Prietenie la plesneala *44* MISHA,we miss you!
Raspunsuri - Pagina 13
diarux spune:
prezeeeeeeeent!!!!!!!
ieziiiiiiiiiist! inca.
MIHA, DODOLINA,VIO

am reusit sa citesc tot.da nu ma pot aduna sa ma reproduc aici telectual.![]()
heeeeeeeeeei,TZEPESHOAIA!!! din doo una:
1. nu ti-a placut de mine cand ai fost la bacau...
2. mi-ai dat ignore la mess si nu vrei pozele cu fii'tu.

mami Ruxandra, in plina forma
pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story
...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
misha71 spune:
Taci soro ca-mi trezesti kupilu! ![]()
Baga pozili pi mail (ia ID-ul de la mess, restul este: @yahoo.com 
Drum bun, licurici iubit! 
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
Misha mami fericita de
Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
Delphinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rhoneea Vero Io's p'aci ,in trecut te-am intrebat cum te mai simti,da ti-am mai zis io si pe mess ,cand scriu mesajul meu devine invisible |
poate le pun pe shalele tale...ia pune si citeste bine ca eu ti-am zis ca acum mi-e mai bine.
tie
si lu Sebiwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Delphinas spune:
| citat din mesajul lui diarux am reusit sa citesc tot.da nu ma pot aduna sa ma reproduc aici telectual. |
da ce te-o bulversat atat de tare de nu te poti aduna? un magnet te poate ajuta cu ceva?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
ambitioasa
diarux spune:
| citat din mesajul lui misha71 Taci soro ca-mi trezesti kupilu! Baga pozili pi mail (ia ID-ul de la mess, restul este: @yahoo.com ![]() **************************************************************** Drum bun, licurici iubit! ![]() www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!! Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)![]() |
nuuuuuuuuuuuu, nu ma nenorociii, nu pe maiiiiiiil!!!
iar doo motive:
1. n-am mai citit mailu de o mie de ani si mi-e frica sa nu dea pe dinafara de atatea mesaje
2. uraaaaasc sa pun pe mail ca merge ca dracu incarcatu la mine.
deeeeeeeeeci....alta solutiune daca ai....
pricum vaz ca sentimentele tale....nu mai ie domle, nu mai ie....

mami Ruxandra, in plina forma
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

...inseamna
ii zarisem grimasa
chiar si cenusa...
diarux spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Delphinas
da ce te-o bulversat atat de tare de nu te poti aduna? un magnet te poate ajuta cu ceva? www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici poze, Just Me Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita ambitioasa |
deci, duamna, io asa m-am nascut...ne-adunata
magnet....hmmm... sa vedem...ce are la un capat???
(magnetu'zic)mami Ruxandra, in plina forma

...inseamna
ii zarisem grimasa
chiar si cenusa...
Delphinas spune:
diarux risti si te aduni ![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
ambitioasa
MadameBovary spune:
Fatooooo, Vioooo, nu te intrebam de scoala de soferi ci te intrebam cand te vad la fatza! Pe tine si pe strengarul ala al tau ![]()
sorana spune:
Rux daca te incalzeste cu ceva si mie mi-a dat cucoana cu ignore la mess. Da' io m-am tinut tzeapana si am lasat-o in ale ei.
Apropos cucoana - pune poze cu Alex pe mailul ala de-l stim toate sa vedem si noi baiatu'.
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
Delphinas spune:
bey...inseamna ca eu mi-s fericita de mi-a dat add din prima ![]()
poze, Just Me
ambitioasa