Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 10
simonette spune:
Rebiana, cu acul e asa: daca iei acul de varf e baiat, daca il apuci de ureche e fetitaaaaaa!!! Eu l-am apucat de urechee
Bea, baga testu ca deja nu mai am rabdare!!! Vreau sa ne dai odata vestea cea mare
.....haaaaaiii!!!
Andrelia
auzi ce-a facut ea mare parte din zi...hai ca mi-ai placut! Iti doresc sa fie cum vrea inimioara ta
Noapte buna si s-auzim de bine!!!
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
cu bb 3 in 8+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
mami_dulce spune:
Buna fetelor!!!
Ce se aude la fetele care asteptau ziua de 13 cu testele?
Andrelina ma bucur ca e totul bine.....iti doresc sa se implineasca dorinta ta de a avea o fetita...si tie simonette la fel

Beatrice cit mai astepti sa faci testul?
Bun venit fetelor care ni s-au alaturat..
La mine pina cind unicul simptom este durerea sinilor....Sper sa ramina doar asta cit mai mult
Am anuntat rudele si prietenii si tare multa uimire si bucurie a fost, caci noi aveam de gind sa facem bebe 2 peste vreo 5 ani dar intr-o seara ne-am razgindit...am discutat si am hotarit ca e timpul...si iata i-am luat prin surprindere pe toti...
Am gasit medic(ginecolog-obstetrician) spre marea mea bucurie si prima vizita va fi pe 25 iunie....Caci aici nu prea fac nimic pina pe la 12 saptamini...Iar ecografiile sunt maxim 3 in sarcina...asta daca nu-s probleme..Deci in mod normal ecografia se face la 12 s., pe la 26, si pe la sfirsit..
pupici
Lucia mami de dulceata Felicia(16.03.2005)
"Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away."
mami_dulce spune:
si am o intrebare- cum sa pun jos emoticonul cu burtica si numarul de saptamini?
ca nu ma pricep nicicum![]()

Lucia mami de dulceata Felicia(16.03.2005)
"Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away."
Ioanact spune:
'Neata!
Rebiana27 asa sa fie..la fel iti doresc si tie, deasemeni si lui simonette parca si ea isi doreste fetita
.
Beatrice28 nu mai amana , fa testul, sigur va iesi pozitiv.
Asteptam vestea cea mare.

mami dulce la mine data de 13, cand a tb sa imi vina cm, nu mi-a venit..deci..
. Foarte bine ca ai anuntat prietenii, sa va bucurati cu totii
. Acum ..ca sa adaugi/schimbi semnatura faci in felul urmator: intri la PROFIL PERSONAL - EDITEAZA PROFIL- introduci parola-intri la OPTIUNI PROFIL unde e semnul +, prima sectiune e SEMNATURA, si adaugi acolo ce vrei..apoi trimiti datele si GATA!![]()
ALBUM
6
si 5 maselute
IOANA creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
4+
IUSTIN /
IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
simonette spune:
neatza!!!!
Ia uitati-va si voi.......!
http://video.google.com/videosearch?hl=fr&q=accouchement+dans+l'eau&um=1&ie=UTF-8&ei=H8ILSriyBobKjAeH7u2lBg&sa=X&oi=video_result_group&resnum=4&ct=title#
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
cu bb 3 in 8+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
oana2007 spune:
Buna dimineata.... Am citit tot ca sa va prind din urma , caci se pare ca nu prea tin pasul... Dar cand plec de la serviciu , Ana e tot calare pe mine si nu mai am nici o sansa sa intru pe net.
Rebianaimi pare bine ca ne reintalnim... Tu ai un baiat si vad ca-ti doresti fetita, ... eu am o fetita si-mi doresc baiat... dupa cate am vazut si DPN-urile noaste sunt f. apropiate... mai, mai ce sincronizare
. Sarcina usoara si sa se nasca bebe-ul sanatos si la termen.
Bun venit noilor viitoare mamicute. Sarcini usoare si bebei sanatosi!
Beatrice- unde-i testul , e sau nu? Dupa cate am citit eu pe aici, parerea mea e ca testul e doar o formalitate...si eu am avut aceleasi simtome , si mi-am facut primul test de sarcina inainte de data cand trebuia sa-mi vina CM si mi-a iesit de atunci a doua liniuta ( e drept cam stearsa si vaga, dar a iesit ) Asa ca tu poti linistita sa-ti faci testul , mai ales ca ti-a intarziat si CM...
OANA SI ANA-MARIA 20.04.07
Andre_lina spune:
Simonette, nu am mai vazut asa ceva! Am ramas fara cuvinte privind filmuletul... Pare dureros... si de ce e atata lume in jurul femeii?? Voi ce parere aveti?
7+ Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
happymum spune:
buna fetelor!
ghiciti voi veste super buna.......
am vorbit la telefon cu...... cine?![]()
cine va tine in suspans cu testul? cine? cine?
beatrice are II.......

..
beatrice
..

Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie 
happymum spune:
acum bea este la serviciu si nu are cum sa intre sa ne anunte, dar am vb cu ea si mi-a dat voie sa zic eu vestea.
diseara insa va saluta "live"
.
va pup dulce dulce si urez si eu felicitari noilor burtici si bineinteles, special pentru bea 

.
Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie 
Andre_lina spune:
Beatrice! Ne tii in suspans!
Baga testul!
7+ Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!