Iasule, a venit primavara! ep.3
Raspunsuri - Pagina 28
ghinetz spune:
Unde dincolo? Ca eu nu am mai gasit cvapitolul nou...
Ups. N-am salutat, scuze: so...Neatza!!!
buli spune:
nu gasesc capitolul nou, asa ca zic aici.
daca deschideti voi puteti sa mutati mesajul.
so - ne-am vazut la 8-8.30 la centrul dallas (eu, Oana
si Adi
), care e de fapt o parte dintr-o casa inchiriata in zona cicoarei si amenajata de fundatia iosif ca gradinita.
o parte din copii erau deja acolo, topaitori si bucurosi, cam timizi, dar odata ce ne-am imprietenit - hohoho - ce-am mai vorbit, cintat, povestit
pina a venit microbuzul s-au adunat si copiii, i-am imbarcat si fuga la stanley - bucurie mare pe capul lor, nu le mai ajungeau bilele, masinuletele, leaganele ... toate
a venit pizza (+suc+ciocolatele+portocale), au mincat ca niste vrabiute si fuga-fugutza la teatru.
sa va spun ca unii dintre ei nici nu stiau ce e ala teatru??
au fost fascinati si de fintina arteziana aia mica din fata de la luceafarul ...
dupa teatru joaca putin in fata la palat si apoi in cintece si veselie cu microbuzul inapoi la centru.
unde i-a asteptat mincarea, gratar cu cartofi si salata de varza.
cei mai multi dintre ei n-au reusit sa termine de mincat, ne-au spus educatoarele ca pentru ei a fost un adevarat festin.
dupa ce au papat care si cit au putut - am scos tortul
- au fost tare bucurosi, am cintat multi ani traiasca si iar au ciugulit ca vrabiutele.
si dupa asta, fiecare fetita a primit cite o papusa, iar fiecare baietel cite un camion de pompieri.
ce le-a ramas de mincare au luat acasa, fiecare mai are 5-6-7 frati.
au ramas 4 pizza despre care le-am spus la educatoare sa le pastreze pt azi la gustare si portocalele pe care le-au pastrat tot pentru azi, ieri nu le-ar fi putut dovedi.
erau atit de dulci si de dragutzi, incredibil.
nu voiau sa mai pleca acasa, ne-au invitat sa mai venim pe la ei.
educatoarele ne-au spsu ca unii nu au iesit nicodata din dallas, ca nu au mers niciodata nici macar cu tramvaiul.
asa ca a fost o fapta cu adevarat buna din partea voastra 
pachetele cu donatii le-am lasat la gradinita, le vor desface educatoarele si le vor distribui dupa cum cred ele.
am zis ca jucariile care se pot folosi in grup sa le pastreze pt gradi, iar celelalte sa le dea acasa dupa cum considera ca e bine.
va multumesc mult de tot ca ati participat la bucuria copiilor
, pe mine ziua de ieri m-a incarcat pozitiv intr-un mod incredibil.
va imbratisez fete inimoase:
mariussimic - 35 lei
carmen_l2003 - 50 lei
copiloi - 50 lei
oana&friends - 170 lei + donatii
iulia-stefy - 30 lei
adi69 - 10 lei + un microbuz!!!
dana36 - donatii
herra - 50 lei
constanta - 30 + donatii
anca - 70 + donatii
cristina - 40
gabi - 50 + donatii
g_ioana - 50 + donatii
Lilia - 50
Mona fina - 50
mihai colegu - 30
total - 765 lei
cheltuieli:
170 stanley
280 lee's
92 suc, portocale, cioco
160 jucarii
9 lei o sticla de vin pt sofer
59 lei tortul
total - 790 lei
se poate sa fi uitat pe cineva cu donatii, eu am notat banii cu atentie, la pachete am mai zapacit-o![]()
aici sint pozele
va multumesc si va imbratisez inca o data 
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Danna_36 spune:
Buna dimineata!
Sa ne traiasca copiii si noi pe langa ei.![]()
Felicitari fetelor care s-au mobilizat si au reusit sa ajunga la copiii de pe Cicoarei. Ma bucur ca a decurs bine! Imi pare rau doar ca nu am putut vedea ochisorii uimiti si bucurosi ai copiilor in realitate!
buli spune:
inca ceva important: daca am uitat pe cineva sau daca am pus vreo informatie gresita
, va rog mult sa ma corectati si sa ma scuzati, n-a fost cu intentie, eu is din fire putin cam zapacita si am avut si o perioada superaglomerata.
iaca! v-am zis eu 
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
ghinetz spune:
Fetele, eu nu pot decat sa va multumesc. Ca de obicei ati fost foarte dragute si a iesit totul foarte bine.
Ce sa mai zic...Dumnezeu sa ne tina naravul.
adi69 spune:
Neataaa!
Mai cantam un cantecel?
Si mai tare ca nu auuud!!
Anca eu n-am adus donatii...![]()
Am sa-ti trimit si eu cele cateva pozici sa le pui la un loc.
Felicitari tuturor !
mariussimiuc spune:
Felicitari fetelor! 
M-am emotionat atat de tare citind de bietii copilasi,ce n-au fost niciodata la teatru. ![]()
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
GabrielaG spune:
Super pozicile...va multumim mult fetelor 

...celor care si-au rupt din timpul lor sa daruiasca si altor copii bucurie si celor care au contribuit cu banuti si donatii 

O zi frumoasa,
Gabriela si baietii