De ce racesc copiii nostri ?
Raspunsuri - Pagina 11
kay spune:
Alexia, mare, mare de tot lui Eileen !!! sa nu se mai imbolnaveasca !
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Muuh spune:
kay ma vad pe mine cand scrii ca zambesti si intorci capul. Pe mine astazi cineva m-a intrebat daca Alexei s-a nascut cu ochelari. Si nu am stiut sa raspund dar nici sa zambesc m-am uitat timp si am zis: nu ii avea cand s-a nascut. Stau si ma intreb cum o fi sunat asa un raspuns...
kay spune:
vaaaaia, muuh,esti dementiala !!! asta e din ciclul " vai, dar cat are de nu merge singura? 5 ani, dar atat s-a dezvoltat ea"
si tot din ciclul aparate ajutatoare, Sonia are aparate auditive. si cum e cald afara si are parul lungut, ii fac 2 codite sa nu transpire copilu... in parc, copii se uita ciudat (na, sunt copii) si parintii susotesc pe la spate ... ma gandeam ce-ar face daca ar vedea si cicatricea de pe piept, care dupa a 3-a operatie e cam urata... oare ce-or sa mai zica si atunci???
************************************************************************************
www.inimacopiilor.ro
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
bulinuta27 spune:
kay, muuh ei sa fie sanatosi
rares are si el okelari..de care era indragostit Alexei ...ma intreaba o tipa in parc: vai draga dar chiar asa? io: ??? ea: nu te-ai gandit ca ii strici oki??? io:??? ea: of ce ti-e si cu fitzele astea
Doamne Iarta-ma !
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
alra spune:
vad ca v-ati dat la goange
saptamana trecuta a mare ne face o criza nasoala de tuse cu voma ( vomitat de vreo 7 ori), reusim sa o calmam cu pufuri si apoi mananca. dupa masa, conform obiceiului "vreau inghetataaaaa". stau eu si evaluez situatia: copilul suferea, tocmai tusise nasol si vomitase, inghetata aia e rece in gat, problemele ei sunt in plamani, copilu plange, ii dau deci inghetata. mare greseala probabil ca recele i-a zgandarit gatul si a inceput sa tuseasca iara, criza urata, nu am mai linistit-o nici cu puf (de care am aflat ulterior ca degeaba il faci in criza ca il scuipa imediat afara).
uoookeeeyyy, a doua zi se duce taica-su cu ea la doctora pentru consult - pui de bronsita - si bate saua sa priceapa iapa "doamna doctor, nu-i asa ca laura nu are voie inghetaaaataaaa??" - la care doctora ii arunca o privire de om care nu pricepe si zice "ba da, normal ca are! de ce sa nu aiba?!"
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
szivarvany spune:
Fi`mea manaca inghetata in orice sezon si daca s-ar putea non-stop, n-a patit nimic.
Nici de la sucurile reci.
Insa e o friguroasa (ca mine) si nu sta fara sosete orice s-ar intampla. Si si asa are picioarele reci. Mainile la fel. O mai apuca sa caute dupa manusi, dar i le ascund
Sau daca are capison, sigur isi pune. Nu am circ cand trebuie sa stea cu ceva pe capsor ca e soare afara, ii plac baticurile, palariile, orice
Cand se imbraca singura, sigur are pe ea 1 body sau vreo bluza in plus fata de ce i-as da eu
E mai usor sa dai jos o haina cand e cald, decat sa nu ai si sa fie frig
Racelile, virozele, etc s-au inmultit cand a inceput gradinita, insa acum dupa 2 ani, suntem foarte bine, mereu prezente
Imunostimulatoare nu cred ca exista, asa ca noi nu folosim.
Insa respect alegerea tuturor, poate fi atat de crunt sa-ti vezi copilasul ca sufera, incat sigur incercam tot ce se poate sa-i fie bine.
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
anka1 spune:
Si eu sunt adepta imbracatului mai lejer, sa nu fie infofolit, sa manance inghetata cand vrea si cata vrea.
Vlad al meu nu este friguros, este puternic si nu raceste f usor. Deci cum s-ar spune imi permit sa fiu relaxata in aceasta privinta. Dar nu toti copiii sunt la fel. Am o prietena a carei fetita raceste foarte usor, daca gusta un pic de inghetata, sigur a doua zi are rosu in gat si febra mare. A incercat ea sa o obisnuiasca, sa o "caleasca", dar cand vezi ca-ti face febra 39 imediat cum gusta ceva rece, cred ca devii tare grijuliu si nu-ti mai arde de experimente.
Asa ca eu cred ca racelile si modul in care reactionam noi ca parinti depind foarte mult de copil, de rezistenta lui, de sensibilitatile lui..etc.
O zi faina,
Anca
kay spune:
Anca, si revin... crezi ca de la inghetata raceste? de ce? ce are inghetata de poate sa imbolnaveasca un copil sau chiar un om? adica, daca stie cineva procesul (logic) prin care te poti imbolnavi de la inghetata, va rog sa imi spuneti si mie !
www.inimacopiilor.ro
S
Alexia27 spune:
Kay, am receptat pupicul si l-am dat mai departe la destinatara
Si de la noi pentru tine si pentru Soso viteaza .
Fii TU disponibil cand vrea copilul, nu-l fa pe el disponibil cand vrei tu!
mina spune:
Pai procesul logic (zic aia care zic, ca io nu cred) este acela ca inghetata rece intra in contact cu amigdalele in mom in care o inghiti, si pac, le raceste.
Asta-i sotu meu, nu ti-ar pune gura pe inghetata nici mort, cre ca doar daca se uita o inghetata la el raceste. Eu cred ca e pe autosugestie, zau. Mai neplacut ca nici la copil nu ma lasa sa ii dau, desi ma tem ca plodu seamana cu mine (eu-ti beau rece, stau in frig cu gatu gol, pe gresie fara sosete si n-am nimic). Racesc atunci cand e organismul obosit si "lasa garda jos".
Si ca sa raspund intrebarii tale din prima postare, kay, da, copiii racesc de la virusi. Ocazional se raceste si de la stat in frig, sau in curent, dar numai cand vorbim de excese. Eu de exemplu racesc SIGUR daca mi-e frig cand dorm. In rest, cum ziceam, n-am probleme.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it