Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Donna_n

Acum am ajuns de la doctor. La examen a fost ok, mai bine decat ma asteptam. In schimb cu bebe nu e bine. A facut mutre dr cand mi-a facut eco si m-a intrebat inca o data cate saptamani am. De fixat e fixata bine sarcina, dar e foarte mica. Nu se vede inca doar sacul embrionar, care are 6 mm. Se aude doar pulsul meu, nu si inimioara lui. Mi-a zis ca mai asteptam pana luni cand fac 8 saptamani (6 de sarcina) sa vedem. O zis ca singurul element viabil la varsta asta de sarcina e cresterea. Deci daca totul e bine, luni ar trebui sa fie aproape dublu. Daca e tot asa...e problema. La voi cat de repede s-a auzit inimioara? Mi-a spus efort 0 si mi-a dat utrogestan de 3 ori pe zi. Ma uit imediat pe net sa caut dimensiunea normala a sarcinii la 7 saptamani sa vad...imi vine sa

7+

Nu te descuraja. La varsta asta a sarcinii chiar si ecograful greseste, mai ales daca nu este prea performant. Eu am auzit bcf-urile la 6 saptamani si 2 zile dupa um, dar doctoritza mi-a zis ca sarcina e mai mica, dar nu mi-a zis exact cat, cica 5-6 saptamani.
O alta metoda sa vezi ca bb evolueaza ok este sa faci 2 analize de sange betahcg la interval de 48 de ore, timp in care valoarea care iti rezulta la prima analiza trebuie sa se dubleze la cea de-a doua.
si nu stresa prea mult, nu-ti face bine nici tie nici lu bb.

7

asa incepe odiseea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

Rebiana, multumesc pentru link!

Cu drag!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!

Nastere cu parfum de ghiocei...

Din nou insarcinata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

... ca o joaca, pentru fetele interesate, calendare pentru prezis sexul bebelusului...

1

www.parents.com/getting-pregnant/how-to/boy-girl/boy-or-girl-ancient-chinese-birth-chart/" target="_blank">2

3

4

www.goodtoknow.co.uk/family/174482/Chinese-birth-predictor--Baby-boy-or-girl-" target="_blank">5

www.chinesefortunecalendar.com/Charts/BabyGender.htm" target="_blank">6

www.baby2see.com/gender/prediction.html?ageselect=29&monthselect=Apr&genderform=Predict" target="_blank">7

www.select-baby-gender.com/chinese-lunar-calendar.aspx" target="_blank">8

(va urma )

Mie la toate iese ca voi avea fata... dar parca n-as vrea sa ma entuziasmez inca
Pupici pe burtici!!

Din nou insarcinata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roco1617 spune:

Buna Dragele Mele ,

Ioanact multumesc ca m-ai trecut si pe mine pe listuta .Astazi mergem la doctor si voi sti cu probabilitate data de nastere a bebeului .
Ma gindesc insa iar la lunga procedura de a obtine o trimitere la genicologie sau la ecograf .
Aici la Londra primul ecograf se face cam la 12 saptamini asa ca mai am de asteptat ..........doar daca mi se face foarte rau sau am vreo singerare am dreptul sa ma duc la urgenta la spital si ma trimit ei la genicologie si daca considera imi vor face ei un ecograf .
Sper sa fie totul bine si sa vedem ce ne spune doctorul astazi .
In rest .......surprinzator ma simt foarte bine putin obosita si somnoroasa .......la birou .......bine ca astazi nu prea am avut de munca.......asa ca am facut o pauza .

MCRRISA cred ca ne-am intilnit si la forumul mamicilor de zmeurici ....Ce mai faci?
Cum te mai simti ?

Va pup si sanatate la toata lumea .
Sa auzim numai de bine

Eu dupa dezastrul pierderii din ianuarie nu speram ca DD imi va reda aceasta bucurie din nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

... ca o joaca, pentru fetele interesate, calendare pentru prezis sexul bebelusului...

1

www.parents.com/getting-pregnant/how-to/boy-girl/boy-or-girl-ancient-chinese-birth-chart/" target="_blank">2

3

4

www.goodtoknow.co.uk/family/174482/Chinese-birth-predictor--Baby-boy-or-girl-" target="_blank">5

www.chinesefortunecalendar.com/Charts/BabyGender.htm" target="_blank">6

www.baby2see.com/gender/prediction.html?ageselect=29&monthselect=Apr&genderform=Predict" target="_blank">7

www.select-baby-gender.com/chinese-lunar-calendar.aspx" target="_blank">8

(va urma )

Mie la toate iese ca voi avea fata... dar parca n-as vrea sa ma entuziasmez inca
Pupici pe burtici!!

Din nou insarcinata...

Mie mi-a iesit baiat, dar vom vedea.

ALBUM
6 si 5 maselute
IOANA creste mare
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 4+ IUSTIN / IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donna_n spune:

Multumesc mult fetelor! DE cand am venit de la doctor am avut o sangerare mai serioasa putin dar sper ca s-a orpit. Stiu ca bebe e mic dar sper ca e bine. As face bhcg cum ati zis la 48 de ore dar nu sunt exact din Arad si am primit repaus la maxim si mi-ar fi greu sa merg 2 zile pana in arad pentur asta. Nu stiu ce sa zic... cu bataile inimii m-am mai linistit ca am vazut pe net ca nu se aud la eco abia pe la sapt 8-9 chiar daca inimioara bate. Pana luni cred ca o sa prind redacini aici...
Da Nikole, au operat-o saptamana trecuta dupa o luna de plimbat prin spitale sa afle ce are, si cand au deschis-o au vazut ca avea o tumoare foarte mare pe intestinul gros care se sparse. Biopsia a aratat cancer de gr II si urmeaza chimioterapia. Nu stim nimic pana peste trei luni. Sansele sunt destul de mari dar iti dai seama ca e inevitabil sa nu ne ingrijoram...
Parca mi-e si frica sa ma uit peste testele alea de fetita/baiat...

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lillyka spune:

Citat:

Acum am ajuns de la doctor. La examen a fost ok, mai bine decat ma asteptam. In schimb cu bebe nu e bine. A facut mutre dr cand mi-a facut eco si m-a intrebat inca o data cate saptamani am. De fixat e fixata bine sarcina, dar e foarte mica. Nu se vede inca doar sacul embrionar, care are 6 mm. Se aude doar pulsul meu, nu si inimioara lui. Mi-a zis ca mai asteptam pana luni cand fac 8 saptamani (6 de sarcina) sa vedem. O zis ca singurul element viabil la varsta asta de sarcina e cresterea. Deci daca totul e bine, luni ar trebui sa fie aproape dublu. Daca e tot asa...e problema. La voi cat de repede s-a auzit inimioara? Mi-a spus efort 0 si mi-a dat utrogestan de 3 ori pe zi. Ma uit imediat pe net sa caut dimensiunea normala a sarcinii la 7 saptamani sa vad...imi vine sa

7+

Deci Donna, uite cum sta treaba la mine. ca suntem in aceeasi zi planificate.
Eu sunt la prima sarcina, si am vrut sa raman si am folosit teste de ovulatie, pe toate site-urile scrie ca daca ai 28 zile regulat ovulatia e in a 14-a zi, eu cu testele am descoperit ca ovulam in a 17-a zi si de aia nu se prindea asta micu. Deci prin urmare, ei calculeaza la un ciclu regulat si toate cele varsta sarcinii. prima eco am facut-o la 6 sapt si 2 zile si tot asa nu ii batea inima dar sacul gestational avea 1,91 cm . Din ce am citit eu pe net trebuie sa ii bata inima de pe la 1.5 cm la sacul gestational. Dr. m-a chemat peste inca o saptamana care a fost ieri. Si i-a batut inima lui ala micu si desi sarcina are 7 sapt si 2 zile dupa calcularea ultimei menstruatii, copilasul arata de o sarcina de 6 sapt si 5 zile din cauza ovulatiei prea tarzii. Si tot asa am vb cu niste dr. ca am fost tare speriata si eu care au zis ca intre 4 si 9 sapt se aud bataile inimii, daca dupa 9 nu se aud...atunci incepem sa ne ingrijoram.
Asa ca te rog nu te stresa ca totul va fi bine, ai sa vezi...
Sper ca iti sunt de folos explicatiile. Daca te mai pot ajuta cu ceva... dar te rog mult nu te stresa ca ii faci rau lui ala micu. si suntem toate sigure ca el e bine si o sa ii bata inima data viitoare.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donna_n spune:

Citat:
citat din mesajul lui lillyka

Citat:

7+

Deci Donna, uite cum sta treaba la mine. ca suntem in aceeasi zi planificate.
Eu sunt la prima sarcina, si am vrut sa raman si am folosit teste de ovulatie, pe toate site-urile scrie ca daca ai 28 zile regulat ovulatia e in a 14-a zi, eu cu testele am descoperit ca ovulam in a 17-a zi si de aia nu se prindea asta micu. Deci prin urmare, ei calculeaza la un ciclu regulat si toate cele varsta sarcinii. prima eco am facut-o la 6 sapt si 2 zile si tot asa nu ii batea inima dar sacul gestational avea 1,91 cm . Din ce am citit eu pe net trebuie sa ii bata inima de pe la 1.5 cm la sacul gestational. Dr. m-a chemat peste inca o saptamana care a fost ieri. Si i-a batut inima lui ala micu si desi sarcina are 7 sapt si 2 zile dupa calcularea ultimei menstruatii, copilasul arata de o sarcina de 6 sapt si 5 zile din cauza ovulatiei prea tarzii. Si tot asa am vb cu niste dr. ca am fost tare speriata si eu care au zis ca intre 4 si 9 sapt se aud bataile inimii, daca dupa 9 nu se aud...atunci incepem sa ne ingrijoram.
Asa ca te rog nu te stresa ca totul va fi bine, ai sa vezi...
Sper ca iti sunt de folos explicatiile. Daca te mai pot ajuta cu ceva... dar te rog mult nu te stresa ca ii faci rau lui ala micu. si suntem toate sigure ca el e bine si o sa ii bata inima data viitoare.

7+

Multumesc mult! Da, m-au ajutat. Desi partea cu "1,91 cm sacul gestational la 6 saptamani" m-a cam speriat... Incerc sa nu ma stresez. Am momente in care sunt linistita si ma gandesc ca totul e bine si altele in care ma gandesc ca nu mai e nici o sansa. Oricum cred ca nu e 100% sigura masuratoarea ca doar e echo, nu l-a vazut cu ochii lui!! Cand am fost in 4 mai la primul echo (deci acum o saptamana si unpic) era si atunci f mica sarcina. Abia s-a vazut sacul gestational si a scris pe carnet ca e schita de sarcina. Deci fata de atunci e destul de bine. Inseamna ca am avut si eu ovulatie tarzie... Nu stiu! Astept sa se faca luni!!

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Criss imi pare rau, poate va fi cu 'ochi' luna viitoare.

Multumesc Ioana.

Criss si Alex (11.05.2003)

Printisorul meu

EMMA, printesa primaverii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Pooop!!!
Ne-am intors si noi de la dr...suntem bine! Avem 2 cm....crestem!!!
DR a zis sa mai stau totusi acasa cateva zile sa ma odihnesc si am de gand sa-l ascult! Dupa ecograf avem 8 s si 5 z! Sunt bine, dar vreau sa merg la bucatarie sa fac un tort ca am visat-o pe mama ca vroia tort....sa$i dau de pomana.......
Mie la testele de mai sus mi-a iesit ba fetita ba baietel
Insa in rest mai toate semnele imi spun ca ar fi fetita.... Am facut chiar si testul cu acul si imi iese fetitaaa!!!
Totusi....o sa ne bucuram peste cateva sapt cand vom vedea la eco!!!
Am fugit la tort..............vreti??????????

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in 8+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput