Puiuti de Randunici 2008!! (258)
Raspunsuri - Pagina 2
natynic spune:
Sku la volan rulzzzz!

Pe 30-31 eu tineam minte ca nu putea Clau...
Daca ea zice ca vine mai sunt alte probleme??
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
cami33 spune:
Am vazut o mica soferita dulce fooooc

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
PARTY 1 AN
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi
Simo27 spune:
l-am vazut pe Patrick la nisip
si pe Sofia soferita
!
Cami,nu mai zici nimic???
LIANA,ADRIUTA???
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
clauclau spune:
Am uitat sa va zic ca Rebecca a ajuns si ea la 9,360 kg, 6 dintisori si masa la 55,5 kg!
. Mai am 5 kg de dat jos si ma declar multumita.
Olgutzika spune:
Clau, Nico, Naty, Cami, Simo
Ce-mi mai creste inimaaa
!!!
Cami, ce face Bubu? Alex? N-ai mai zis nimic despre ei...
O gramada de lume n-a mai scris...Liana, Giani, Underqueen, Ioana, Tonic, Alice si Lyvy rar, Adriuta, Ursuleata....Somnorica mai dadea si ea o cafea...Adriana, Ancka, Cristina...mamaruta si frumussik...nu mai zic de Roxaniciu, de Mamip, de Delphin...Ali...Eeeh...
Edit: Raluca de Bacau, ca Raluca de Galati...
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
natynic spune:
Olgu...de Ioana raspund eu ca e ff obosita, vine rupta de la gradi si normal ca David o ia de buna...chiar si pe Mess abia apucam sa mai vorbim. Si cu Alice rar mai vorbesc pe mess dar ff putin ca imediat trage Thea de ea sa o bage in seama
. Banuiesc ca si Ursu e prinsa cu Beberealul...dar in rest nici eu nu mai stiu nimic si intr-adevar s-au "rarit" mult si unele fete care semnau condica zilnic
. O fi ce zice Clau, statul afara...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
mstela spune:
Tot nedormita sunt,dar supravietuiesc.
La urletul de la 3, m-am ridicat si bajbaind i-am facut o biba cu lapte,l-a baut si a adormit.
A mai marait in somn mai tarziu,dar s-a culcat la loc.La noapte sper sa am taria sa trag de randunoi sa faca el biba..L-am amenintat deja.
Cuscra,Clau
icei.
Ccris,eu zic sa fie intalneala ori cu o sapt inainte de 6.06,ori dupa sapt cu 6.06,in conditiile in care se pare ca pe 8.06 e liber si majoritatea isi va face program.
Olgu,vii la mine sa faci smotru??![]()

Acum pe bune,in casa noastra se aspira si se da cu carpa mai ales sambata..socrela nu reuseste in timpul saptamanii,si pe bune ca o inteleg ca ameteste stand numai dupa duracell,eu aterizez acasa dupa 5 rupta si mai ca nu-mi mai vine nici sa mananc..abia trag de mine sa ies afara cu Tea.
So,nu-i convine nimanui intalneala duminik??
Send ca se misca sefu' prin preajma.
mami de TEODORA (1 apr. 2008)
raluca2107 spune:
Eu sunt pe aici, citesc tot , dar n-am avut nimic interesant de zis. Suntem dupa o enterocolita cu 3 zile de febra 41 si nici un scaun diareic decat in a 4 zi
, de asta a fost si greu sa depistam problema. Nu a mancat decat covrigi si lapte 4 zile, dar acum e mai bine. Problema cred ca a aparut de la nisipul pe care il baga in gura ca sta toata ziua pe afara in nisip si mai si gusta din cand in cand
, zic eu. Si prin fata casei unde e locul cu nisip stau 5 catei care probabil isi mai fac nevoile si pe acolo 

Intrebati de masele. Lui Sabin i-au iesit maselutele de sus intai.
Voi ce stiti de pampersii pentru piscina , pe unde se gasesc si care sunt mai buni, ca eu nu am apucat sa ajung pe la nici un supermarket sa caut.
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
cami33 spune:
Simo, Olgutz
, suntem bine, multumim de intrebare
.
N-am fost intr-o dispozitie vorbicioasa in ultimul timp, am stat mai mult pe afara cu copiii.
Bubu este bine, are 12kg si 80cm, alearga nonstop, papa orice, doarme de rupe
, deci nu ma plang
.
Alex e cam obosita, ca la sfarsit de an scolar, asteapta vacanta sa mai evadeze la tara, sa reinceapa cursurile de inot
.
Planuri concrete de vacanta nu avem, vrem la mare dar ar fi tare bine daca l-am putea teleporta pe bubu, ca tare nu-i place in masina
.
Cam atat despre noi, nimic spectaculos
.
Am reusit sa pun si cateva pozici noi, incepand de aici http://family.webshots.com/photo/2905911700102878889SbctQB
Si daca vreti sa vedeti cum s-au distrat cuscrele, aveti aici rezultatul "muncii" noastre:
http://www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original ![]()
PARTY 1 AN
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
cami33 spune:
Raluca, am vazut scutece pt piscina la selgros si real, de la huggies, parca
PARTY 1 AN