De ce racesc copiii nostri ?

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

1.Curentul.Am citit odata o explicatie data de un medic, daca un organ a fost afectat de boli, este mai sensibil la curent si variatii de temperatura, de ex la curent pe mine ma dor urechile, am avut otite cronice toata viata mea.
2.Inghetata. Andreas mananca inghetata de cate ori vrea dar acum mie groaza ca el este incalzit si imi este frica de variatii bruste de temperatura gen apa rece cand este transpirat si cand intram brusc de la canicula in spatii cu aer conditionat unde este chiar frig, eu incep imediat sa stranut, se poate raci asa?

Adrianasi Andreas(28.07.2006)
baby Iannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

ca dovada ca maieul (al lui Teo) e de vina... Radu e si el de azi noapte plin de muci, si tuseste.

Doamne ajuta!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelli

1.Curentul.Am citit odata o explicatie data de un medic, daca un organ a fost afectat de boli, este mai sensibil la curent si variatii de temperatura, de ex la curent pe mine ma dor urechile, am avut otite cronice toata viata mea.
2.Inghetata. Andreas mananca inghetata de cate ori vrea dar acum mie groaza ca el este incalzit si imi este frica de variatii bruste de temperatura gen apa rece cand este transpirat si cand intram brusc de la canicula in spatii cu aer conditionat unde este chiar frig, eu incep imediat sa stranut, se poate raci asa?

Adrianasi Andreas(28.07.2006)
baby Iannis

Hai sa revigorez subiectul.
o alta explicatie este: ai sinuzita- si orice ti-o restarneshte. Ai probleme cu dantura? da, simti si mama curentilor, si inghetatei, si parului ud etc. DIn pacate trebuie tratata cauza, si nu factorii declansatori.

si eu cred ca pt un copil e mai grava 15min stat supraimbracat si transpirat decat 15min dezbracat.

ash mai adauga un lucru: cand am nascut-o pe fiica mea, dr-ita mi-a explicat de cei 3S ale bebelushului: STRANUTA, SUGHITA, STRABISMUL - care dispar incet pana la 1 an.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Dragut subiect! Imi pare bine ca a aparut din nou, chiar vroiam sa caut o astfel de discutie pe forum. Am citit doar pagina 1, si vroiam sa spun ca intr-adevar mentalitatea adanc inradacinata e imposibil de schimbat. Exemplu: soacra-mea. Venea in vizita cand era Sanziana bebelus si se intampla sa inceapa sa sughita. Replica era NERESIT "ia uite, sughita => ii este frig, imbrac-o mai gros".
Apoi inevitabilele si clasicele "pune-i caciula in cap, fular la gura, inchide usa ca-i curent, nu-i da sa bea apa asa rece, fara AC..." le stiti si voi prea bine.

Ceea ce m-a mirat intotdeauna, este ca de cate ori am incercat sa-i dau o explicatie medicala nu a vrut in ruptul capului sa asculte, nici sa inteleaga... cu atat mai putin sa accepte. In loc sa gandeasca si sa judece putin drept, prefera sa-mi spuna mie ca habar n-am ce vorbesc. Why? Am renuntat sa mai inteleg...

Ma duc inapoi sa citesc...

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Am iesit ieri cu eva in parc, iesise soarele intr-un final si se incalzise destul de tare, la umbra erau vreo 15-16 grade, la soare erau sigur 20.

Eva era singura din parculetul in care eram, fara caciulita. Toti ceilalti copii erau infofoliti.

Eu eram doar in pulover si mi-era cald. Asa ca nu mi s-a parut nimic ciudat sa las fata fara caciula.

Au fost cativa bunici care au incercat sa ma convinga sa -i pun caciula, dar eu nu si nu

La fel am patit si saptamanile trecute cand erau 20 de grade afara.
Eva era cu capul gol. SIngura din toti copii.

Si stiti care e culmea? La aproape 14 luni, nu mi-a racit niciodata

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

Au fost cativa bunici care au incercat sa ma convinga sa -i pun caciula, dar eu nu si nu

Asta e alta chestie care ma seaca. Bine, sunt off topic aici, si intrebarea e retorica, dar ce-i freaca pe unii in parc grija de copilul meu?!?!? Si eu am patit de mai mult ori asa - tot felul de sfaturi (care cateodata mergeau inspre adevarate cruciade de convingere) de la diversi asa-zisi binevoitori. Frate, daca nu intru in discutie cu tine, nu te intreb nimic, mai mult - te ignor!ce atata grija legata de cum ma comport sau ce fac eu cu copilul meu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Nu, deci nu e deloc ok ce faceti voi aici. Pentru cacilite la 20 de grade va rog sa faceti subiect separat!

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Ce sa zic....ieri m-am enervat pe mama mea (culmea, e medic!) - nu e frumos ce spun, dar pentru ca am venit cu ideea ca pustiul meu de 7 ani sa mearga cu bicicleta la karate a binevoit sa-i dea helanca (ca e ragusit - de urlat la scoala, nu de raceala) si era disperata ca n-a reusit sa-i indese caciula sub casca de bicicleta. Iar mama mea e soft, sa o vedeti pe soacra-mea . In timp ce eu, mama denaturata, i-am lasat acum 2 saptamani (era o zi calda) sa alerge in bluza si cu capul gol prin padure.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Nu, deci nu e deloc ok ce faceti voi aici. Pentru cacilite la 20 de grade va rog sa faceti subiect separat!

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Scuza-ma, dar nu am inteles ideea. Ti se pare exagerat ca nu-i pun caciula fetii mele, la 20 de grade?
Asa cum eu nu port caciula la 20 de grade, asa mi se pare normal ca nici copilul sa nu poarte.
Normal, nu impun nimanui stilul meu, fiecare isi imbraca copilul dupa cum considera.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Hai mah, ca a glumit Androix, nu?

Sau te refereai la "caciulite"

Mergi la inceput