Buna,
Recomandati-mi va rog un medic neurolog bun , si o clinica din Bucuresti pentru investigatii complete si RMN. As prefera o clinica privata.
Multumesc
"Sunt atatea minunatii pe lume pentru fiecare, doar ochi sa ai sa le vezi, inima cu care sa le simti si brate sa le cuprinzi si-atunci ale tale, toate vor fi..."
Citat: |
citat din mesajul lui Alecsia Buna, Recomandati-mi va rog un medic neurolog bun , si o clinica din Bucuresti pentru investigatii complete si RMN. As prefera o clinica privata. Multumesc "Sunt atatea minunatii pe lume pentru fiecare, doar ochi sa ai sa le vezi, inima cu care sa le simti si brate sa le cuprinzi si-atunci ale tale, toate vor fi..." |
Multumesc frumos, gudinde.
------------------------------------------
"Sunt atatea minunatii pe lume pentru fiecare, doar ochi sa ai sa le vezi, inima cu care sa le simti si brate sa le cuprinzi si-atunci ale tale, toate vor fi..."
iti pot recomanda un neurolog bun pe Dr. Ionescu Dumitru pe care il gasesti la Gral Medical, aici poti sa iti faci si RMN. Sper sa iti fie de folos recomandarile mele. Multa sananate.
Citat: |
citat din mesajul lui Alecsia Buna, Recomandati-mi va rog un medic neurolog bun , si o clinica din Bucuresti pentru investigatii complete si RMN. As prefera o clinica privata. Multumesc "Sunt atatea minunatii pe lume pentru fiecare, doar ochi sa ai sa le vezi, inima cu care sa le simti si brate sa le cuprinzi si-atunci ale tale, toate vor fi..." |
Buna!
Eu iti recomand pe dl doctor Cristi Constantinescu de la "Academica" .
est cel mai bun si lucreaza si la spitalul militar.