Juniori de iunie-Iulie 2003 (9)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Buna, fetelor!

Scriu si eu pe fuga cateva cuvinte...
Vineri plecam in Turcia pentru o saptamana si mai am multe probleme de rezolvat la cabinet.
Copiii sunt bine.
Gio: cum ti s-ar parea sa se conditioeze plecarea copilului in excursie de participarea parintelui?! Mie asta mi s-a intamplat. Pentru ca Vladutut isi dorea sa mearga in excursie, a trebuit sa-l insotesc la Slanic Prahova pt ca un copil nu este acceptat fara a fi insotit de un adult. Mi s-a parut cam absurd...In final, au mers vreo 3 copii singuri, situatii exceptionale care au aparut in ziua premergatoare plecarii(cica)

Saptamana asta m-a anuntat ca i se clatina un dinte. Doamneeee, ce emotii! Am retrait oarecum senzatia din momentul caderii bontului ombilical, cand am sunat 2 pediatrii ca sa ma asigur ca totul e in ordine.

Cornelia: sarcina usoara in continuare si bb3 sa se nasca sanatos si la termen!

Dupa Turcia vrem sa mergem in Croatia, asa ca nu stiu cat de curand reusesc sa mai scriu cate ceva.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floric_ea spune:

Ah, tot intreband stanga-dreapta ori se merge cu parintii ori se merge fara, cu exceptiile de rigoare. Martta nici asa nu mi se pare corect, nicicum nu mi se pare.

Merg la Targoviste Dana.

Si ale mele sunt de milioane, atunci cand sunt impreuna. Ce-mi place de mor la Eva e ca daca are ceva - o bomboana, orice - pastreaza si pt sora-sa. La Taisia lectia asta mai trebuie invatata, inca nu s-a resemnat cu gandul ca nu mai e copil unic.

ma duc sa pregatesc bagajul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

marta - unde mergeti in turcia?poate ne vedem.noi plecam sambata in antalya.
gio - stai linistita, nu e nici primul, nici ultimul copil care merge in excursie...si nici nu pleaca in maramures...nu te mai stresa.mai vb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

buna fetele,

noi suntem bine. muncesc cu drag si culmea si cu spor, sunt in sesiune, dupa aia licentza, dupa aia PFA, dupa aia traducator, etc, e prima oara cand imi fac planuri sa incep un proiect de afacere proprie si am incredere...

andi e bine, are parul lungutz si nu vrea sa se tunda decat cand se intoarce de la dani, prietenul lui la care nu se stie cand vom ajunge

nu vreti sa ne vedem cu madishor si cu toatele care puteti? rezerv o masa pt 28 sau 29 mai la city grill- ul de la lipscani cu victoria. orele 18.30 e ok?

intre 8 si 14 iunie plec in delegatzie la constantza sau mamaia si am luat si traditionalele bilete extrasezon pt baietzi, asa ca madishor daca esti pe acolo in perioada mai sus mentionata, da un semn pe PM sa iti dau mobilul meu.

cornelia- mi-ar placea sa va cunosc si pe voi daca nu sunteti fff aglomeratzi.

gio - lasa fata sa se duca, asta e si ideea sa se descurce singurica, e distractia lor cu bune si rele. nu poti sa o protejezi ever de discriminari sau favoritisme inerente societatii romanesti. ei copiii intre ei se distreaza si nu au treaba cu lucrurile cu care avem noi treaba.
andi a fost deja in 3 tabere si s-ar fi dus in a patra daca nu mergeam la mare. si in iulie vreau sa il trimit intr-o tabara de orientare turistica, "alpinism", etc.
pe mine ai mei nu m-au lasat in tabere, nu am fost in NICI O tabara -am suferit fff mult, in cateva excursii cand m-am facut mai mare, si apoi mi-am luat singura lumea in cap.

magdonu - am vazut ca m-ai tot buzz-uit pe mess dar prea tarziu... daca e ceva da un mail sau PM. eu mai las messurile deschise si plec, etc.

ioana - imi pare tare bine sa aud vestile bune. ce faci, te pregatesti de concurs? cum merge?

madic - cum e noul post? mai baga si tu o perla de la mariutza... cum e cu webkinzul?

pup toata lumea1

b

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Salutare fetelor,

Am ajuns. Avem capul in colturi, inca functioneaza dupa ora Calgary.
Da-ti de veste daca ne vedem. Ii trimit numarul de telefon lui Pitzinuca pe pm.

Pe curand,
madishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Pup fetele!

Bafta excursionistilor ! Maria pleaca si ea pe 2 iunie la Tulcea. Nu am vrut sa o las, ca am prea multe stresuri in mom. asta , dar m-am razgandit... A mai fost odata plecata cu gradinita si a fost ok. Mie imi e groaza de autocar .

Sunt in ultima zi la birou (treaba nu am terminat-o ), dar nici nu mai pot sa vin. Sunt toata umflata, abia mai merg, abia mai conduc, ce mai, sunt in forma maxima .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Floric-ea, Cornelia - Cum a fost in excursie?

Noi duminica am avut miniconcert cu corul gradinitei in Cismigiu. A fost super frumos.

Am trecut asa repede ca la servici este nebunie mare, plus ca pe 15 avem si control de la minister.

Pup toate fetele.

Maadi si Calin (19.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floric_ea spune:

buna

in excursie a fost ff bine, copilul meu s-a ocmportat exemplar, a fost printre cei mai cuminti . m-am linistit si eu cu ocazia asta, multumesc ff mult pt raspunsuri. ma bucur ca mi-am invins temerile si am trimis-o, am avut si colegi de nadejde care m-au sfatuit bine si am si concluzionat ce si de ce ma temeam (oarecum bobi nici pe mine nu m-au lasat pana la 10 ani singura in tabere insa in excursii am mai fost).

acum caut o varianta cu inotul si in timpul saptamanii (maadi, voi in ce zile si la ce ore mergeti?).

in rest ma pregatesc eu sa plec vreo 2 zile, cu treaba de la munca si tot asa.

madishor, v-ati intalnit?

pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Floric_ea, fetitei cuminti. Ma bucur ca totul a fost bine si ca te-ai linistit.
Noi la inot mergem luni, miercuri si vineri de la 19:00.
Maadi si Calin (19.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor!

scuze de absente... saptamana trecuta m-am luptat din greu cu cursul de la sinaia: program fff incarcat: din piscina la tenis de masa, la plimbare si la nani
saptamana asta e de groaza la job, motiv pt care m-am si apucat sa recuperez cu cititul si cu scrisul (cornelia, nu esti singura )

copiii mei nu au fost vreodata in excusie, si pe undeva imi pare rau! e o experientza deosebita, o ocazie sa se descurce singuri-singurei si sa capete incredere in ei, plus distractia si locurile frumoase pe care le vad (eventual )
ma rog, nici educatoarele si nici invatatoarele nu se arata prea interesate... asa ca ramane sa asteptam sfarsitul crizei si sa facem excursii de familie

saptamana viitoare tudor are serbare - au o sceneta cu anotimpurile... el e iarna (potrivita alegere... de sezon ) zilele trecute ma intreba in ce costum il imbrac - am unul de om de zapada, ce ziceti merge?! dupa serbare nu stiu cum il mai conving sa mearga la gradi pana vineri, cand se incheie oficial anul scolar (deja 'miros' ceva intre el si mamaie-sa )

la innot ii place, inoata cu pluta - mai mult sau mai putin, mai precis: cand innot cand mers in picioare prin apa dar e foarte incantat si mandru de el

multumesc de urarile de bine, in final raceala mi-a trecut si cu un plasture pe herpes botezul finutzului Calin-Sebastian a iesit foarte bine. a fost 'cel mai cuminte bebelus, n-a plans deloc cand l-a bagat in apa' (citat din bogdan-tudor )
singura 'problemutza' a fost ca m-am ales cu o mica febra musculara la maini... deh, de vreo 3 ani asa nu am mai tinut bebe in brate

-ici cu lipici la toata lumea...

Edit: sa inteleg ca nu v-ati mai intalnit?!
s-a amanat sau e complet anulata intalneala? ca macar cu niste poze ma aleg si eu

Mergi la inceput