Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (101dalmatieni)
Raspunsuri - Pagina 20
Alysh spune:
Nu vrem sa ne dezicem si ne-am trezit la 4 jumate sa uram lui:
MIRCISOR, LA MULTI ANI IUBITULE, SA AI PARTE DE O VIATA FRUMOASA, SA-TI DEA DUMNEZEU MULT NOROC, SANATATE, IUBIRE SI FERICIRE! SI SA AI GRIJA DE PARINTII TAI CA SUNT OAMENI DEOSEBITI!
TEODORA MARIA, LA MULTI ANI FETITA FRUMOASA, SA AI PARTE DE TOT CE-I MAI BUN PE LUME! SA AI O VIATA IMPLINITA SI FERICITA!
TUDOR, LA MULTI ANI SANATOSI, BUCUROSI SI NOROCOSI! NUMAI BINE! O ASTEPTAM PE MAMI A TA MAI DES PE-AICI!
Vlady
Reallaura spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alysh Nu vrem sa ne dezicem si ne-am trezit la 4 jumate sa uram lui: MIRCISOR, LA MULTI ANI IUBITULE, SA AI PARTE DE O VIATA FRUMOASA, SA-TI DEA DUMNEZEU MULT NOROC, SANATATE, IUBIRE SI FERICIRE! SI SA AI GRIJA DE PARINTII TAI CA SUNT OAMENI DEOSEBITI! TEODORA MARIA, LA MULTI ANI FETITA FRUMOASA, SA AI PARTE DE TOT CE-I MAI BUN PE LUME! SA AI O VIATA IMPLINITA SI FERICITA! TUDOR, LA MULTI ANI SANATOSI, BUCUROSI SI NOROCOSI! NUMAI BINE! O ASTEPTAM PE MAMI A TA MAI DES PE-AICI! Vlady |
Alysh nu numai ca ne sincronizam mereu la postari, dar vad ca si la nesomn. Griji cu motul???
Merci mult de urari! 
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Reallaura spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alysh ce tari am fost LAURITA, cum bantuiam noi azi noapte.... Vlady |
Da, ma! Auzi, e si ziua lui Cosmin vad, varul??
Sa va traiasca si sa-l lase pe Vlady in pace cu bataia!

Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
cleo78 spune:
deci, torturi, 

LLLA MUULTI ANI la flacaii de ieri: Darius si Stefan, si de azi: Tudor+Mircea, si fetitsa frumushica gogoshica Teodora lui chinabulina 

, sa creshteti mari, sa fiti frumosi si sanatosi.
si spor la preparatiile parintilor.
monik, la fete, aici la buc. este cu turta si motz.
pe tava, ash mai adauga si termometru/seringa, daca vreti un dr in familie
, cosmetice- daca il vreti aranjat, lingura, din astea. Ce va pica in jur. Carte, creion, e rasuflata.
si mai voiam sa zic ceva.
nu stiu ce.
despre vaccinuri si alergii... nu va zic ce prostii am cetit. Ca exista un factor in vaccinuri care are ca risc ca poate declansha alergii. Mai bine tac. cu cat cetesc mai mult, cu atat ajung sa vad : 90% din cazuri nu mai fac boala; dintre efectele secundare cele mai intalnite sunt : etc. E un teritoriu atat de urat si incert... sunt shocata ca in romania se face vaccinul TBC obligatoriu (toti in spital sunt vaacinati) si totusi suntem locul 1 in europa cu numar de cazuri de imbolnaviri. Si nr creshte. Si nu se face in toata europa vaccinul.... io ma intrteb cum face copilul imunitate daca nu il lasam sa se loveasca singur de toate astea. Pe de alta parte, asha frica mi-e de cand s-o imbolnavi... ca mie imi da mana sa zic, nu am avut nicio problema pana acum, si ma
sa fie asha mereu!
oricum,vaccinurile nu sunt obligatorii.
am vb cu pediatra de asta.
exista schema de la stat, gratuite anumite vaccinuri de la anumiti producatori (care s-au schimbat, de cateva luni, pt ca s-a demonstrat ca cel vechi avea prea multe efecte secundare si imbolnaviri in secundar - cazuri de poliomielita dupa vaccin...)
cat despre suprapunerea cu autismul, unii zic ca e un factor declanshator vaccinul, unii zic ca se cauta explicatii si cum primele semne ca puiul este 'altfel' apar cam pe la 1 an. Cand se face o doza mare de vaccinuri.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
simonacip spune:
Neata
Sis, LMA pentru puiul meu finutz nepot drag si iubit!!!!!!!!!

