Burtici fericite de septembrie-octombrie (54)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Eu am facut vineri un drum cu masina de 6 ore dus-intors si mi-a fost groaznic de rau. Am stat tot cu punga in mana si de cateva ori am si folosit-o. O sa mai trebuiasca sa fac vreo 3 drumuri si-mi este groaza. Sa vedem cum este cu trenul ca poate nu mai merg cu masina desi cu masina ajung mult mai repede.
Biaz, ma gandeam eu ca nu scapi sa nu iei antibiotic cand am cititi ca ai sinuzita. Eu am facut cand alaptam si tot cu antibiotic m-am tratat.
Oare mie cum mi se calculeaza prenatalul ca eu merg la serviciu abia la sfarsitul lunii? De unde se iau cele 6 luni? Cat apuc sa lucrez acum si restul lunilor inainte de bebe 1?

17+ si mamica strengarului David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Am reusit in sfarsit sa ajung cat de cat la zi cu cititul...ce pot sa va zic....Emy mersi ptr griji..se pare ca tu ai fost singura care mi-a observat disparitia.. ca sa zic asa..
Cum v-a spus si Elle am fost in CM ca nu am fost bine deloc si acum din nou la munk...dar din pacate ptr mine am racit rau de tot...sunt foate ragusita si deja expectorez urat.. ...deci nu scap de una ca dau de alta...de multe ori ma gandesc de ce toate s-au adunat numai la mine... In fine nu vreau sa va stric seara cu problemele mele. va pe toate si sa stiti ca mi-a fost dor de voi..

20 + cu"probabil masculin "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Crissbebe....si tu Brutus? De la vremea asta tampita racim pe capete...Ai grija de tine . Eu nu aveam probleme cu caldura, dar vad ca zilele astea am fost cam bezmetica..., desi imi place caldura....Acum vad ca da iz de furtuna pe la mine.Offf...

22+ Alexandru Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Fetelor, multumesc din suflet de felicitari!

Miha petrecere frumoasa in weekend!

Doro felicitari pentru fetita si sa fiti sanatoase!

madyrizi sa speram ca totul se va termina cu bine! Doamne ajuta si multa sanatate!

Apropo de probleme de sanatate, cred ca acuma seara putem spune sigur sigur ca eu si Roxxy am scapat de varicela. Doamne ajuta sa nu mai trecem prin asemenea stres.

Roxxy, ma bucur mult ca te ajuta toata lumea si poti sa stai cuminte! Succes maine la eco! Doamne da sa fie bine!

Monica, tu acuma seara ai eco, asa-i? Te asteptam cu vesti bune!

kemsy eu, din moment ce pana acuma vorbeam despre "bebe", era tot la genul masculin, deci e usor sa trec la a vorbi despre baietel.

Cand citesc despre streptococ imi amintesc ca am un stres si cu asta: cum vi l-ati descoperit? Analize de sange, exudat faringian, secretie vaginala,...? Ca stiu ca e periculos si pentru nastere, trebuie sa stii ca-l ai macar atunci. Dar chiar si in timpul sarcinii, am inteles ca provoaca ruperea membranelor. De asta as vrea sa stiu cum se descopera.

Fetelor, apropo de concedii, care e diferenta de plata intre concediul medical si concediul de sarcina cu risc?

De cate ori vorbiti de plata din CIC sunt asa trista ca in 1 decembrie mi-am pierdut jobul meu iubit, de cativa ani, cu toti prietenii mei acolo, un job bine platit, din care plateam la casa un procent mare... Acum singurul loc de munca gasit in criza e pe 7 milioane, deci in cic voi lua minimul de 6 milioane... Asta pe langa cat imi e de greu din decembrie incoace cu asa mic salar...

Fetelor, eu sunt cam departe sa ma intalnesc cu voi, dar astept cu nerabdare poze cu burticile la intalnire!!!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Raluk, eu zic sa dam de baut la toate burticile de aici: sampanie de copilasi, sucuri, venim si cu un tort. AM SCAPAT DE VARICELA!!!!

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 22+

Mergi la inceput

Clar, Roxxy cantam, dansam si dam fetelor pofticioase papi!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Citat:
citat din mesajul lui starchi

Ola fetele,

Chestiile astea financiare dimpreuna cu aplicabilitatea lor in Ro...ma zapacesc definitiv...cu atat mai mult in perioada asta de prosteala maternala.

O intrebare... urmata de mai multe : tre' sa depunem vreun dosar pe undeva pt aceste indemnizatii? Unde, cand, cum?

Cu plecaciune, pentru ajutor si intelegere ,

Starchi

Starchi&Matei Scantei

hello starchi,
pentru concediul de materniate/lauzie, nu se depune dosar....la personal trebuie dus concediul de la medic, din cate am inteles actualizat, in fiecare luna, am intrebat..
ioanna nu te lasa...mie mi-au facut un calcul si au folsit brutul, fara impozite...legea e clara, monica are dreptate....
la mine se contraziceau tipele de acolo de cand am voie sa iau prenatalul...nimeni nu stia...iti dai seama....e painea lor si habar nu aveau..

24+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

ahaaaa, deci de la voi era tarta cu nuci de la mine de pe birouNu stiam de unde a aparut.

22+ Alexandru Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti

Mergi la inceput

esti simpatica! sa-ti fie de bine!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Ciao burtici!
Intru si eu sa felicit pe Madalina pentru printzesica jucausa din burtica!Sanatate multa si pupici la 2 fete cucuiete!
Ioanna si eu am tensiunea mica 9 cu 6 ultima data asa ca am inceput de vreo luna sa beau cafeluta de dimineata si desi nu a crescut, nu mai am stari de ameteala si zapaceala.La fel ca si tine renuntasem si eu la tigari si cafea imediat ce am ramas gravida si tre sa recunoastem ca cele 2 "droguri" cresteau si ele tensiunea. O cescuta de cafea dimineata e buna si ca detoxifiant din cate stiu.
Doro felicitari pentru PRINTESA SARA
Grasunica te vor trece fetele pricepute in listuta. Pana atunci scrie din nou datele tale ca ultimul mesaj ti-a aparut la sfrasitul capitolului trecut. Tinem pumnii sa afli sexul la eco de saptamana viitoare. Pana atunci mai scrie-ne sa scapi de moderare.

23+ cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput