Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 7
Andre_lina spune:
Criss, merci!
Deci nu exista nicio regula? Eu vreau fetita iar la testele astea de pe net iese ba fata ba baiat...nu stiu ce sa cred, oricum sunt toate relative in scop comercial.
In afara de ecografie, nu se poate afla sexul copilului din simptome, sau ceva?
Suna stupid, dar ma gandesc ca de atatia ani de nasteri trebuie sa existe niste zvonuri.
7+
Donna_n spune:
Acum am ajuns de la doctor. La examen a fost ok, mai bine decat ma asteptam. In schimb cu bebe nu e bine. A facut mutre dr cand mi-a facut eco si m-a intrebat inca o data cate saptamani am. De fixat e fixata bine sarcina, dar e foarte mica. Nu se vede inca doar sacul embrionar, care are 6 mm. Se aude doar pulsul meu, nu si inimioara lui. Mi-a zis ca mai asteptam pana luni cand fac 8 saptamani (6 de sarcina) sa vedem. O zis ca singurul element viabil la varsta asta de sarcina e cresterea. Deci daca totul e bine, luni ar trebui sa fie aproape dublu. Daca e tot asa...e problema. La voi cat de repede s-a auzit inimioara? Mi-a spus efort 0 si mi-a dat utrogestan de 3 ori pe zi. Ma uit imediat pe net sa caut dimensiunea normala a sarcinii la 7 saptamani sa vad...imi vine sa 
7+
Andre_lina spune:
Donna, nu te descuraja. Sunt doctori si doctori, si intr-adevar sarcina e mica. Mai bine te linistesti si ai putina rabdare, pana luni.
si eu am eco luni, la 5 pm...am emotii, sper sa vad ceva acolo, cat de mic. 
7+
Nik0le spune:
Donna, am citit mesajul tau si m-am dus glont la analizele mele de la prima sarcina. Prima echo, la 6 sapt si 1 zi (4 de sarcina propriu-zisa) spunea ca nu se vizualizeaza ecou embrionar si ca sacul gestational are 11 mm. Nici vorba de batai de inimioara la varsta asta a sarcinii. Ce-i drept, e mic samburelul tau, dar poate asa e el, nu te gandi la ce-i mai rau. 
Rebiana27 spune:
Donna nu te necaji... sarcina e mica... importante vor fi ecografiile facute cand bebelutzul va mai creste!! Va fi bine 
La sarcina cu Luca am facut primul ecograf la 7 saptamani si 3 zile si atunci am auzit inimioara... dar unele fete, pe forum, spuneau ca in cazul lor s-a auzit mai tarziu...
Andre_lina si eu gandesc ca nu-s reguli pentru a stii daca e baiat sau fata... Alina spunea ca ei nu i-a fost rau la sarcina cu Ioana in schimb am o verisoara si pe mama care confirma ca le-a fost extraordinar de rau (ambele la sarcina cu fata)... la sarcina cu Luca mi-a fost greata inca din primele zile iar in ultimele doua luni vomam zilnic... acum vad ca nu am inca stari de greata pronuntate sau de voma.. totul e bine...
Alina ma bucur ca nu a venit CM!! Eram sigura ca nu te vei insela asupra simptomelor... eu am "stiut", in sensul de simtit, ca-s insarcinata din ziua conceptiei... ![]()
Beatrice cu ce vesti mai vii??? 

Oana2007 am fost "colege" si la mamici de martie.aprilie 2007 si iata-ne si aici!!!
Sarcina usoara si la termen!!
Alina adauga si la mine, te rog... Luca-Andrei (14 martie 2007) ca am vazut ca ai mai adaugat la celelalte mamici 

Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei!
Nastere cu parfum de ghiocei...
Din nou insarcinata...
Rebiana27 spune:
Alina 

Multumesc!! 

Eu sunt Luca-Andrei!
Din nou insarcinata...
Ioanact spune:
Am terminat si eu de calcat, am calcat lucrurile Ioanei de vara (tricouri, maieruri, pantaloni scurti..s.a.), ne pregatesc serios de a suporta caldurile
.
bubu bu sigur va iesi testul pozitiv, pe 19 .![]()
Criss75 imi pare rau
, poate va fi cu 'ochi' luna viitoare.
oana2007 nu ai pt ce..sa va traiasca fetita, imi pare rau pt starile de rau, sper sa treaca cat m repde si sa te bucuri de sarcina.
Andre lina dupa forma burtii, se zice ca daca e rotunda e fata, iar daca e ascutita' e baiat..nu e ceva sigur, cel m sigur e atunci dupa ce nasti.![]()
Donna n imi pare sincer rau
, sper ca la 8 sapt sa fie samburelul in burtica..eu am facut eco la 8 sapt sarcina trecuta si am auzit bataile inimii si a masurat 1,5 cm..si acum la fel voi merge pe la 8-9 sapt. Ne rugam sa fie bine.
Rebiana27 am adaugat..
sa imi m spuneti ce sa adaug si sa sterg..cate am pe cap.. nu pot sa le tin minte..
Abia am resuit sa scriu mesajul, s-a trezit Ioana si dupa cum a m zis vine la picioarele mele..![]()
ALBUM
6
si 5 maselute
IOANA creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
4+
IUSTIN /
IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Rebiana27 spune:
Andre_lina Uite un articol bun despre www.desprecopii.com/info.asp?id=637" target="_blank">Ceaiuri interzise in timpul sarcinii 
Eu sunt Luca-Andrei!
Din nou insarcinata...
Nik0le spune:
Am citit din urma si am revenit!
roco1617, oana2007, bine ati venit!
oana2007, imi pare rau ca te chinuie greata asa tare, nu te pot incuraja decat spunandu-ti ca sigur o sa treaca!
Donna, mama ta are cancer?
Sper ca e in faza incipienta si ca se poate trata, insanatosire grabnica si totala ii doresc!
Ioanact, esti harnicuta ca o albinuta, multumim mult!
Sunt sigura ca nu mai ai nici un dubiu ca ai bebe in burtica, normal ca nu-i nici urma de cm. 
Beatrice, sper din tot sufletul sa fie cu ochisori, da-ne vestea buna cat mai repede!
Andrelina, ma bucur ca s-au linistit apele, bucura-te de sarcina cat poti, e o perioada deosebita! Nu mai e asa mult pana pe 18 mai, iti spune dr ce sa faci cu vitaminele. Eu am uitat toata saptamana trecuta sa iau acidul folic....