LMA si Pentru Tudorica fara frica al Ralucai si Gogoasa de CHinabulina

Sa fiti sanatosi si la punga grosi desigur!
Monik
Ieri n-am intrat am fost tare obosita. Lasa ca acum sa ne tot vedem prin parc dc vin caldurile, dar vorba ta in we e dezastru om linga om iti vine sa mori. Noi mergem in jurul parcului, pe exterior pt ca e david cu bicicleta si sa inteleaga si el ceva din mersul cu bicicleta, nu sa se opreasca la fiecare grup de persoane...Plus ca o tinem in petreceri de copilasi fiecare we. A devenit mai obositor we decit zilele saptaminii.
Inais, bravo pe analize, stiu ca e dureros si neplacut si pt tine si pt ea, dar e bine ca i le faci. SI eu vreau...SI nu atit lui Mati cit lui David, ca are 4 ani jumate si de 3 ani nu mai stiu cum stam...Vezi ca a inceput fata sa pape daca se simte mai bine???
Bravo!
Sis, lasa sa nu-ti para rau de cei 8 virusi injectati. Ne-a ajutat DUmnezeu si am trecut cu bine. SI vorba lui SImonix, fereasca DUmnezeu de forme grave de boala!!!!!!!!!!Mai bine vaccin.Ieri n-am vb si noi deloc..poate avem azi noroc mai mult. Si eu ma bucur ca au anulat astia concertul...Nu reusea mama cu toti 3
Anutza Maria, imi pare rau de faza cu cresa, ingrate sunt, pina nu primesc nu arata deschidere deloc..
Magne, bravo pt cumparaturile pt Pogonici, asteptam pozicile
Alysh, sa stii ca si al meu e putin sociabil, foarte putin, cind intram intr-un grup intr-un spatiu strimt e terorizat...Va trece te asigur,a a era si David
Micaela, cu intarcatul sunt in aceeasi situatie ca tine...Ma dispera. Vede ca a papat tot, le-a golit si trage de ele de m-a zapacit. Nu stiu ce ma fac cu el.Si dimneata ii place sa stam asa in brate, el cu tzitzi, sa-l mingii pe capsor, sa-l pupacesc. Face urit daca nu avem acest ritual dimineata
. Dar eu il intarc musai dupa ce venim d ela mare adica pe la jumatea lui Iulie, nu d ealta dar la cresa sa fie rupt cordonul omblical ca altfel va fi si mai greu decit oricum va fi
Simonix, eu vin la intilnire...daca faceti in Herastrau imi iau inima in dinti si vin
Dc poti as vrea si eu un pachet de supozitoare, pls, cu banii la livrare
..ca acu vine cresa si ne pasc raceli si nebunii.
Desiree, ti-am admirat printesica!
Nu mai stiu cevoiam sa zic
Ah, David al meu se cam scapa pe el noaptea, e atit de obosit, se lasa pe ultima clipa si scapa.Ieri insa nu si-a gasit papucul si pina a facut pe el, prin toata casa, pe hol, a venit la mine plingind intr-un papuc...Oof, si tat-su l-a certat in miezul noptii de l-a sculat si pe Mati...Am avut noapte grea ce sa mai spun. Acum nu stiu cum e bine, eu i-am luat apararea puiului ca stiu ca baietii asa sunt, mai scapa...plus ca eu am facut pe mine la 13 ani in pat si nu eram baiat![]()
Nu stiu cum e bine, sa-l certam sau sa nu...Tre sa mai caut pe net. Oricum ma dispera CIprian cit e de restrictiv si pretentios cu copiii...Nus tiu cum o fi mai bine Cert e ca la mine david isi permite multe, dar la tat-su nimic...deci la el da roade...dar ce urmari or fi in sufletelul puiului?Hai c ami-am zis oful, va pupacesc acum
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
gabitzam spune:
Vine capitol nou imediat.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
iulia83 spune:
neatza
ca-i nevoie
fie-mea a invatat sa aaprinda/inchida calculatorul, mi-e frica sa nu se arda de cate ori il fatzaie
asa ca o sa fiu scurta, ca e calare pe mine...
Laaaa Muuuulti Ani!!! cu fericire!
TUDOR, TEODORA MARIA, MIRCI
sa va dea Dumnezeu sanatate, minte, cumintenie, si tot binele din lume