Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(82)
Raspunsuri - Pagina 13
cris_82 spune:
fetele care au luat sau iau inca rennie..spuneti-mi si mie ca prostiile astea de pastile nu trebuie neaparat mestecate ca nu au gust naspa..ca pe bune daca pun gura pe ele,chiar daca mor de arsuri la stomac

36+
MIRUNA-ALEXANDRA
multi 
la burtici si mai multi

la bebici
miruta spune:
Cris,din pacate cam trebuie...![]()
Mirela
35+ minunea mea
Antonia Maria
Jurnal de bebe strumf
NOI
bombonika mea
blue77 spune:
Yoannastai linistita , la aceeasi varsta de sarcina ca tine bb avea 2300 si astia s au speriat ca e prea mare...asa ca a eram in convinsa ca totul e ok...intr o luna a luat apoi un kg si iar s au panicat astia...cred ca daca eram in Ro totul era normal.
NOI
Cristina
37 +
Yoan Christian si Marc Adrian
(28.08.2004)
AMR 8 zile
anda_magda spune:
seara buna!
am intrat ca sa ne laudam. ne-am cantarit azi si am ajuns la fantastica greutate de 3550 g. asta inseamna ca in ultima sapt am luat 370g!! yupyy!!! cand ziceam eu ca fiimea e haplea nu ma credeam nimeni. toata lumea zicea ca sta sa pape cate o ora si ceva fiindca e lenesa. da de unde fata mea papa de zor.
gata! m-am laudat destul!
A venit bebica .... Din nou gotobina nevoie mare 
Deja mamica de Clara http://www.flickr.com/photos/magduta/
ganesha spune:
Yoanna te inteleg perfect, cred ca ne putem lua de mana, eu de o saptamana sunt varza. Si bebelul meu e mai micut, in sapt 35 are 2315grame, BIP 8,59cm, LF 6,15 cm, bataile inimii 132bpm, placenta grad 3. Pe mine nu ma ingrijoreaza greutatea ci lungimea femurului care este cu 3 sapt in urma plus alte 2 masuratori (PC si PA-nu stiu ce reprezinta) care sunt in urma cu 2 sapt.Iar la mine incetinirea asta de crestere a observat-o si acum 2 sapt.Asa ca sunt varza! Dar trebuie sa ramanem optimiste ca nu avem de ales.O sa fie bine ai sa vezi
35+
Stefan Amir
http://picasaweb.google.com/ganesha977/EuSiAmir#
yioanna_s spune:
oana_mvt:Eduard e un scump,ff dragut si ce ten minunat are,sa-ti creasca mare sanatos!
oana_du.bun venit acasa.Dan e un dragut si grasut bine!sa aveti parte de tot ce e mai bun de la viata!

deea:![]()
f tare cu permisul,dar si eu m-am uitat de 2 ori dak am scris bine pe cerere,insa am uitat sa pun caciulita la a ...si m-a corectat ofiterul de servici![]()
.ce mai face Darian?il pup dulce
baby_first:saracuta de ea!dar de la ce o fi luat infectia?nu sh cand mai ajung prin nuf.ca stau mai mult pe acasa ca al meu e f speriat sa nu patesc ceva
si el ma duce si ma aduce,da-ti seama ca mi-a luat si cheia de la masina sa nu ma stresez in trafic
.las'ca ne vom plimba cu carucioarele prin parculet
uite acu am citit si am citit ca azi ati f la dr.sarcuta ce durere..sa stii ca ar merita cateva palme nu doar una,idioata!aveti nopti albe?ce rau imi pare,sper sa treaca repede durerile
ioana:ai 2 bijuterii pretioase,ambele is frumoase foc,si seamana f bn..le pup dulce
dani3lla:ff tare faza cu banii,mie imi vine sa plang cat am cheltuit pana acum si nu se prea vad si cate mai am...asta este ce nu facem pt bb nostri.ar fi super sa scap si eu cu 6,7 mil la dr si ceva acolo la moasa..Chiar ca ai scapat ieftin cu el fata de cum arata,e dragut si turcoazul e placut.
m_bunica: bn,bunicuto!
mie mi-a venit meniul de la McD',poftiti si voi ...sa aveti pofta mare!
Yioanna
35+
Stefania Alexandra
http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna
AMR 5 saptamani pana 
cris_82 spune:
miruta...................de ce eu

?nu mai vreau pastile
de nici o natie ..nu le mai suport

anda magda...............foarte tare
las sa fie papacioasa ca sa se faca mare si mumoasa![]()

ganesha..................binenteles ca o sa fie bine

yioanna.................multumesc frumos de invitatie
dar cred ca raman la salata mea de vinete cu ceapa verde si pizza![]()

36+
MIRUNA-ALEXANDRA
multi 
la burtici si mai multi

la bebici
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui yioanna_s [alynta:u cat ai avut la 35 s?din cate am citit pe DC e mai slabuta cu 300 gr.dr meu a zis ca se poate sa ia pana la 2600/2700 la nastere...asa de mica ![]() ![]() ![]() |
La 36 de sapt si 3 zile David avea 2750g si l-am nascut la 40 s cu 3550g! Iar fetitele sa stii ca sunt mai slabute decat baieteii!
Cu Matei e total altfel- a fost mereu mai mic si in ultimna luna m-a speriat- acum are 3700g!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 39+] cu
MateiBurtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui yioanna_s [Yioanna 54+ Stefania Alexandra |
Vezi semnatura!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 39+] cu
MateiBurtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
cris_82 spune:
fetele,nu cred ca mai intru in seara asta..iar m-au apucat contractiile si sunt ale naibii de dureroase

.Maine plec de dimineatain oras sa vad ca mai trebuie sa iau la bebelina si apoi la ginecolog ca sa ne zica cand ne internam pentru marea intalnire.
Va pup
pe toate..ne auzim maine dupa-amiaza
36+
MIRUNA-ALEXANDRA
multi 
la burtici si mai multi

la bebici