Puiuti de Randunici 2008!! (258)
Raspunsuri - Pagina 7
cami33 spune:
Am vazut-o pe domnisoara Rebe, dragalasa si eleganta.
Mi-a placut tare mult poza asta
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
PARTY 1 AN
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi
somnorica spune:
Salutare
Naty, si la robiloi ii transpira freza. Il hidratez mai des, si il las in joaca lui.
Luny, daca retin bine, tie ti-a spus medicul ca ar avea platfus Matei. Nu se pune diagnosticul de platfus decat de la 3 ani in sus. nu ii cumperi papucei cu platforma decat daca i-a facut un ortoped pentru piciorul copilului tau. Pentru formele usoare de platfus se recomanda mersul pe nisip, si mai tarziu masaj, daca este nevoie. Daca va uitati bine, toti bebelasii au platfus. Am urmarit o emisiune la televizor, unde a fost invitat un ortoped. Tema emisiunii a fost PLATFUSUL. Doctorul a spus ca: un copil cu platfus nu se joaca, nu alearga, incearca sa evite mersul. Dupa 3 ani poate parintele sa il testeze acasa pe copil punandu-l sa stea intr-un picior. Daca se lasa pe interior piciorusul, atunci este de cerut si sfatul ortopedului.
Acuma ma retrag in vagauna mea, pentru ca aici ploua cu galeata. Va sarut.
Robi
natynic spune:
Pt ca am stat de vorba cu kinetoterapeutii despre asta, confirm integral tot ce a explicat Somnorica, Luny. E mult, mult prea devreme sa puna cineva diagnosticul asta.
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
clauclau spune:
Multumesc mult fetelor, creste pipota in mine, normal, nu?
Acum am venit si noi de afara, a fost super, super, cald si a incetat si vantul. Am scos-o in pantaloni scurti si body cu maneca scurta.
Cami, poza este de la o trezire de-a ei, mereu plangaceste cand se scoala si o tin asa in brate pana-i trece necajeala. Doar ca ii raman mult timp lacrimile pe genele-i lungi si sub ochisori acolo ca niste cristale asa.
Acum la programul de seara...
ccris_ccris spune:
Clau, printesa frumoasa si pe mai ei!
Naty, Andreuta transpira la capsor si in casa, mai ales daca se zbenguie!
Intram si noi la program de seara cu papica si baita etc. ne auzim mai tarliu.
Simo27 spune:
Sam acum mi-a adormit!e treaz de la 2 si nu a vrut sa se culce deloc ...m-am chinuit sa il adorm,dar nu am avut pe cine!l-am lasat in patut sa ma duc sa ii aduc papica,si cand am venit sforaia pe burta!oare la cat se trezeste????
Naty,Sam transpira si de la caldura si de la grasime.mai ales acum,ca are parul ceva mai mare,un-doi se vede!
Clau,mama-mama ce bine arati!iar Rebeccuta e minunata in rochitele ei
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008
amira_roxana spune:
clau f frumoase pozele si protagonistii
am mai vazut poze frumoase cu buburuza mica de bitza la pary, cu bestiutza mica la nisip, muffy mirosind flori, sku la volan... si nu imi mai aduc aminte
astept poze de la mimo cu finutza mica!!!
am si eu o intrebare: foloseste cineva lapte de crestere Parmalat? ce parere aveti despre el? (uite ca sunt 2 de fapt
natynic spune:
Roxi, eu i-am dat Iuliei de curiozitate Parmalat, nu prea i-a placut (in timp ce Nestle il rade). Dupa care eu oricum am luat hotararea ca pana la 2 ani ii dau numai formula, lapte de vaca doar daca ii prepar ceva gen gris cu lapte, fidea, sufleu etc. Iar chiar daca i-ar placea, la cat bea ea acum as iesi ingrozitor de scump cu Parmalatul (ar trebui mai mult de o cutie pe zi) in timp ce Nestle e f avantajos. Plus ca odata deschisa cutia trebuie consumat cat mai repede, etc...
Naty
luny spune:
am avut o dupa masa super misto! am stat in parc 4 ore, ne-am jucat, a adormit Mufa in leagan, l-am filmat ca m-am terminat de ras, am fost nitel la Real si acum ii dau rpd papa, in timp ce aud ce zic Mondenii, iar apoi incepe Eurovisionul, semifinala, si facem galerie Ioanei, cumnata-mea, ea este coregrafa!
revin mai tarzior, sper..
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Intrebare: cum mai imbracati copiii afara, in casa ziua si in casa noaptea (si cate grade aveti in casa)?
Naty