Iasule, a venit primavara! ep.3
Raspunsuri - Pagina 4
GabrielaG spune:
Ramonika pupici multi de la noi si sarcina usoara.
Sa ma laud si eu pe ziua de azi: Matiul meu a luat locul 1 la concursul de pictura Tonitza...intre gradinite...asta nu stiu ce faza a fost, mai e una cu faza finala pe 5 iunie. Si el scumpelul spunea aseara ca nu merge azi la gradi, pt ca nu stie sa picteze repede, repde...si nu are talent...etc Mai nou, de-acum va fi solist..m-am distrat grozav azi cand m-am dus sa-l iau...cu sticla de ceai in mana, facea playback la nu stiu ce melodie canatat de copii. Am si CD cu negativele, tre sa-l pregatesc wk-endul asta, sa-l pun sa cante, sa aiba miscare scenica...Sincer, parerea ema e ca nu are voce...dar doamna a spus ca el e foarte serios, cand se apuca de o treaba o duce pana la capat...cu seriozitate.
Lui Octavian ii place foarte mult la pian....Doamna a spus ca ar fi bine sa faca mai mult fata de ce fac la Palatul Copiilor...asa ca din doi parinti care au terminat fizica, voi avea un pianist si un pictor sau cantaretz....hi, hi...
Va doresc un wk-end placut si sa va bucurati de piticiii vostri,
Gabriela si baietii artisti...
buli spune:
Gabi, felicitam artistii! 
eu plec o saptamina din Iasi, daca totusi va hotariti sa facem ceva de 1 iunie, mai stabilim pe aici ce si cum, voi avea net
eu ma cam dezumflasem cind am vazut ca numai oana a sarit, dar acu parca mai am ceva sperante :)
Adi, o poseta deosebita de la cose belle de pe lapusneanu, o bijuterie fina, carti ...
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
herra spune:
buna dimineata de we!
eu nu am haine pentru copii de scoala, dar as contribui bucuroasa pentru dulciuri, sucuri sau ce se stabileste sa le luam.
sau nu s-a stabilit nimic?
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
buli spune:
neatza!
inca nu s-a stabilit - putem incepe sa ne organizam
daca tin minte bine s-au inscris pe lista sponsorilor pina acum:
buli
ghinetz
adi69
herra
eu propuneam o gradinita in galata, pe considerentul ca sint copii de virtsa de gradi si putem duce si hainute/papucei
oana (ghinetz) spunea de scoala din podu de fier pentru care iarasi ar avea ceva hainute disponibile
eu cred ca daca ne mobilizam putin si se mareste cercul sponsorilor le putem face pe ambele 
iulia-stefy spune:
Salutare!
O
pentru cine doreste si apoi... fugim la joaca... cat mai tine vremea...
Ramona, am vrut sa ajut, n-a fost atentionare.
Nici eu nu am anuntat la job pana nu am facut eco.... si altele. Mi-a fost... greu, insa nu stiu de ce... Ma bucur pentru tine. Sa fie puiul sanatos, ca restul se uita.
Gabi, felicitari lui Matei. Ai doi artisti in familie....
Poze din aprilie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
Am intrat sa va salut si sa va urez o saptamana frumoasa.
Va servesc cu o
sau un frape si un ceai....
Poze din aprilie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
cgeea spune:
Buna dimineata tuturor, si o
calda. Sa aveti o saptamana usoara. 
Gea, mami de Catinca-Ruxandra
frumoasa mamei
sotul meu
ghinetz spune:
'Neatza.
Eu zic sa ne canalizam acum doar pe gradinita din Galata. Ei? Cine se mai anunta? Si unde va fi un "punct de colectare?" Cum procedam?
Fetele, ce parere aveti, ar fi o idee buna/rea sa il iau si pe Stefan cu mine cand mergem sa ducem cadourile acolo? As vrea sa-l implic efectiv in ceva si, mai ales, as vrea sa vada ca motive de nefericire sunt cu duiumul, nu faptul ca are interzis calculatorul o saptamana sau...mai stiu ce aiureli ii trec lui prin cap.
Gabi, mamica fericita ce esti, cu doi artisti! 

Adi, pana la urma ce ai decis sa cumperi unei persoane care are de toate??? Vreau si eu sa fur idei.
Connie, voi ce mai faceti? Ati mai fost la Carturesti? Eu nu am mai ajuns, poate in vacanta sa am mai mult timp.
buli spune:
stiti unde se fac gauri cu pistolul in urechi? la fetite? in afara de coriolan, ca acolo nu se mai fac...
merci 
connie1974 spune:
Buna dimineata,
Felicitari Gabi si
micului artist.
Ne alaturam si noi sponsorilor, numai sa spuneti cum se procedeaza si ce hotarati.
Nu am mai fost de cateva saptamani la Carturesti, ca a fost Calin ba racit, ba am mers in parc fiind cald. De acum daca va fi vreme frumoasa, cred ca vom sta mai mult afara.
Am vrut sa iesim in weekend prin afara Iasului, si m-am luat dupa prognozele de pe net, care spuneau ca toata Moldova va fi innorat si ploaie (inclusiv Iasul) si mi-e o ciuda de nu mai pot
. Ca a fost OK vremea si am stat aicea. Ba pe deasupra ne-am mai certat cu incapatanatul asta mic, care face numai pe dos ce ii spui. Si l-am pedepsit cam drastic, zice sotul, i-am zis ca nu ii mai iau nimic cu Cars de 1 iunie. Si dupa ce a plans, de sarea camesa de pe el
, l-a pus pe barbatu-meu sa ii scrie lui Mos Craciun sa ii aduca ce trebuia sa ii luam noi de 1 iunie. Va dati seama ca imi vine sa si rad cand vad ce scoate, dar sa si plang de nervi cand vad cat de incapatanat poate fi uneori.
Voiam sa va intreb ceva, pe fetele care ati fost la homeopat. Ati avut drept reactie la remediu scaderea poftei de mancare? Pentru ca lui Calin i-a scazut pofta de mancare, el care nu refuza niciodata nimic de mancare, in schimb nu i-a scazut pofta de dulce (care din intrebarile dr am dedus ca ar fi trebuit sa scada). Am uitat sa o intreb pe dr cand am fost si cred ca am sa ii dau telefon daca vad ca e tot asa.
A avut iar nasul infundat si la-m rezolvat cu intaritorul ala de aloe, oare se poate sa fie de la el scaderea poftei de mancare?
Nu stiu, dar tre sa vad despre ce e vb.
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre