Juniori de iunie-Iulie 2003 (9)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

marta - nu stiu daca e vb de curaj...eu asa am considerat ca e mai bine pentru copilul meu.timpul imi va spune daca am procedat corect.
pupici si sanatate tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor !

martta, multumesc frumos de urari, indiferent de moment sunt bine-venite
evident ca ne-am gandit si chiar zbatut sa inchiriem apartamentul, din pacate insa nu prea avem doritori sper si eu ca poate acum ca se apropie inceputul anului scolar/ universitar sa mai apara clienti, ca ma gandesc destul de ingrozita la plata intretinerii pe timp de iarna pt 2 apartamante

uitasem sa va spun... tudor merge si el pe bicicleta fara rotile ajutatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catale spune:

Dana, am fost la bulgari, e un aqua park la nisipurile de aur. Mara, fetita prietenuli meu, are 11 ani. Se impaca bine pe perioade scurte. De data asta, 10 zile cred ca a fost cam mult. In a opta zi mai aveau putin si se bateau. Mara are deja alte preocupari, gen messenger, filme de dragoste, i-pod, sims si alte jocuri, plus deja fitze de domnisoara... Si ea e la fel de rasfatata si razgaiata ca a mea.:D

Martta, din pacate acest ritual il are doar cand plecam in concediu... ca sa-mi faca mie in ciuda, probabil. nu, de oboseala pica rupta... La pranz nu o tenteaza somnul cand suntem plecati si e o agitatie mult mai mare pt ea decat in cursul unei zile obsinuite acasa sau la gradi. Altfel, si eu ma rog de ea la 11 seara sa se culce.

Gabitz, v-a povestit ceva Stefan din mica lui aventura ?:)

Mergi la inceput

ioana - te referi la tabara?da, i-a placut foarte mult.s-a distrat de minune cu colegii.am zis ca si la anul il voi trimite.ca majoritatea copiilor mai raman 1 an in gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catale spune:

Da, gabi, la tabara ma refeream.:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

catale: 8 zile din 10 mi se pare oricum foarte bine, puteti repeta experienta . Si fata nasilor nostri are tot 11 ani, dar e mai copilaroasa - a ramas la nivel de Hannah Montana si adora sa se joace cu copiii mai mici, e un fel de "mama ranitilor" pentru ei .

Mie mi-a fost frica sa o trimit pe Stefania in tabara in acest an. Plus ca mi s-a parut ca nu e suficient de independenta - de exemplu abia acum de vreo saptamana am inceput sa o las sa se spele singura.

Martta - fetele sunt la Bran. Acolo e muntele nostru in 95% din cazuri .

Am inceput program de remodelare corporala - ca nu pot zice slabire . De trei zile fac gimnastica dimineata (abdomene) - 15 minute, ca mai mult nu am rabdare - si incerc sa tin un pic de regim. La o aniversare la McD am vazut cum arata altele la 33 de ani si mi s-a facut cam rusine. Nu zic acu ca vreau sa fiu fotomodel si nici ca sunt tare grasa, ca nu sunt, dar am niste piei (pe burta cel putin) care nu se strang deloc . Sper sa ma tina macar o perioada entuziasmul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Buna, fetelor!

Ne-am intors de la Piatra Arsa obositi nevoie mare...Am strabatut muntii in lung si-n lat, am facut trasee lungi, fara copii in brate(ceea ce-i o noutate!). Drumul spre cabana este prost intradevar, dar nu chiar asa de prost cum ne asteptam. Conditiile de cazare erau o.k. Am fost placut surprinsa de faptul ca noaptea erau caloriferele calde, avand in vedere ca seara trebuia neaparat sa punem gecile pe noi. Am reusit performanta sa mergem cu copiii de la Piatra Arsa la Babele, apoi la Crucea de la Caraiman, intr-o zi, apoi de la Piatra Arsa la Cabana Omul, via Babele, in alta zi. Acum intelegeti de ce sunt mai obosita decat inainte de vacanta.

Anamaria: iti tin pumnii sa rezolvi pana la iarna! Felicitari pentru performanta lui Tudor!

Catale: si eu care credeam ca folosesti bagheta magica...Tot te suspectez de ceva necurat daca fetele s-au certat tare abia in a-8-a zi. La noi e un vacarm zilnic. Am mai spus-o, cand sunt cu ei acasa si am treaba, ma duc sa-i verific neaparat in momentele cand este liniste cu adevarat. Asa ca nu-i chiar ingrijoratoare relatia fetelor

Kehleyr: te admir pentru vointa! Eu am urcat pe cantar, m-am ingrijorat, dar n-am luat nicio masura...in afara de evitarea cantarului pe termen lung! De remodelare, nici nu mai vorbesc! Tot burta e buclucasa!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui martta

Kehleyr: te admir pentru vointa! Eu am urcat pe cantar, m-am ingrijorat, dar n-am luat nicio masura...in afara de evitarea cantarului pe termen lung! De remodelare, nici nu mai vorbesc! Tot burta e buclucasa!

eu am gasit cea mai buna metoda ca sa uit de kilogramele in plus:
anul trecut cand ne-am mutat, am decis ca era prea vechi, urat si demodat... cantarul! asa ca, cu promisiunea ca vom lua unul nou, modern samd.... l-am dus la tomberon

cat despre promisiune... promisiunile sunt facute ca sa fie incalcate nu?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Buna fetele,

Ne-am intors si noi din runda 2 de mare. A fost frumos, am imbinat utilul (cursurile mele) cu placutul, vremea putin cam capricioasa, dar tot am inotat la greu si am reusit sa ne facem tigani. Am fost cu Calin si cu socrela, iar in we ni s-a alaturat si tati.
Saptamana trecuta trebuia sa-i trimit pe Calin si pe soacra mea in Moldova, dar Zuzi mi-a facut enteroviroza, asa ca am stat linistiti acasa.
Ne-am reluat cursurile de pian si calarie. Cu inotul mai asteptam pana saptamana viitoare, cand incepem si gradi.

Am mai lasat cateva zile de concediu, poate mai reusim o escapada, un we prelungit, in delta. Calin ne tot bate la cap ca vrea la pescuit.

Gabitza - Cum merg pregatirile pentru clasa I? Ati intrat pe ultima suta de metri. Ce uniforma o sa aiba?

Martta - Chiar ca ati reusit o adevarat performanta. Eu cred ca nici in zilele mele cele mai bune (si fara copil) nu as fi reusit sa merg atat intr-o zi.

Kehleyr - Cum merge cu remodelarea? Succes in continuare. Fetele tot la Bran? Superba zona.

Catale - Si eu zic ca fetele s-au inteles super bine, rezistand 8 zile fara certuri. Calin cand se intalneste cu verisoarele lui, este imposibil sa nu traga macar o cearta mica la fiecare intalnire, desi se iubesc f. mult. Dragoste cu nabadai.

Pupici,

Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

maadi - fain co ati avut..v-a priit.noi asteptam scoala, inca nu s-a afisat nimik..nici clasele nu sunt facute.uniforma o vom lua saptamana viitoare.are uniforma specifica scolii, pantalon bleumarin, camasa alba si cravata si vesta bleumarin cu carouri alb si rosu.
mai avem 2 saptamani...
pupam dulce.

Mergi la inceput