplu simptome de dar nu sunt.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

[quote]citat din mesajul lui misha71
tu esti turca sau somaleza? sau nu stii a citi romaneste? nu ai vazut ca nu mai este locuri acolo? am vb cu cineva care si-a gasit totusi loc si i-am zis sa ma ia si pe mine pe shest. si daca reusesc eu sa ajung, va iau si pe voi

poze, Just Me
ambitioasa

Ma da inscrieri se fac? sau daca dai o spaga frumusica si zambesti de trei ori merge?

Monicutza dansatorea e in spectacol acum,mult succes sa termini cu bine printesa mica

Vero io crec'c ca-i cu ochi

Un mesaj special pentru Misha mamicutza de Alex"Anul acesta,Craciunul va fi cel mai reusit"(Am uitat sa-ti pe mess cumatra ce sa fac )

Vio,nu mi-ai raspuns la intrebare

Va pupilesc

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!

"Oamenii,isi strica sanatatea pentru a face bani si apoi,isi cheltuiesc banii pentru a-si reface sanatatea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Delphi, hai ca poate, poate... eu scot si pentru tine, ca am un regiment intreg, le impart intre tine si papusa Soranei .

Bueeey, deci ma chinui cu un nenorocit de eseu la engleza de o saptamana! Am o lene de ma doare pe toate partile, ideile imi sunt in cap si nu reusesc sa le astern pe hartie. Nici cat sa scot un "first draft" asa cum ni s-a cerut care il scrie pentru mine? dau , , sampanie, ce vreti voi

Mergi la inceput

Mishulino, vazut baiatul in copaie . mult de tot baiatul rotofei in copaie!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Irina,hai ca ma facusi sa caut de nebuna ce m-ai intrebat...ca io mi-s dusa rau cu capu'
ce sa mai cercetez?!
ca au uitat altii,am terminat fizica si cu d-astea ma ocupdaca vrei iti spun eczact ..da' nu cred ca te pasioneaza
sa nu-mi zici ca si tu cercetezi!
Sorana,bafta pisicutei la dansuri sa ne arati poze sa vedem si noi frumusete
Misha,unde sunt poze cu mutzunelul?
cu somnul,baga si tu cand doarme el...cum zicea Sorana...da' sanse sa mai dormi bine de-acum pana o sa dormi definitiv nu mai suntiti spun io ca si cand o sa fie la nevasta n-o sa dormi bine
Delphi,ia vezi nu o fi vreo lipsa de ceva?
adica de fier de exemplu...nu te gandi la prostii
Tanta,spor la eseu,sau ce e
PanaMea pleaca la Bran?
ce cautat e bran asta!!sa va fie de bine

hai ca va pup pe toate ca noi ne pregatim de karate

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Vio, pe mailul comun sunt pozele cu gagalicea lui Misha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Vio,eram doar curioasa dar sunt foarte fascinata de cercetatori(de ce cerceteaza ei nu de persoane )
Mi se pare tare interesant...

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!

"Oamenii,isi strica sanatatea pentru a face bani si apoi,isi cheltuiesc banii pentru a-si reface sanatatea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Nu coana Violeto, io ma duc la Stan, Kukileasa la Bran si Delfina la Socaniestii di Vale

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!

mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

PanaMea,deci v-am incurcat
Irina,nu sunt Einsteinas vrea io da' nu ma duce capul deloc

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput